Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 282
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 870

М/у другото всеки път ме разсмива аватара на Немо-навява ми асоциация за щастлива акула пред корабокруширал кораб  Twisted Evil Mr. Green

Laughing
Тя, акулата от филма за Немо наистина е щастлива Laughing

# 871
  • на брега на морето
Тя, акулата от филма за Немо наистина е щастлива Laughing

Тя е мъжка и не яде мЕсо. Ние я имаме на плакат и я кръстихме Цеца (моля Цецките да не се засягат).

# 872
Tо и на мен доволната жаба ми подсказваше колко е хубав животааа
Ама...... Rolling Eyes

Eee, Ани, жабата ми замръзна в блатото, хвана свински грип..така е като молих да й оплетете вълнени шушони, а вас ви домързя  Grinning Като се запролети-пак ще я извадя от архива-сега огън да се стопля и едно око да ви наблюдавам  Wink

# 873
Не ме дразни ничий подпис или аватар, но ми е доста неприятно , когато някоя тема е написана само с главни букви. ooooh!

Пример: ПЪТЕШЕСТВЕНИКЪТ ВЪВ ВРЕМЕТО И НЕГОВАТА ЖЕНА

# 874
В преден пост на тази тема бях писала,че само движещите се подписи са ми досадни. Ей,ма на и аз се изтипосах с такъв! smile3502Ама,кажете ми коя линийка да махна,като и двете си ги искам... ooooh!...Е,тези дето се дразнят от линийки е ясно какво ще отговорят...хи-хи...

# 875
  • София
В преден пост на тази тема бях писала,че само движещите се подписи са ми досадни. Ей,ма на и аз се изтипосах с такъв! smile3502Ама,кажете ми коя линийка да махна,като и двете си ги искам... ooooh!...Е,тези дето се дразнят от линийки е ясно какво ще отговорят...хи-хи...
Със снимката е по-хубавата, нея остави!

А днес мернах един аватар дето все ме стряска, не го бях виждала отдавна. На Sedada   Sick

# 876

[/quote] Със снимката е по-хубавата, нея остави!
Е,да ама е на руски език... ooooh!Голям ми е проблема,значи...със снимка,но на чужд език или българска линийка,ама по-обикновена Thinking

# 877
Много пък сте изнервени, бре, хора!
 Ако взема и на тези неща да се дразня, значи съвсем съм изтрещяла. Предпочитам да обръщам внимание на приятното и красивото около себе си, включително и във форума.
Направо ми четеш мислите!!!
Аз мисля, че всеки има право да изразява себе си какато намери за добре, без да минава границите, естествено...
Не съм видяла нещо, което много да ме раздразни тук, някои неща са много оригинални, други са смешни или кичозни, но не са ме раздразнили чак толкова, обръщам повече внимание на това,което са споделили по темата...

# 878
Айде и аз да кажа кой аватар ме дразни. Моя собствен Mr. Green Не мога, не знам как да си сложа някой аватар от интернет и съм принудена да слагам разни скучни аватари от галерията на форума! А и като съм се пробвала да търся из интернет аватари те все излизат едни травиални и скучни разгологъзени, сладникаво-бозави и всякакви други досасни аватарчета Tired Искам да намеря някъде в интернет някакви по-оригинални неща, ще съм благодарна на всеки, който ми съдейства Simple Smile А и ако някой ми каже как да си сложа аватар...ми вече половин година съм в този форум и така и не разбрах как при многото ми безуспешни опити да си сложа аватар Embarassed Confused

# 879
  • на брега на морето
Кажи какво харесваш за аватар - животни, цветя, коли...

# 880
Хъх, Sedada е последният потребител, който би си сменил аватара под натиск. Този опит е правен.
Аmra, разглеждай картини, като си харесаш някакъв образ, ще ти го отрежем.

# 881
Ама,кажете ми коя линийка да махна,като и двете си ги искам... ooooh!...
Не ги махай, ама ги тури поне една до друга, а не една под друга. Така подписа ти няма да е с тази стрелка отстрани. Peace

# 882
  • София
Хъх, Sedada е последният потребител, който би си сменил аватара под натиск. Този опит е правен.
Аmra, разглеждай картини, като си харесаш някакъв образ, ще ти го отрежем.
Няма натиск, само споделям!

# 883
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Айде и аз да кажа кой аватар ме дразни. Моя собствен Mr. Green .... като съм се пробвала да търся из интернет аватари те все излизат едни травиални и скучни разгологъзени, сладникаво-бозави и всякакви други досасни аватарчета Tired Искам да намеря някъде в интернет някакви по-оригинални неща, ще съм благодарна на всеки, който ми съдейства Simple Smile ...

на амра излиза това

на amra това и това

и други де  Wink но тези бяха по-така  Sunglasses

# 884
амра ето ти това

http://avatars.rc-mir.com/

не е много оригинално но пък има много  Stuck Out Tongue и то подредени по групи

Общи условия

Активация на акаунт