ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Добро утро и от мен!
Съни,добре сме вече горе-долу,страх ме е да се похваля даже!Благодаря ти,че ни мислиш!Е,Тони си допива антибиотика,но дано с това се приключи лошото,че много ми дойде!
И аз няма да пиша надълго и нашироко за помощта,че едва ли ще ви се чете всичко!Само ще кажа,че е хубаво понякога да имаш на кого да разчиташ ,ей така,дори за час,да се изкъпеш и да подремнеш на спокойствие!Лично аз съм благодарна за това на майка ми!
Не  се плашете,с времето се нагаждате към режима на бебето,научавате се на всичко,а и инстинкта не е малка сила!Свиквате с новия начин на живот и не е нужно да вършите геройства,да се стараете и домът да е чист и подреден,да е сготвено,изпрано,изгладено и т.н!Ще се претоварите просто!Временно се примирете,че не всичко ще е идеално,после ще си влезете в релси!И най-важното,според мен,което да запомните-щом бебето заспи,лягайте и вие!Иначе не се издържа!

За помпите,пак казвам,не бързайте с покупката,може наистина да не ви е нужна!Иначе,според мен,най-добре  да се дадат малко повече пари,авентската си заслужава сумата!Изпитала съм я с две раждания зад гърба си!Шаманката добре е обяснила какъв е начина й ,за да хваща добре,мога само да добавя,че и леко понамокрена прави по-добър вакуум!Но я има във всеки магазин,потрябва ли ви,ще си я вземете!

Приятен ден ви желая!Може да е малко студен,но нека пък да е с много усмивки!

# 406
Добро утро мами и от мен,
 какво да ви кажа за помагането- мойто мнение е ,че който има нужда от помощт то задължително трябва да си осигури такава,но лично аз малко се изнервям като се съберат много 'помагачи' около мен и всеки ги разбира нещата по свой си начин.
На мен най-спокойно ми е когато сме си сами с бебчо и си имаме режим . . .
Разбира се много е хубаво когато има човек/било то майка или свекърва/ на когото може да се разчита,но също е много важно те да уважават и спазват правилата установени от майката при отглеждането на малкото човече,защото в противен случай става една #2gunfire
 Joy Joy Joy

много хубав и ползотворен ден на всички от мен   bouquet

# 407
Добро утро сладури! Днес съм нов човек - влезнах в седми месец - ма какъв кеф, какво щастите! newsm47
Благодаря на момичетата за хубавото кафенце и плодовата закусчица - много ми е любима. Ох как ми се пийва от кафенцето в Starbugs. Голяма ми е слабост, ама нейсе..с това кръвно мойто няма да се случи.
Иначе за помощта от всякакъв вид роднини познати и други подобни - нема да се случи. При дъщеря ми свекърва ми беше на линия жената, че аз имах проблеми и останах по дълго в болницата, но изписах дребната. Та евала, че се нави да я вземе и да я гледа една седмица преди да ме изпишат - ама като се прибрах искам да кажа, че се сблъсъка беше жезток - не реален, просто от толкова съвети, бързане преди дори да си помисля да ми помогне и вечно да се вре пред мен, а аз нито мога нещо да подхвана от нея нито да си видя детето. После и майка ми реши, че трябва да дойде . Ей стига толкова помощ. По добре спокойствие и по малко хора. Иначе е просто взривоопасно. Разбира се това си е лично мое мнение. Естествено, че понякога човек има нужда да отдъхне и сме я оставяли за по няколко часа при някоя от тях, но иначе - неееее!

# 408
Привет на всички от мен  Hug

Гледам много сте писали, но да си кажа право незнам дали ще имам време да ви изчета.ПО диагоналната система изчетох последните 2-3 стр. Гледам за помощта сте говорили. Ами първоначално майка ми ще си е тук за около месец и тя ще ми помага.Поле си оставаме с таткото двамата. Свеки незнам дали ще помага, защото етърва ми трябва да роди около 20 дена след мен (на тях им е първо) и може би по-голямата помощ ще отива там. Пък и живеят на едно място все пак. Не, че ще ми откаже помощ де ако поискам.
Много съм съглана със Шаманката и казаното от нея. И за мен помощта е изразява не в това да гледат бебето докато спи (щото то само това прави в началото), а аз се трепя с  newsm28 1ironing wash hang 1dishes newsm71, ами да ми е помогне с тези неща.
Когато родих Ванеса получих точно такова предложение каквото НЕ исках. " Ако искаш аз мога да гледам детето, докато ти си напазаруваш и изчистиш"  ooooh! #Cussing out Аааааа не благодаря! Аз мога да си пазарувам и с детето докато се разхождам. Та в общи линии до съвсем скоро и аз не ъм искала помощ. Започнахме да я викаме в петък вечер (след като детето е нахранено и заспало) да седи при нея за да излезем с таткото. Все още не съм я оставяла да спи при тях (незнам и кога ще стане)
Абе в общи линии тва е картинката горе-долу  Wink

Надявам се, че всички сте в добро здраве, както и тези около вас  Peace

Лек ден ви пожелавам и пак ще драсна някой ред ако мога.  bouquet

# 409
Ох, момичета ако знаете тука в нета намерих една игра, с такава красива музика-соло пиано! Направо ми разтапя душата а това мъниче в мен си представям как я усеща и се успокоява! Много ме е яд че не мога да имам пиано в този апартамент, то просто няма как да се качи! Ако сме в къща веднага си купувам и не синтезатор, а пияно! Така ми се свири! Ако и вие чуете тази музика направооо...

# 410
И аз се чувствам много зле днес, както в просъница ми е всичко, нищо не ми се захваща. А и снощи ми беше кофти на стомаха,киселини, повръщане... Друг път на сутринта всичко се оправя ама днес още ми е зле, не смея нищо да хапна. А как се бях зарадвала, че всичко си е останало в първи триместър

# 411
Здравейте!И на мен нещо не ми е много добре,то голямо въртене беше тази нощ.
Мъжа ми пък ми се обади,че нещо зъб го болям и сега ще ходи да го вади.Май всичко ще е в тон с лошото време днес!
Сиянка да ти е жив и здрав рожденника!

# 412
  • София
Здравейте Simple Smile,
Сияна, честит рожденик, да е жив и здрав и много късмет Hug

Понякога, на мен също, ще ми е първо бебче, ще дойде майка ми да ми помага. Разбрали сме се за един месец. Аз оби4ам компания и тъкмо няма да ску4ая. Пък и таткото като работи, прибира се  късно, ще ми дойде добре една компания Simple Smile Нямам против и неговите родители.., но те не са ми близки и някак си не искам да седя с тях по цял ден, ще ме изнервят и ще трябва да се съобразявам с  тях за вси4ко, което не ми се вижда добра идея, а и апартамента е малък- 2 стаи само.. не става за 4ма 4овека(те вървят комплект 2мата)

Рали, снимките ти са страхотни.. много си хубава и лъчезарна  Hug

Аморе, радвам се, че сте добре и се оправяте, дано да няма пове4е болни, стискам палци.. Hug

Сега мама е в София и на нея обръщам внимание, рядко се виждаме, тя е и млада на 45 е Simple Smile И е доста съвременна жена и много си се разбираме, когато не спорим и 2те сме водолей със собствено мнение Joy Тя ме е росила на 19 и след 3 дни е навършила 20.. луда жена  Joy

Ами това е от мен лек ден желая на вси4ки Simple Smile

# 413
  • До Балкана
Сега мама е в София и на нея обръщам внимание, рядко се виждаме, тя е и млада на 45 е Simple Smile И е доста съвременна жена и много си се разбираме, когато не спорим....
И ние сме така и моята е на 45, моята даже е по-тийнейджър от мен Mr. Green и привлича децата с магнит, изумява ме понякога. Но е в Габрово и едва ли ще може да дойде до Сливен за повече от 2-3 дни - ще комуникираме по скайпа... Laughing

# 414
Сега мама е в София и на нея обръщам внимание, рядко се виждаме, тя е и млада на 45 е Simple Smile И е доста съвременна жена и много си се разбираме, когато не спорим....
И ние сме така и моята е на 45, моята даже е по-тийнейджър от мен Mr. Green и привлича децата с магнит, изумява ме понякога. Но е в Габрово и едва ли ще може да дойде до Сливен за повече от 2-3 дни - ще комуникираме по скайпа... Laughing

И аз да не остана по-назад. Не че искам помощ, но моята майка е на 43 и хич не и до внуци.  Flutter Живее си живота и само ми се жалва, че не искала да я наричат "бабо"  Naughty ама няма да стане  Twisted Evil

# 415
  • York
Млади майчета си имате вие. Моята минава 55, а и вече има едно внуче така, че е претръпнала на обръщението "бабо"  Mr. Green

Отивам на разходка. Хубав и усмихнат ден от мен!

Една песничка поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=C8r-oQJPF_0&feature=related

# 416
Да не остана и аз по-назад.  Wink И мойта майка е от младите на 46 е. Когато родих Ванеса и тя доста трудно се пречупи да и казват бабо или тя да бабосва детето, но вече няма проблеми  Laughing

Рали, страхотна си на снимките  Hug

Сияна. да ти е жив и здрав и рожденника мила  newsm59

# 417
Здравейте,

и аз да се включа за помпата на Чико - на мен не ми харесва. Имам такава - ако някой я иска ще ви я подаря. Не прави добър вакуум и е доста трудоемка. Иначе и аз ползвах механичната на Авент - разликата е огромна - с нея се кърмихме почти година - аз давах само изстискана с помпата кърма.
Така че внимателно трябва да избирате.........

# 418
Сияна, много здраве на рожденика  newsm59 и весело да го отпразнувате! Не се претоварвай много.
Момичета, благодаря ви за пожеланията за здраве и стиснатите палци   bouquet! На мама детето вече хукна по гаджета (значи е здрав  Wink), а мъжа ми вчера смени антибиотика и уж и той днес е по-добре. Обещал ми е, че ако не вдигне температура, довечера ще се прибере вкъщи.
По повод помощта ...... станах свидетел на такъв разговор между майка ми и свеки. Общо взето майка ми й обясняваше как те ще си го гледат детето както намерят за добре, пък аз да си приказвам колкото си искам, а свекърва ми само си мълчеше и поклащаше глава неодобрително - опозна ме вече жената  Mr. Green.
Любимият ми съпруг категорично отказва чуждо присъствие вкъщи след изписването - щели да ме изнервят допълнително, та няма нужда. В общи линии съм спокойна в това отношение. Като я знам майка ми как научи сина ми да смуче залъгалка в 8-мия месец, хич не ми се иска да й ползвам услугите. А те с баща ми боядисаха стая за бебето вече  Rolling Eyes

# 419
Сияна, да ти е жив и здрав рожденника   bouquet

Момичета не се главоболете от сега за свекитата, ще се подредят нещата с времето, само да са здрави бебчетата, всичко друго се преживява и се забравя  Wink
Казвам го, защото и моето свеки е "царицата на драмата" , на 65г. и от друга галактика  Laughing
Налагало ми се е вече два пъти да й оставям детето за 2-3 дни,за да излезя в чужбина, притеснявам се , дразня се от начина по който я гледа, но ми я връща жива и здрава Whistling Забранила съм да я вози в кола, в градски транспорт, да я води на гости, по детски клубове, да й дава храна различна от това което съм приготвила и какво ли още не  Sunglasses
Колкото и да ви се ще няма как да не се наложи някой ден да разчитате на тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт