ФЕВРУАРЧЕ МНОГО СИЛНО РИТА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!! (28)

• 25 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Не съм питала, но видях, 4е на едно друго май4е са и отговорили, 4е няма право да запо4ва работа през 410 дневния период. Т.е. не може а работиш и да полу4аваш май4инство до
края на първата годинка.

# 526
  • Burgas
Не 4е няма право,но ако запо4не и спират май4инството,май така разбрах аз.

# 527
  • София
Аз се завърнах.
Доктора ме гледа 1 час Shocked. Едвам станах от кушетката. Мери ми кръвоток на някакви вени. Извинявам се за невежеството. Каза че всичко е наред. За кръвното нищо не ми даде защото щяло много драстично да ми спадне, само но-шпо....но пък и то драстично ми го сваля. Тава кръвното голяма гадост било. Confused
За килограмите ooooh! Качила сам за цялата бременност. Казаха да не ям тестени неща и сладко. Аз си го знам това  Blush. Такова прасенце съм.
Бебо е добре. Доктора беше впечатлен от устните му Crazy. Може и моите да е взел Heart Eyes
Това е от мен а сега ще ви чета.

# 528
Привет мами Hug
Сияна аз сега разбирам,че Харем имала салон във Варна,но тъй като  случайно съм видяла надписа"Харем Стил" на един салон,ще ти обясня,срещу окръжна болница по пресечката която тръгва от бебешкия магазин на ъгъла,мале хич ме няма по обясненията(мисля че беше там),и се пада в края на улицата newsm78
Стар,при наз много отдавна не са спирали водата(аз живея в кв.Бриз) newsm78
Относно подстригването,и аз се стрижа-всичко е измислица,а това за стресирането е вярно,само че аз го зная ако бременната си открадне плод и след това се пипне,там ще има белег на детето #Crazy

# 529
Здравейте и от мен!
Първо да кажа на Бела-докато лежах в ТК в началотот на бременността,на мацката от моята стая,която беше инвитро й правиха някаква терапия за белите дробове на бебето.Състоеше се в биене на 2 инжекции с някакъв стероид,който помага на белия дроб да се разгъне и ако се наложи да бъде извадено бебето по-рано,да може да диша самостоятелно.Двете инжекции ги бият за 2 месеца(тогава на нея й боцнаха втората)-едната в седмия и едната в осмия.Може за такава терапия да става въпрос.Ако не извинявам се ,ако те обърквам!Но при всички положения не е нещо страшно!!!
Такааааа...Днес се възползвах на мах от слънцето и такава разходка дръпнах,че като се прибрах чак дупето ме болеше hahaha hahaha hahahaМъжО накрая се размрънка,че ще трябва да го нося до вкъщи JoyНо свърших една чудесна работа-посетих магазина на Чико в 5-ти микрорайон(той не е само Чико,ама така пише отгоре)и си набелязах креватче,което смятам до седмица-две да купим.Имаше такъв избор на колички,че се замаях.Като цяло имаше наистина доста нещица,на сносни цени и някои много интересни и полезни артикули.Страхотен избор на коритца -всякакви видове и само влизаш с парички и забравяш да излезеш.
http://baby-market.net/a2/offers.asp?id=5168&ovr_firmview=1& … id=4175&act=4
Едното креватче е Тренд,а другото Макси,но  още не съм решила напълно кое от двете да взема.Ударете едно рамо,моля! Praynig
П.С.Забравих да кажа,че матраците са включени в цената и на двете.

# 530
Щото в4ера нали стана на въпрос, 4е ако запо4неш работа в друга фирма, като от старата не са ти прекратили договора, си полу4аваш и май4инството. Но това явно важи за след прословутите 410 дни.

# 531
Радвам се за хубавите новини, които споделяте  Hug и съм сигурна, че всичко при тези с притеснения ще е наред  Peace само трябват положителни мисли Simple Smile
Бобишана и аз съм решила такова легло (ТРЕНД) да купувам, изглежда ми доста практично и най-важното ще влезе в употреба за много дълго  Peace

# 532
  • Бургас
Далче мина ли проверката от шефовете?
Ел ,на мен ми изписаха за високото кръвно Допегит,но се оказа ,че при мен е било само инцидентно/при деня на прегледа/ и сега го следя всеки ден и си е в нормите.Дано и при теб да се нормализира  Praynig
Елидам,Рали мисля,че аз ще стартирам скорпионската седмица  Hug
Гери ,честита ти дата за бракуване !!  newsm76
Бобишанке, аз не виждам да е много голяма разликата м/у двата модела,освен че Максито има повече чекмеджета и може би е по-голямо на дължина или само така изглежда на снимката .И двата модела ми харесват  Peace

# 533
И двата модела са добри, но са доста плитки. Кошарата на Хриско ми я прави баща ми и това не го бяхме съобразили.  Нямаше годинка, когато за първи път го видях да преска4а решетката и да полита с главата надолу.
Тогава махнах решетката и завинтих една дъска, която стига до средата на леглото. Абе циганска работа, но може да излиза когато си поиска и няма как да се търкулне на земята докато спи.
Много съм скарана с техниката, за да направя снимки и да ги публикувам.
Имаме и ЕРИКА. Подари ми го една позната която има 4 мом4ета. Явно са решили, 4е им стигат толкова. Не сме го използвали, но ми изглежда маааааалко по-практи4но.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 15:58 от Venivet

# 534
  • Burgas
Наистина,че са много плитки и може да падне детето,нашата е от този вид http://baby-market.net/a2/offers.asp?p=1778311&id=5168 с две нива и долното е м,ного долу и е много безопасно,не ми се е случвало Моника да пада.

# 535
Бобишанке, аз не виждам да е много голяма разликата м/у двата модела,освен че Максито има повече чекмеджета и може би е по-голямо на дължина или само така изглежда на снимката .И двата модела ми харесват  Peace
Разликата е 10см в дължината и шкафчетата,но се чуде кое ще е по-удобно за събиране на джунджуриите на бебешора.За момента си мисля за Максито,но не съм твърдо убедена.

# 536
  • София
Здравейте,
днес е страхотен ден, аз съм на работа, но успях сутринта да се разходя и да се попека.. много добре ми дойде Simple Smile
Днес сте уляли в писане, ве4е забравих какво исках да кажа.. Crazy

Относно подстригването, аз си запазих 4ас за понеделник да се подстрижа и ще се подстрижа да съм хубава 4470 , макар и дебелата, след като напиша поста, ще ка4а снимки от оня ден Simple Smile

Др какво да кажа.. на 20ти съм на консултация, трябваше урина да давам, кръв и да ми взимат секрет, дали ще стане не знам, четох че консултациите се отменяли и др седмица, ще се наложи да звъня на докито да го питам Simple Smile

А днес голямо ядене на плодове му ударих.. първо киви, после нар, после портокал.. сега съм на мялко и сок от праскови.. ама пък вкусно си е Simple Smile

Май това е от мен, хубав ден и приятен уикенд  Hug Hug

# 537
Връщам се от ЖК. Консултираха ме нелегално, така и така съм отишла за болничния. Кръвно наред, мерки на корема екстра, НО съм качила 3,5 кг за 1 месец  Shocked Embarassed
Добре си вървях аз с по кг на месец, а сегааа...Задържам вода се установи. Трябва да спра със соленото и ако ям много плодове и зеленчуци (което правя) да пия най-много 1л вода на ден. Лошо ми се пише, не ям прекалено много солено, но солените неща ми се услаждат повече от сладките - сирене, маслини и т.н. Уффф, ще трябва да внимавам много вече  Blush Ще хрупам моркови сега  Crazy

# 538
  • offshore & overseas
Рали, да задържаш вода е нормално вече и не се знае дали може да се рeгулира чрез хранителен режим, а солените неща, които ядеш, трябва да са просто с по-малко сол (напр. накиснато сирене). Течностите също е хубаво да намалиш, но не и под литър (те май това са ти казали), защото по най-последни данни, водата помага да се избегнат контракциите (колкото повече, толкова по-добре). Всъщност, най-важно е да си следиш кръвното (да не стане високо), ако то е наред -- водата ще се регулира... рано или късно. Ако и не отичаш, значи си си съвсем наред. (В крайна сметка предполагам, че организмът си знае работата и си има причина да задържа вода. newsm78)

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 17:05 от Мяуче

# 539
  • София
Рали браво за хубавите новини Hug

И аз съм подпухнала доста да ти кажа, сигурно и мен ще ме накарат да спра да ям солено.. в бузите съм ужасна:) Дано да ми е наред урината и да нямам белък и ще се успокоя, ще спра соленото, аз и не ям много де.. но безсолно съвсем не мога не ми е вкусно..

Рекакция:

Ка4их снимки..

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:49 от Sashkova

Общи условия

Активация на акаунт