ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
И на мен ми разправят не се подстригвай, не презкачай кабели и незнам си още какво!
Айде не ми минават такива! Подстригвала съм се 2 пъти и пак ще ходя! Ако кажат и да не си режем ноктите на краката или нещо подобно пак ли ще слушаме суеверия! 9м представяте ли си! Абе нещо тия дни изперквам! Не ви стига на ден 1ч разходка! Ще взема да изляза и до вечерта да не се връщам......

# 496
Здравейте!
Изкушихте ме да си направя студено мляко с малко кафенце-мммммного обичам!
Сиянче, аз се подстригвах, но за боядисване-страх ме е. А за кичурите искам да кажа, че на братовчед ми жена му докато била бременна с първото дете, си правила платине(това преди много години) и не знам дали е случайно, но детето им от малко си има един бял кичур на тила  newsm12. Аз пък имам белег като на баща ми, но най-интересното е, че на него не му е по рождение, а е вследствие на изгаряне докато бил в казарма. Странни неща са това, едва ли е някаква закономерност, ама се случва....

Ралмин, това за кабелите пък защо??? ...аз постоянно в нас прескачам кабели, то ние още се обзавеждаме и от началото на бременността съм си по кабелите... newsm12

# 497
  • offshore & overseas
Аз се боядисвам с амоняк (нe вярвам да няма), че иначе не се покриват белите коси, които вече са повече от тъмните при мен. Ееееех, старост-нерадост.

Сега си спомням, че за млади баби сте се разприказвали. Моята майка стана баба за пръв път на 52, а Халюшка я завари на 57. Тя преди да се появи племенницата ми, се правеше на важна, че нямало да ни гледа децата и прочие дъра-бъра, пък взе, че я пое на 100% Бубетката, да ни е жива и здрава!

Свеки е на 60, майка ми ги прави догодина, но и двете са още доста активни (поне бяха, в случая на свеки).

Хохо, това с белия кичур ме впечатли, аз се чудя защо Халюша е сламено руса с червеникаКЪв оттенък. Joy Не че нещо -- баща й е така, даже в късния си тийн период е бил с коса до под дупето (доста по-дълга отколкото аз някога съм си пускала).

# 498
  • Варна
И моята акушерка ми каза че мога да пия по едно кафе, не вредяло, ама аз и отвърнах че без цигара не ми върви и не пия. А за колата си се наливам доста. Знам че не не трябва да пия много газирано ама сега както постоянно ми се яде сладко и с това газираното ми е много добре  Laughing

А за постригването Embarassed, с Ирена не смеех нито да се постригвам, нито да се боядисвам. Но сега не мога да търпя онзи ден се боядисах и сега искам да се пострижа, ама повечето около мен ми казват че не било хубаво, та затова реших да ви попитам и май днес ще си запиша час и ще си направя някоя "фешън" прическа.  Joy

# 499
  • offshore & overseas
...та затова реших да ви попитам и май днес ще си запиша час и ще си направя някоя "фешън" прическа.  Joy
Иди в салона на Харемчето, тя ще има лично отношение и ще те направи хубава. Таман ще донесеш и новини от нея (дано вс. е наред!! Praynig)

# 500
  • До Балкана
УУу, прекрасна идея за салон ана Харемчето! А после и снимков материал ако приложиш и насладата ни ще е пълна! Hug Я, отиди и се поглези, Сиянче!  bouquet

# 501
  • Варна
За боядисването единия път се боядисах без амоняк, мерси на второто измиване нямаше и помен от боята. Този път се боядисах с боя която имаше малко съдържание на амоняк, да видим колко ще изтрае този цвят.

Мяу аз не знам къде се намира салона на Харемчето, иначе с удоволствие бих я посетила, но не днес, защото ако ходя на фризьор ще съм с ремарке.  Joy. Дано скоро пише за да каже как е.

# 502
  • offshore & overseas
...Този път се боядисах с боя която имаше малко съдържание на амоняк, да видим колко ще изтрае този цвят.
Дано по-дълго да изтрае! Ще споделиш впечатления и марки после. И аз трябва тия дни, но все отлагааам. А то какво -- просто трябва да звънна един телефон. После ще мога и аз една фотосесия да си изпрося, макар и не от профи (Лъвю да не се скатава).

