beb4eto mi po4ina pri rajdane poradi lekarska gre6ka

• 4 227
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
ne mladenov no neznam kak 6te izbqga kato znam kade jivee osvem tova sme ot edno selo prez 5 ka6ti neznam kak go misli.

# 16
  • Видин
Младенов май е от Градец? newsm78 и моя мъж е оттам.
Той е голям "специалист" няма кво..за кво не се пенсионира вече не знам  #Cussing out #2gunfire
Ако Костадинова те е шила най-вероятно си е оставила пръстите там, така че ще трябва да изчакаш минималния срок 2 години  Cry

# 17
 Cry Cry Cry Господ вижда всичко!!!
Много кураж на теб,мило майче! Hug

# 18
MNOGO VI BLAGODARQ ZA KURAJA.NAISTINA POMAGA TOVA, DA SPODELQ6 TI POTISKA6 VSI4KO V SEBESI I STAVA PO ZLE SEGA NA MEN MI E MALKO PO SPOKOINO.

# 19
pa4itoni съжалявам за огромната ти загуба Cryдокато четох историята ти се върнах назад и се сетих за видинската болница.Панов ми беше гинеколога,първо да кажа че всичко препоръчано от него следвах много стриктно и много се пазих.Да много обяснява но нищо по съществено,пропуска много важни изследвания.Не ми каза за ранен скрининг за Даун ,за фетални морфологии и т.н.Всеки месец ме гледаше на ехо граф и пак не видя много тежката сърдечна малформация на плода която според д-р Марков се вижда от самолет.Така и не забеляза че имам и гестационен диабет,че качвам много килограми и плода също.А това е сигнал за повишено внимание,но според него всичко е ок.И така го износих до термин спукаха ми се водите и отидох да раждам щастлива.Наложи се секцио поради задушаващия се плод.Сряза ме Еремиев.Дотук добре.Родих 4,950грама 56 сантиметра .Цялото отделение се снима с него,а детските "Лекари"даже не го бяха прегледали.Той беше с лилав цвят на крайниците което е сигнал за сърдечен проблем.На другия ден пак не ми дадоха да го видя след това ме извика едната и ми каза да ида да го запиша защото се е влошило.Даже не  ме бяха информирали како му  е.Казаха мозъчен кръво излив и не даваха да го транспортираме до София.В краина сметка го закарахме в трета градска кардиологична клиника но тази диагноза е несъвместима с живота.Почина ни на третия ден.По повод секциото ние чакахме 1 година,сега имам второ секцио в София Шейново.Там ходихме и цялата бременност на изследвания и т.н. и сме доволни.
дали видинските лекари са некадърни ДА

Общи условия

Активация на акаунт