ОТЧАЯНИЕТО

• 3 932
  • 32
  •   1
Отговори
# 30
При мен отчаяние е много мека дума.Ние опитваме от почти 3 години и половина.Баба ми ми разказа предни дни за една женица,на която и казали,че никога няма да има деца.Проблеми-от всичко по много.Тъкмо когато се отчаяла до крайност една баба й казала да пие зехтин сутрин на гладно и след няколко месеца за изненада на всички била бременна.Така,че от няколко дни съм много обнадеждена.Моля се много макар да не съм много вярваща.Дано чудото ни сполети и скоро да се фукаме с две чертички.Пожелавам ви го от все сърце. newsm51

# 31
Валка, а някакви сериозни изследвания правили ли сте ? Защото това със зехтина са някакви бабини деветини и хич не е сигурно какъв резултат ще донесат  newsm78

# 32
Всъщност никакви по-сериозни.Миналата зима бяхме в клиниката на др.Щерев при др.Савова.Бяха ми правили цитонамазка седмица преди това и ми бяха взели секрет.Нямам проблеми с бяло течение.2 седмици след това трябваше да отидем пак за хормонални изследвания и спермограма,но се наложи да заминем спешно за Гърция по работа.Доидохме си преди месец.Сега сме без работа и без пари.Иначе бях решила тия месеци пак да ходим.

Общи условия

Активация на акаунт