Досадни аватари, подписи, лични титли

• 75 946
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 365
Грешиш нещо, Дюканската диета не е по джоба на държавен служител.

# 1 366
Не, не е така баш Вълк. Някои малко се изсилват. Изварата, яйцата и месцето не са бог знае колко пари. Един козунак струва в пъти поЙче. Ама аз не съм много сигурна сега в коя точно съм го засичала. Blush

Даже не знаех, че е държавен служител. Ама и тук всичко се разбира.

# 1 367
Аз като съм гладна налитам на сладки парфюми, не хапя хората по форумите.
Котьо, да, и на мен ми се струва, че Дон е човека. Laughing

П.С. Обърнахме го на "Форумски (не)липси". Сори Таттман Laughing

# 1 368
  • на брега на морето
Потърсих в профила му постингите, за да не съм голословна. Изтрити са. И по-добре. Sly

# 1 369
Тогава Смарти, да ти се начуди човек от де тоя твой привкус към закръглените лели от 60-те, дето напоследък красят твоите аватари (нямам предвид последния ти). На мен любим ми беше онзи с една окрачена в някакъв опит за скок

# 1 370
Не се опитваше да скача, а беше се разкрачила между кея, и лодката.
Лека злополука, но пък беше забавна.
През 60-те са залагали на естествената визия, не на крачещите скелети Laughing

# 1 371
Това при американците си се завръща в пълна степен. То и по-хубаво де.
Смарти, пък аз даже се улавям, че ти ги заглеждам вече рисунките. Чакам да видя каква ще е този път.

# 1 372
Аз пък не чета подписи, още по-малко лични титли, аватарите не забелявам почти, никовете са ми почти едни и същи ...
Страдам от нещо май!  Mr. Green
Чета непознати хора и ги възприемам, като непознати хора, които едва ли втори път ще "срещна". Не се опитвам да прочета или запомня никове ... Когато обаче прочета нещо, което ме е заинтригувало, без да искам запомнчм ника (не и аватара и подписа) и "скролвайки" някои теми чета избирателно познатите никове.
В тоя ред на мисли - май не ме дразни нищо.
Т.е. дразни ме почти всичко в определени дни в месеца  Mr. Green, но трудно се дразня от нещо във форума!

# 1 373
Извинявам се да двойния пост, но не намирам тема, в която да споделя, че този http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=194251 профилм ме разтапя! И като аватар, и като ник и като хумор ... Simple Smile

# 1 374
  • Ямбол
Аз пък не чета подписи, ...
Аз пък чета. Прочетох твоя и все ми идва да ти отговоря, но някак не намирах удобен случай.
Намерих го и темата е подходяща - това не значи и че съществуват, т.е. нищо не значи.

# 1 375
Дедо е квалитетна марка, пардон... качествена  smile3521

# 1 376
 Борис пак пише тук ...

# 1 377
  • на брега на морето
Борис пак пише тук ...

Dizzy Face Къде?

# 1 378
Извинявам се да двойния пост, но не намирам тема, в която да споделя, че този http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=194251 профилм ме разтапя! И като аватар, и като ник и като хумор ... Simple Smile
Може ли да се изфръцкам, че аватарът подарих на Дедо аз? bowuu Blush

# 1 379
Фръцла такава- първо Мария85, сега Дедо...Ай спри се де Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт