СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
dreemsотносно акането нашия педиятър ми каза да изчакам едно денонощие,ако тогава не се изака с термометъра.

# 511
  • Karlovo
Милица:) ние не акаме по 5 -6 дни  ooooh! и ни изписаха лекарство да го даваме след третия ден .Преди съм пробвала с термометъра след трети ден единия път стана ,а на втория не . Затова си мислех да сменя лекарството с сок .

# 512
dreems пробвала ли си да масажираш коремчето и след това да притискаш крачетата към корема при нас действа, но не винаги.Мажа с олио и по посока на часовниковата стрелка

# 513
  • София
Направо пък ви се чудя как издържате мъжете ви събота и неделя да ги няма...
Не издържам smile3515, затова се развиках hahaha
Помпичката я мия на течаща вода, без да ползвам препарат.
Дундито, Никола също започна да яде по-малко (макар че не е на АМ). Преди се е случвало да излапа по 900 мл на ден, сега обаче рядко минава 800 мл.
Емир, и аз знаех, че са отменени консултациите, но вчера като звъннах на педито да я питам дали да го водя, тя каза да.

Бременността въобще не ми липсва - боляха ме 100 неща, в един момент едвам ходех, записи на тонове всеки ден последните 2 месеца, въобще не искам и да чуя ooooh! До 5-тия месец беше супер, после много зле.

# 514
Дундито и ние сме с този шезлонг. С вибрации и мелодия е. Хубавото е, че мелодията не е еднообразна. Аз съм много доволна от него. Пък и за тези пари.  Peace

# 515
  • Варна
Ха, добър вечер, макар и късно да се включа и аз...
При нас нищо ново, хапваме, спим почти след всяко хранене по 1/2 час и така ...

На мен бременността не ми липсва, насладих и се докрай, много се радвам, че си взех болнични от юни още. Така можах да заведа детето на почивка, да си направя ремонта, да ходя на плаж и да помързелувам, без да тичам насам - натам, както обикновенно и да се нервя... Crazy сега смятам да се наслаждавам на бебето и времето, което мога да му отделя, преди да почна работа пак...
Надина, моя скоро не само събота и неделя, но и много още месеци ще го няма( мъжа,де), тъй че сега го експлоатирам да помага, колкото мога hahaha Но той не се оплаква( нали знае че е за малко) Whistling
Лека нощ и поспаливи бебета!

# 516
*Elesta*  голяма сладурана е малката госпожица!  baby_neutral

# 517
Момичета, не мога да ви изчета, а камо ли да се включа (още съм на 29-та страница). Само отбелязвам, че съм с вас и ще гледам да наваксам така, че да съм адекватна по темата.
Ние сме добре, малката спи в момента и се надявам, че ще е така поне 5 часа. Пробвах да я залъгвам две вечери с чиста вода (аз досега нищо друго не и давам освен кърма), но детето не се лъже и докато не захапе цица не заспива повторно. Мисля да се откажа от водата и да си карам по старо му, че поне нито аз, нито тя се разбуждаме посред нощите (кърмя я легнала, а и освен това малката си спи при мен на леглото).
Памперси сменям преди всяко хранене и досега не е имало случай да е сух памперса.
Отивам да спя сега, а утре ще продължа да наваксвам пропуснатото. Поздрави на всички мами  Hug

# 518
  • Варна
Момичета във Варна да не сме вампирясали Crazy Я вижте последните няколко поста все варненки сме се събрали да пишем и четем по нощите hahaha Мойта мила щерка тази вечер ни взе акъла до преди малко милото пищя от колики ooooh! Сега спят и двамата с баща си, а аз си сипах огромна купа сладолед, която ще изям с огромен кеф и отивам да спя, дано малката поспи повечко, че май бая се умори да пищи. Айде лека нощ и спокойно спящи бебчета.

# 519
  • София
Здравейте мацки!

Соник аз чух по телевизията, а и тук коментирахме затова се обадих преди да отида...и педи ми каза да не ходя...
Първата бременност много ми липсваше, взех си болничен когато бях в 5я месец/не бях взимала 12 години болничен, а последните години отпуските ми бяха по 10 дни/та такъв кеф беше...разходки, шматкане и висене по кафета.  Коремчето ми липсваше, като родих.. Втората обаче, с дете на 2 години и дооооста по голям корем, си ми тежеше и определено последните месеци исках вече да родя...бременността ми беше подчинена на отглеждането на малката/ хранене, разходки и т.н./ мами дето си гледат сами първите деца знаят за какво става въпрос. Успях единствено август месец да изклинча съботите и неделите, а края на август и почти цялата седмица...та с бате походихме по заведения и си бяхме сами....и аз съответно през деня си правех каквото искам Grinning
Лек ден и послушни бебчовци!

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 10:50 от EmiR

# 520
  • София
Добро утро Grinning
Емир, мислех, че аз ще съм единствената дето се е минала да стане толкова рано в събота, ама ти си ме изпреварила Simple Smile Откъде ги намирате тия торти не знам, но ми взимате акъла просто Crazy
Малкият не спа много добре тая нощ, че и предишната също и сега съм ей така  Shocked smile3507, едвам гледам... Май много бързо свикнах да спи през нощта и сега ми е едно кривооо Tired
Кажете за тая оризово-картофена диета, на никой ли не му се е налагало да спазва такава?

# 521
  • София
Соник...аз всеки ден ставам 6,30-7,00...Ангел като часовник започва да се напъва и пъшка точно в 6,45 направо незнам как го прави...по едно и също време...и понеже Кати спи при нас...се измъквам вв хола да не й пречим...Кърмя Ангел, мием дупе...той заспива и аз си пия кафето на спокойствие...ама мен не ми пречи ранното ставане...свикнала съм..пък и това единственото време/напоследък и следобедите когато двамата спят/за мен си...
Иначе картинките ето от тук    http://images.google.bg/images?sourceid=navclient&hl=bg&rlz=1T4GGLL_bgBG325BG326&q=%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%B8+%D1%81+%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5&um=1&ie=UTF-8&ei=L0f-Sr74KMWMjAfw9ICHCw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBIQsAQwAA  
Имаше една мама...дето беше на такава диета...обаче не си спомням ника й...поразтърси се в кърмаческия може да намериш нещо...

# 522
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
днес си мислех,че ще се наспя,но Андреа не е на това мнение.Събуди се в 7ч ,а аз не й обръщам внимание.Да ама започна да реве и нямаше начин,трябваше да стана. TiredСега лежи в мен и хълца Laughing
EmiR мерси за кафето  и закусата. Heart EyesНо от понеделник без такива закуски,защото започвам да работя върху себе си CrazyРеших да направя коледните пости. Peace

# 523
Милица:) ние не акаме по 5 -6 дни  ooooh! и ни изписаха лекарство да го даваме след третия ден .Преди съм пробвала с термометъра след трети ден единия път стана ,а на втория не . Затова си мислех да сменя лекарството с сок .
Добро утро! Hug
Дреемс, на нас лекарката ни каза да започваме точно сокчетата, заради това че не акаше сам, без намеса. Но ние бяхме точно на 39 дни като ни каза и аз се отказах. Дадох дуфалак, за да се отпуши (но ако не е реално запечен не ти го препоръчвам, сега не бих дала). После започнах с БиоГая и всеки път като го събуя правим гимнастика с крачетата (нагоре, надолу), масажче на коремчето. Е започна да ака всеки ден по веднъж. Но и това ми се струва постижение. Реших да пробвам да спра да давам Био Гая и започна да ака през ден и да пъшка пак сутрин по много. Почнах я отново. Вчера и днес си ака съвсем сам, без масажи и гимнастики, без да плаче, напъва се, напъва се и се чува - джъъър. Joy Joy Joy

Ти си прецени, дано да съм била полезна!

# 524
  • София
anita29 я разкажи повече как правиш постите...че аз всеки път се заканвам, ама така и не успявам, защото без сирене и кисело мляко немога...
 maya_4ekelova подкрепям те напълно...Дриймс едва ли с 1 лъжичка сок на 2 3 дена ще успееш да регулираш акането на бебо...

Общи условия

Активация на акаунт