От около час се каня да отида до поликлиниката за контактна бележка, но още не мога да си надигна задника от фотьойла, поне да вършех нещо полезно, а то...

Дали пак Д-то не ми е натежало и не се е залепило за тапицерията? Сега ще проверим тая работа. Thinking

П.П. Харем стил имаше нещо в подписа си, което подсказваше кой и може би къде е салонът й.

# 503
Мушмулка, това с кабелите сигур ще да е с пъпната връв свързано..не ми се мисли, сега сме си организирали един мини офис на масата за хранене, 1 десктоп комп + 2 лаптопа, вървя мнооого бавно, че съм кадърна в спъването. То мани това, ама техниката ще стане зян  Mr. Green

Аз честно казано не съм ходила на фризьор повече от половин година..иначе, шегуваме се от време на време, че още 3 месеца няма да ходя, ама нито е сериозно, нито пък аз съм тръгнала да се подстригвам. Нещо влязох в неглиже периода пак, годя си с кецове и с на мъжа ми джинсите и толкоз Simple Smile А как не ми се занимава да ходя по магазини ако знаетеее..

# 504
И  аз се постригах радикално-от коса до кръста- на къса черта-хората бяха в шок и се наслушах на глупости.Аз смятам че е полезно по време на бременност да се подкъси косата, за да не се изтощава толкова и по-лесно да се поддържа.Че след раждането като поопада малко,докато се възстанови ще бъде по-трудно с дълга коса.

# 505
Здравейте и от мен!
И се постригвам и се боядисвам,само че с безамонячна боя.Мен си ме хваща и си ме държи.То на какво ще заприличаме 9 месеца,ще оплашим бебета в родилно Joy
На всички които ще отидат на прегледи много късмет и положителни емоции!
Ника страшен е твоя малкия hahaha

# 506
Като сте отворили темата за френската музика аз пък много бих искал да гледам тази трупа на живо:
http://www.youtube.com/watch?v=dQNEV8pq_JM
http://www.youtube.com/watch?v=J4lwVWxAlok
А за подстригването, аз не го правя ,че има риск с мъж да се разведем  Grinning Той много навътре го приема ,пък аз се радвам на дълга коса така има равновесие(добре че не цъфти)

# 507
О, сетих се още една 'бабина деветина' - ако се стреснеш от нещо и се пипнеш някъде по тялото, бебето ще има малко рождено белегче там.
Не знам доколко действа - свекърва ми разказва как много и се били прияли череши докато била бременна с брата на мъжа ми и разхождайки се по улицата, видяла черешово дърво в един двор и се пресегнала да си набере.
Излязъл обаче стопанина и тя се стреснала и веднага си скрила ръката зад дупето. Брато сега има белег с формата на черешка на същото място  Grinning

# 508
Абе това за белезите и аз съм го чувала,ама то ако се стреснеш, да не мислиш, че ще си спомниш да не се пипаш. Аз като бях бременна с Алекс и тръгнах да прескачам едно въже на улицата, че така ми беше по пряко и не ми се заобикаляше- една бабичка на отсрещния тротоар като се развика като луда, че не трябва и така сега съм си била омотала пъпната връв на детето около врата.Пълни глупости.

# 509
Привет!
Свърших днес с изследванията - малко хемоглобина ми е нисък-114, но ще трябва да чакам до вторник, че док тогава приема  ooooh! Както и да е Simple Smile
За подстригването - моята майка се оказа някак суеверна по темата и ми приказваше щуротии, но един ден я издебнах да не е в града и отидох та се офъках както си му е редът  Laughing Много съм доволна, олекна ми главата, че то беше нещо страшно Simple Smile Не съм се боядисвала от 2г сигурно, но пък започват много да ме дразнят белите косми, които съм си отгледала и то само от едната страна  newsm78 Ама нищо, има време и за това Simple Smile
Ха това с белезите и аз съм го чувала - аз лично имам имам такова петно точно отзад на дупето във формата на чепка грозде, но пък майка ми няма спомени да е яла и да е крила зад дупето  Laughing, а тя пък си има на ръката картата на България хихи... така, че и това са според мен измислици Simple Smile
Пожелавам ви лек и усмихнат ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт