От UK да напазарим, под елхата дарове да наредим ! - тема 21

• 54 262
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Днес си взех чрез Алмуз комплекта бодита от Маркс и Спенсър. Е, страхотни са! Толкова мекички, страхотен памук. Линк към оригиналния продукт:

http://www.marksandspencer.com/5-Pure-Cotton-Assorted-Bodysuits/ … n%3A47111031%2Cn%

А ги има и налични, размер 9-12 месеца на сайта на Алмуз, тоест веднага могат да се купят:

http://almuz.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=168901&df=14&dflid=3

Много ги препоръчвам!  Peace

# 271
Питах, питах, но никой не каза:
има ли някой получил доставка от Габко?
Да, аз поръчах. Действат бързо. Платих вторник, още в неделя колата тръгна от UK  и през седмицата ми донесоха в къщи, без да ми вземат допълнителните 5лв.  Плюс това не ми начислиха и цяла вътрешна доставка от НЕКСТ, а я поделиха м/у мен и другите поръчали, та това перо ми излезе към 0,80 паунда. Много съм доволна, дано да продължат в същия дух.  Hug Hug Hug А и платих по PayPal, което лично за мен е голямо улеснение.

# 272
  • Варна
И на мен днес ми се обади Яна от Алмуз, за да ме информира ,че по-голямата част от поръчката ми от АСДА няма да се изпълни,защото са свършили артикулите...Останали са само два от кошницата...явно наистина се разпродават нещата бързо
И аз мисля,че посредниците нямат вина в случая.
Моята поръчка я пуснах на 08ми-в неделя, може би в понеделник е обработвана...а за 24 часа е напълно достатъчно да свършат намалените артикули

# 273
Здравейте, някой поръчвал ли е това якенце? Ако може отзиви и размери. Чудя се за кой размер съм?  Thinking  ГО-95/ Т- 83/Х-93
http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/coats-and-jackets … 4,default,pd.html

# 274
  • Варна
И аз имах същия проблем с Римини преди време - начислиха ми доставка от сайт, за който изрично ги попитах колко струва и те ми отговориха, че е безплатна. Когато им писах, ми казаха, че от сайта са им начислили. В сайта също пишеше, че доставката е безплатна  Rolling Eyes

Аз явно имам късмет с Джордж - нямам нито един изчерпан артикул от последната си поръчка.

# 275
  • В мечтите
момичета,аз да попитам пак защото нещо не разбрах сега % на алмуз е 15% до..еди си колко паунда нали,защото преди ми взимаха по 8% но от сега нататък е  15%.Четох но уж няма промяна пък станаха 15  newsm78

# 276
Момичета, някой да продава ето тази грейка, размер 2-3 г. ?
Бих я купила веднага.Simple Smile

Моето детенце днес се сдоби и с розовите ботушки от линка, но пак не й стават и ги продавам. Номер 7.

От тези ботушки съм много доволна.Simple Smile

# 277
J'adore   на кларкс кой номер имате и колко е стелката? Мерси.  Simple Smile

# 278
момичета,аз да попитам пак защото нещо не разбрах сега % на алмуз е 15% до..еди си колко паунда нали,защото преди ми взимаха по 8% но от сега нататък е  15%.Четох но уж няма промяна пък станаха 15  newsm78
Не, не е 15%, 10% е, поне аз на този % си взех нещата в събота.15% е само под 50 паунда. Не,няма промяна, просто някой писа, че с доставка и куриер примерно се достигат 15%, но едва ли Алмуз ще вдигнат. Досега като гледам са най-малко коментираните тук. Аз лично съм много доволна засега.
И гледам са в промоция - 6% за детски играчки

Ето нещата, които ми доставиха от Next и George....http://maggiemalul.snimka.bg/children/next-george.440757.15833965
Ох, ето ги и тъй жадуваните ботушки....http://maggiemalul.snimka.bg/children/next-george.440757.15881526

И това, ако на някой му харесва, продавам го, чисто ново, с етикетите е, размер 4 год. http://maggiemalul.snimka.bg/children/grey-velour-jogger-set.440759.15834039. Поемам пощенските разходи.Пишете на  лични. Peace

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 00:41 от Fitzgerald

# 279
J'adore   на кларкс кой номер имате и колко е стелката? Мерси.  Simple Smile

7 1/2. Около 15.5 см.Wink

# 280
EliG,термо блузката е бельо и се оказа по-хубава отколкото очаквах-фина и мекичка е,очаквах да е по-груба и дебела,отвътре е мека и леко мъхеста,но не като термо чорап,а...по-фино,със сигурност няма да дразни,за снежните парзалки ще е супер!
Matia,от M&S е пижамката с подаръчето,линк Peace

# 281
Някой питаше за TheWinCompany - аз имам поръчка от 23.10., за която ми пратиха потвърждение по мейл. На 25.10. им писах и ги питах дали са поръчали и м иотговориха, че всичко е поръчано. На 8.11. получих мейл от тях, с който ме информират, че поръчката е пристигнала на техен адрес в Англия и за жалост въпреки усилията им един от артикулите липсва, а също и че ще ме информират когато поръчката дойде в София и за крайната цена. Същият ден им писах с въпрос кога се очаква приблизително да дойде в София, но нямам още отговор... Засега са в срока от 15 работни дни, който изтича в петък, така че силно се надявам до петък да ми дойдат нещата.

# 282
И да благодаря, че препоръчахте бялото яке от Next
размер 4-5 е идеален за 105см-ова дама, доволна съм

радвам се, че ти е харесало и мойта щерка е със същите размери и е супер Peace

аз изчезнах за малко, но успях да ви изчета. Страхотни неща сте поръчали Simple Smile

В събота си взех една камара дрехи от Некст, за което благодаря на Ivasl
Ето и снимки на тях, не съм снимала само този пуловер и тези пантофки , които бяха за подарък. Пантофко-ботушките Mr. Green са доста умалени. Поръчах размер 12-18 м., но стават на моя син, който няма още 9 м Rolling Eyes
От всичко съм много доволна - материи, цветове и качество. Всички момичешки дрехи са размер 4-5 г. и са супер на дъщеря ми. Единствено ръкавите на някои от блузките са дълги. За бебчо пък всички блузки размер 9-12 м. са големи, но пък ще са идеални за пролетта Simple Smile
Ако някой го интересуват размери или нещо по-подробно - да пита Peace

Сега чакам няколко неща от МиС, благодарение на Бингъл Hug
Прочетох, че ви е писала за термобельото и аз го чакам и вече сме готови за зимата;))
Бингълче, много е сладка пижамката за госпожицата, а също и туниката за теб - ще те помоля за размери (ако искаш и на ЛС)

# 283
Пантофко-ботушките Mr. Green са доста умалени. Поръчах размер 12-18 м., но стават на моя син, който няма още 9 м Rolling Eyes

И аз чакам тези пантофо-ботушки Simple Smile, моят син също е на почти 9 месеца и съм поръчала точно 12-18 м. размер. Благодаря че сподели, защото се притеснявах да не са му големи, но явно няма да са  Hug

# 284
Диди,чудесни са дрешките,както винаги,и перфектно комбинирани,много ми харесаха Heart Eyes дори и момчешките,по които много не се заглеждам Mr. Green пуловерът е един път!
Размери на туничката-утре Wink И да споделя за нея-тя е рокличка от момичешката серия,но на мен ми е късичка за такава и ще си я нося като дълъг пуловер,много е хубава,със странични джобове,има вълна в нея,което я прави леко боцкаща на голо,да се има предвид Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт