Нали досега поделяхме играчките. Просто с децата, с които сме играли досега така се процедираше. А отскоро живеем в този блок и съседчето не е от най-приятните
Май ще трябва да й преформям разбиранията 

Една борба ужасна, всички имат книжки за оцветяване, само на Никол е различна, защото е най-малка, и съответно всички деца искат да видят нейната, и само я гонят, т се бута, пищи и хапе, два пъти ми се оплакват, че ухапала големите момчета, и госпожата едвам я отървала да не я набият. И накрая като видяла, че няма да опази книжката я скъсала сама
Децата почнали да и се подиграват, а тя ги издебнала и им надраскала книжките. Що срам брах, а колко обяснявам, тя все обещава, че няма да прави повече така, и все измисля някоя магария. Сега както не е била две седмици на градина направо не ми се мисли, като тръгне какво ще е.
Преди няколко дена каза на баба си кокошка, и въобще отказа да се извини, дори и след наказание в стаята и. Понякога имам чувство че ми се изплъзва, друг път е много добро и възпитано дете, дано е от възрастта....
Не я наказвай строго, а я поразпитай знае ли какво прави/е кокошката, може пък детето нещо съвсем хубаво да е имало предвид.
, винаги казвам овца 

Сега колкото по-малко се намесвам в отношенията им, толкова е по-спокойно
Препоръчани теми