При второто раждане, добре, че ми направиха клизма, защото обикновено организма сам изхвърля, но в случая раждах преждевременно.И пак същата загриженост и ми примъкваха и отмъкваха каквото помоля, не можех да ставам от болки.И съм благодарна, че въпреки неподготвеното ми тяло за раждане ми помогнаха да родя естествено, а не да ме срежат на финала.Действието се развиваше в така мразеното Шейново.Толкова спокойна отидох да раждам, с толкова проблеми ме накараха да им се доверя, и същевременно станах свидетел на наистина пресилени приказки по адрес на персонал, все пак аз бях там и видях и чух лично акушерката как се е държала, а после чух реплики от родилката лоши, па рев, па чудеса.Отдавам го на някакви депресивни състояния след раждане.

Отделно-по форумите, а и в разказите си една на друга жените малко преекспонират, някак като при мъжете темата за казармата навремето, така при жените е кой е по-по-най раждала и геройски издържала.Аз мога така да пресъздам моите раждания, че някоя лабилна девойка да я откажа завинаги.