beb4eto mi po4ina pri rajdane poradi lekarska gre6ka

• 4 227
  • 19
  •   1
Отговори
zdraveite kazvam se toni i sam na 21 godini.  Pi6a vi za6toto nqmam uteha.molq za pomo6t.Na 08.07.2009 godina me prieha vav Vidinskata bolnica SVETA PETKA za rajdane.kogato me vidqha doktorite mi kazaha 4e az normalno ne moga da roda,i trqbva sekcio,prigotviha operacionnata i me prevedoha tam sedqh polovin 4as i me varnaha v drugoto otdelenie kazaha mi da 4akam da mi doidat bolkite ako li ne na sutrinta da me operirat.prez no6ta v 2 4asa az izrevah ot boli te mi kazaha da si legna, 4e placentata mi se otdelq i tragvam da rajdam.INA4E NQMA STRA6NO.v 4 4asa sabudih sestrata. 4e ve4e ne izdarjam prevede me v rodilna zala, v 6:30 se izvika ekipa za sekcioto doidoha barzo.no za sajalenie kasno.kogato se sabudih ot upoikata mi kazaha 4e bebeto mi e po4inalo i 4e taka e bilo po dobre 6toto e bilo uvredeno mnogo i moza4e i sarcice,drob4eta abe vsi4ko. PALNI GLUPOSTI.az se sre6nah s doktora koito e izvar6il autopsiqta na bebeto mnogo DOBAR 4OVEK toi mi kaza 4e bebeto mi e bilo zdravo s normalni kilogrami za novorodeno.PROBLEMAT E BIL,4E PAPNATA VRAV SE E BILA UPLELA OKOLO KRA4ETO I PRI SQKA MOQ KONTRAKCIQ MU E SPORAL KISLORODA.TE KATO ME DARJAHA TOLKOVA VREME MI UBIHA DETETO.I DO DEN DNE6EN MOQT LEKAR SE KRIE.O6TE NE SAM GO VIDQLA NO 6TE MU SE SLU4I SLU4KA.TOZI 4OVEK MI SASIPA JIVOTA ZAVINAGI.kakvo da naprava?spored vas koga moga da zabremeneq pak?Minaha edva 5 meseca no novata bremenost 6te mi dade nqkakva uteha.

# 1
Здравей Тони, съжалявам, че още едно майчино сърце е почернено заради   "доктори".
Бъди силна, ние ще сме до теб когато имаш нужда Peace.
Нека да почива в мир детенцето ти Cry.

По въпроса  си, ако нямаш някакви усложнения и всичко е наред при теб, аз доколкото съм запозната трябва да изчакате около година, година половина след секциото.Но като се включат другите момичета ще ти кажа по-подробно.

Пак ти казвам пиши винаги когато имаш нужда да поговориш с някого, ние за това сме тук, за да се подкрепяме.
И не забравя, че не си сама -ние сме теб!

# 2
  • Варна
Pa4itoni съжалявам за загубата ти.
След секцио докторите препоръчват да се изчака минимум 7-8 месеца, поне на мен така ми казаха и то ако шевовете са направени добре и са зарастнали добре. От друта страна препоръчват между едното и другото секцио да има 2 години, но не е задължително. Консултирай се с лекар, който да те прегледа и да ти каже колко време да изчакаш.

# 3
  • на дъното
pa4itoni съжалявам за това което си преживяла Hug
За секциото както са писали другите момичета просто трябва да си намериш добър лекар след поне 9-10 м. да те прегледа на ехограф и да ти кажи кога може да почнете с опитите.Аз забременях точно 1 г. след първото секцио,а можеше и по рано,но предната лекарка не ме беше зашла както трябва и се наложи да почакам още 2 месеца докато заздравеят хубаво шевовете от дясно.Желая ти успех .

