СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 75

В тази връзка съм си наумила да му хвърля пъпа в Лондон, та arllina, ако ме превариш с ходенетo ще те нарамя с тази задача!  Mr. Green

Поздрав от мен и готин ден!   Heart Eyes

Защо в Моя любим град бе,мила? Mr. GreenАз колко пъти вече ходих,откакто се роди Зоята,ама не смея да го хвърля там.Не смея никаде на вън да ги хвърля,да не избягат от майка си JoyМакар че ще им е по-добре в някоя цивилизована държава,ама...Абе въобще не мога да им измисля подходящо място на тези пъпове и си стоят у дома.
Какви намаления има само другия месец в Лондон,малеееееее.Тази година ще пропуснем,за съжаление Cry,поне летните хванахме Wink
Поздравът ти ми е точно по вкуса Wink

Валката:много готина мацка си Heart EyesРая и тя на майка си прилича Mr. Green
Ваксина на нас още не са ни били,вече 2 месеца.Спокойно не се шашпкайте,не е късно.
Анита:какви цифри, скъпа... ooooh!и имената да си пишат,малеееее ooooh! ooooh!Мойто още се учи как да държи молива.Днес са рисували стълба за една мечка,по която да се качва на дърво да бере круши CrazyСтълбата е всяко стъпало само за себе си Mr. Green,ама толкова могат все още децата.Явно им е друга системата на обучение при вас.
Кой какво празнува не запомних,така че честито на всички с поводи!  bouquet  bouquet  bouquet
В другата отчетна,която пиша една мацка постна част от статия,която мисля че ще ви заинтересува.Ето я:

Ако детето е на възраст до 2,5 месеца, течащото носле все още не е признак на заболяване. При бебетата лигавицата започва „да работи” веднага след раждането. Това е своеобразен тест, който организмът провежда до 10-та седмица. Отначало се проверява състоянието „сухота” в носа (това често минава незабелязано), а след това състоянието „влажност”. В този период обикновено майките се плашат и започват лечение, въпреки че става дума за нормален етап от развитието на детето. Организмът произвежда излишък от влага, но докато този процес се осъзнае, изведнъж започват да му пречат – издухват нослето, промиват носоглътката, слагат капки. А „тестът” не е свършил. След известно време влагата се появява пак и в по-голямо количество (все пак миналия път й е било недостатъчно, а и всичко е „изчезнало” някъде). Получава се порочен кръг.

Ако у вашето дете (на възраст до 2,5 месеца) изведнъж се появи хрема и няма допълнителни симптоми за някакво заболяване (температура, признаци на интоксикация (вялост), гноен секрет от носа), най-често става дума за физиологична хрема. В този случай не бива да предприемате лечение. Но ако все пак нослето е пълно и пречи на дишането, детето ще има нужда от помощ.
Как да помогнете?

Поддържайте влагата в нослето. Желателно е температурата в помещението, където се намира детето, да не е повече от 22 градуса (при по-висока температура лигавицата на носа бързо изсъхва). Поддържайте повишена влажност на въздуха, като ползвате овлажнител, оставяте по-голям съд с вода в помещението или сушилник с влажно пране.

Ако детето не е в състояние да се храни, тъй като секретът е обилен, опитайте да го храните в полуизправено положение, поставяйте го да спи така, че главата да е по-високо от краката. Това малко ще намали отока в нослето.

Майчиното мляко. В него се съдържат всички защитни вещества, които човек изработва през целия си живот.Хранете децата си с кърма, за да получат целия букет от имунни тела и да не боледуват дори от банална хрема.
Инфекциозна хрема

В медицината възпалението на лигавицата на носа се нарича ринит. Има остър и хроничен ринит. Най-честата причина за остър ринит са вирусите, които предизвикват остра респираторна вирусна инфекция. Бактериите поразяват лигавицата на носа вторично, след вирусите, и са причина за усложнения. За развитието на заболяването причина може да бъде и общо преохлаждане на организма (настинка).

# 76
Здравейте, момичета Hug
Атракция, мерси отново за прекрасната тема  bouquet
Аз тези дни имах проблем с нета, та сега ви изчетох малко по диагнал, ама ще ме прощавате. Всички снимки, които видях са страхотни - не снимките, а бебетата де Mr. Green Атракция, клипчето ме разби просто, Аси прави същите муцки като го сложа по корем Joy
На болните дечица - бързо оздравяване!
Ние вчера бяхме на лекар - биха ни Пентаксим-а и ни измериха - 7,300 кг и 64 см smile3506, не знам има ли по-едро от мойто бебе, ама много яде бреее, добре, че имам кърма (пу-пу) newsm47
Ето го на мама дундьото Laughing - днешна снимка.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 09:31 от vesita007

# 77
  • Бургас
Юхуууууу! Връзхлитам да ви сервирам кафето и да ви поздравя с добро утро!

Събудих се в прекрасно настроение и очаквам да имам днес също така прекрасен съботен ден! Разбира се, не мога да не се похваля с 2 неща- Бобо спа от 21.15 до 6.10   girluu
Второто- след 10месечна пауза минах в отбора и аз на "обичащите се". Брех, много изненади с това второ секцио- нищо общо в първото по всички параграфи- супер бързо възстановяване и секс без грам болка!  Thinking Че то така и за трето мога да се навия, живот и здраве!  Mr. Green

arllina, мила, хвърлям пъпа и на двамцата ми без да ми мигне окото! По-мъчно би ми било да останат тук- в държавата на циганите. Дано ми растат само здравички и умни, друго не искам от тях! Само да се учат, че имам непоносимост към елементарни и неграмотни хора!  Naughty За останалото, така да се каже, аз ще се погрижа!

По този повод се сетих сега за линка, който вчера пусна находката. Бейби, тази шуменска циганка как реши да я определиш с думата "интелигенция", само не можах да разбера!? Какво очакваш пък ти от една циганка!? Извинявам се, ама то изобщо е обидно да се гледа такова нещо, камо ли да го коментирам! Намерила си и ти и ти за какво да се ядосваш!  Naughty

Айде, ставам, че Боб се размрънка-и той милия иска малко ласки!  Heart Eyes

# 78
  • Karlovo
Добро утро  Flutter .
LaDiDa мерси за кафето , и аз сега пия моето 3 в 1 докато Ицо говори на мечоците където му се въртят над леглото .
Днес времето тук се очертава разкошно ,още от сега е топло и пече слънце .Дано си откраднем малко време преди гостите .

# 79
  • Варна

Добро утро и от мен. Да се запиша и аз в новата темичка.
Пак има страхотно кафенце - благодаря на ранобудната домакиня.

Как сте майчета? Как са бебчовците?
Ние сме дбре - доло-горе.
Нас много ни метнаха коликите.  Някой да знае нещо за капките Инфаколик. Пратиха ми ги от Гърция и снощи му дадох за пръв път 10 капки. Ми да ви кажа честно той по-добре се чувства със Саб-Симплекса май.  Милия така плака. Казаха ми за тях, че действат с натрупване. Е, каква ми е ползата тогава от тях?
Четох в нета това-онова, но по-ще имам полза ако някой ги е ползвал да ми каже за какво иде реч.

Ох, и аз още не съм хвърлила пъпчетата. Нито на баткото, нито на малкия. И още не знам къде. Наистина ми се иска някъде навън, амаааааааа както казва arllina
Цитат
ама не смея да го хвърля там.Не смея никаде на вън да ги хвърля,да не избягат от майка си   JoyМакар че ще им е по-добре в някоя цивилизована държава,ама...Абе въобще не мога да им измисля подходящо място на тези пъпове и си стоят у дома.

Това е засега от мен.
Приятен и слънчев уикенд ви пожелавам и се пазете от вируси, да не ви нападне грипа.

# 80
  • София
Добро утро и от мен Mr. Green
Ладида, аз точно се бях шашнала, че малкият направи почти 8 часа пауза тази нощ, и ти ме успокои, че не е единствен Simple Smile Такова чудо не му се беше случвало досега.
За пъпа - още си е при мен, мъжът ми дава зор да го носи към Германия и май така ще стане Crazy

# 81
Добро утро и мерси за кафето на ЛаДиДа  Heart Eyes
Мила, направо ти завиждам..., Аси до сега е правил най-голяма пауза между храненията - 5 часа Rolling Eyes, а тази нощ просто ме побърка - на всеки час търсеше цица, толкова озверял от глад, че си лапа целия юмрук ooooh!
Вчера изпозвахме хубавото време и си направихме разходка - дано и днес да е така, че да поспи поне 2 часа на вън, защото вкъщи вече не спи през деня - затваря очите и аз тъкмо си казвам " Еее, заспа - сега ще седна да си изпия кафето на спокойствие" Crazy и точно след 5 мин. се ококорва все едно е спал 2 дни Mr. Green
Момичета, по какво се заглеждат бебоците ви - на мен ми е много сранно - над леглото му има музикална играчка, слагам му и плюшени в леглото да ги гледа, ама той изобщо не им се впечатлява - но види ли полюлей или гоблените на майка ми може да ги гледа с часове newsm78 На вилата пък имам 2 картини,които съм рисувала - като сме там само в тях гледа, играчки изобщо не го блазнят Thinking

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 11:33 от vesita007

# 82
Moeto бебе си сука през 3 часа тая нощ, та не съм от щастливките с големи паузи, но за сметка на това се събудихме в 8,30, което си е голям кеф Simple Smile
Добър ден  Hug

# 83
Здравейте, мамчета!
Аз много не пиша, но ви чета постоянно. Нямам време да пиша, че сме с ужасни колики, а сме на 2 месеца и половина. В чудо съм се видяла.
На мен ми намаля кърмата, откакто ми се запушиха канали и сега правим 1 или 2 хранения с АМ. А снощи като я нахраних в 18,30 часа с АМ и ми спа чак до 3,00 часа сутринта.  smile3506  За пръв път направи такава голяма пауза. И взе и да ми стачкува- не иска цица и това. То е рев, писъци, все едно я коля, реве до засиняване. Но снощи я излъгах-  smile3508 след тази голяма пауза беше така прегладняла, че веднага засука без даже и да се замисли.
На нас трябва във вторник да ни слагат Пентаксима, ама да видим с тази грипна епидемия дали ще ходим на консултация или не!
Хубав ден от мен и когато мога да си открадна време да пиша ще пиша пак!