# 4
Здравей, Тони! Съжалявам за поредната лекарска грешка, разбила още едно майчино сърце! Ти си една от нас и винаги може да пишеш тук, да споделяш като ти е криво и мъчно.
Да наистина е по-леко като дойде друго бебче на бял свят, но всяко нещо с времето си. Най-добре си намери свестен лекар този път и се посъветвай. Препоръчително да се изчака 2 години. Мен ме наблюдаваха общо трима АГ и все ме хокаха, че съм избързала. 2 години е разликата между двете операции при мен. Всичко зависи от степента на възтановяване. Аз лично имах тежка втора бременност, именно защото избързах, но и в последствие се оказа че първото секцио е направено доста некадърно. Най-добре изчакай колкото е нужно.

# 5
blagodarq vi momi4eta za milite dumi tova e golqma uteha.no tova 4akane napravo me ubiva.neznam kak da postapa i kam koi lekar da se obarna kato vsi4ki sa nekadarnici.

# 6
  • Бургас
Мила Тони, знам как се чувстваш  Hug и моята рана от загубата на непрежалимата ми дъщеричка е още много прясна. Толкова съм объркана имам чувство , че съм загубила пътя в живота си , не мога да спра да мисля за нея, не мога да спра да си задавам въпроса ЗАЩО? , но никого няма да разбера отговора. Единственото , което ме крепи това е мисълта за нова бременност и аз като теб силно я желая.
Искрено ти пожелавам бързо да се възстановиш и още по  - бързо отново да видиш двете чертички, а накрая най - важното да гушкаш живо и здраво бебенце. Силно вярвай, моли се и слънчицето ще изгрее отново във вашия дом. Пиши винаги , когато усещаш нужда.

# 7
Тони...... съжалявам  Hug!Пожелавам ти една  успешна бременност със здраво  бебче и щастлива мама!

-за твоето ангелче!

# 8
  • Varna
Съжалявам, Тони за огромната ти загуба. Тук можеш да споделяш всички мисли, които пред другите не смееш и не искаш да изречеш.
Надявам се скоро да изгрее слънцето във вашия дом, дано да бъде скоро, защото знам какво изживяваш. И аз загубих бебето преди 5 месеца и още се лутам и естествено искам да забременея.

# 9
pa4itoni , съжалявам,мило майче, че и ти влизаш в нашите тъжни редици. Съжалявам, че мъката да изгубиш най-свидното е станала и твоя мъка.

за мъничкото ти ангелче.Дано е светло на душичката му.

Изпитвам истински гняв към лекарите,довели до това да изгубиш рожбата си. Бог да ги съди.

# 10
  • Видин
Съжалявам Sad
Кои са тези лекари?Аз също съм от Видин

# 11
MLADENOV ME PRIE A KOSTADINOVA BE6E EKIPA SUPER EKIP NALI?

# 12
  • Видин
Оххххх, това са двамата най-големи неграмотници.
Сестра ми роди при тях.Оставиха я 10 часа да се мъчи, никакво разкритие и накрая я срязаха.На операционната Костадинова се е вайкала как ще извади бебето, пред погледа на сестра ми  #Cussing out  Извадихме късмет обаче, племенничката ми е жива и здрава  Praynig
Просто нямам думи, много съжалявам, че такива "лекари" съществуват Sad
На теб ти пожелавам кураж, за да гледаш напред и да се радваш на бебенце живот и здраве!
Кой ти беше наблюдаващия лекар? Hug

# 13
PANOV i da ti kaja az sam nmogo dovolna ot nego vapreki 4e koito i da pitam vseki govori lo6o za nego

# 14
  • Видин
 Hug И аз бях при него! Няма по-отдаден на професията си гинеколог в града.Звъняла съм му постоянно за какво ли не - 2 пъти лежах в болница и имах куп други проблеми по време на бременността.Човека адски много ме харесва.Аз съм доволна от него, и живот и здраве продължавам да си ходя при него.То аз и не виждам друг такъв специалист в града...
А защо казваш, че "твоят лекар" се крие?Панов ли?

Общи условия

Активация на акаунт