# 84
Добро утро!
LaDiDa, благодаря ти за кафенцето.  Тази сутрин с кеф ще си го пийна пък каквото ще да става. Тя Ивето и без това е нервна тез дни  Mr. Green
vesita007, ние нямаме гоблени и картини ама иначе и ние не си падаме по играчките, ноооо....... дай ни крушки и полюлеи да гледаме. 
alex1701, Инфаколик е гръцкото наименование на английския Инфакол. Ние го пием още от началото /ама вече ни свършва и не знам какво ще правим/. Определено ги облекчава коликите и успокоява малката, но то при различните деца е различно. За първи път чувам, че действа с натрупване. Аз й ги давам преди последните три хранения. Количеството /може по един капкомер/ и кога да го даваш зависи кога детето е най-неспокойно. Две-три седмици не бях й ги давала, че се беше успокоила, но от няколко дни отново си я имаме тази "екстра" и пак започнах да давам, въпреки, че давам и Био Гая.
Относно пъпа - нашият падна още в болницата и аз вчера казвах на мъжа ми "защо ли не й го оставихме в Токуда, да стане една докторка, че има нужда в родата от медицински лица". Ама сестра ми има по-добра идея - търсим връзки в посолство, че иска жена на посланик да стане. И най-големите й грижи да са какво да облече и какво да е менюто.
Ние сме планирали дълга разходка за днес, нали времето го дават хубаво да сме на въздух, но нещо навън преваляват едни ситни капчици та се чудя да тръгваме ли  newsm78

# 85
Момичета добро утро! Нямам време да чета.
Възникна ми един проблем и реших да питам: от вчера малката ми прави следното - започвам да я кърмя нормално, след две минути обаче започва да се дърпа и когато лапне зърното и отново цокне прави физиономии и отваря устичка все едно че ще повърне всеки момент и немога да я храня повече! Какво става направо незнам newsm78 и така като не мога да си я нахраня като хората ми е притеснено

# 86
  • Варна

Възникна ми един проблем и реших да питам: от вчера малката ми прави следното - започвам да я кърмя нормално, след две минути обаче започва да се дърпа и когато лапне зърното и отново цокне прави физиономии и отваря устичка все едно че ще повърне всеки момент и немога да я храня повече! Какво става направо незнам newsm78 и така като не мога да си я нахраня като хората ми е притеснено
Bibo4e:Какво си яла тия дни, може да не и харесва менюто? нали вкуса на кърмата се променя, според това? hahaha

Мерси на Ладида за кафето, и аз си пих моето - нормално вече, стига с това безкофеиново, файда няма, тя малката като реши че няма да спи, със или без кафе , все тая... Thinking Вчера ми прави номера и до 1 не заспа като хората, затова пък като я взех при мен, заспа и така до 7 сутринта... newsm78

Хайде лек ден и дано се задържи така времето,че да се разхождаме повече! Party

# 87
Eй ма на каква съм отвеяна!  ooooh! Точно това пропуснах да напиша, че нищо горчиво пикантно или люто не съм хапвала! Хапвам си както обикновенно, та затова се чудя толкова newsm78

# 88
  • Бургас
 smile3510 smile3510 smile3510
Да ви почерпя днес Ники става на 2 месеца.
Не мога да слагам картинки ще ме извините за скромните тортички.
Пожелавам на всички един хубав и пълен с емоции ден.

# 89
Ха Добър ден и от нас- и ние спахме много тази нощ от 12 до 8 сутринта  newsm44
Нашия татко снощи пристигна да ни вземе и утре стягаме куфарите- така не ми се тръгваааа Cry, ама с него стигнахме до извода че тукам ми е мн добре защото мама много ми помага и има място за разходки....изобщо уговорихме се по честичко да идваме, което ме радва защото тъкмо беше започнало да ми става гузно.А другата баба с която живее за 2 седмици един телефон не звънна да пита как е малката #2gunfire
А.... звъня ми един път да ми каже че са ме търсили от някаква куриеркска фирма и толкова - даже не попита как е Алекс. Радвам се че и мъжа ми вижда разликата , че даа не се налага да му я навирам в очите. Отиваме на разходка - изгря слънчице
Хубав ден на вас!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт