® E-bay - тема 40

• 29 461
  • 748
  •   1
Отговори
# 15
Леле, 40 тема  Laughing
Да се запиша и аз да ви чета.
И аз пуснах диспут и продавача се оплаква че не е справедливо да си искам парите, че той ще влезне вътре.Даже ме заплашва че ще ме блокира никога да не пазарувам от магазина му, ако Пейпал го накарат да ми върне парите.И ми пише да проверя в пощата че пратката е в България или в комшийте ми.  Rolling Eyes Аз от 15.10 всеки ден съм в пощата.И тракинг номера в USPS само показва че са изпратени ботушите на 9.10 а в бгпост нищо не показва и в пощата ми казаха че това значело че не са влезли въобще в Бг.Продавача ми предлага да делим 50/50 всичко.Нали в крайна сметка пратката след един месец най вероятно ще му се върне обратно аз как ще разбера дали не си я получил той обратно.... newsm78

В сайта на български пощи показва само за препоръчани и експрес мейл. Аз мисля че все пак има шанс все още да си я получиш, но както съм писала и друг път американските пощи напоследък са съкратили много хора и са големи издънки. Можеш да пишеш да стартира в пощата официално разследване, ако я намерят някъде ще ти я доставят на теб, не на изпращача (освен ако не е грешен адреса).
Имай предвид за диспута че имаш 20 дни за ескалиране.

# 16
Запис да ви следя   bouquet

# 17
  • Варна

и аз  Flowers Bouquet

# 18
Леле нова тема. Да е честита новата темичка. Аз почнах с коледните подаръци сега следя едно нещо за малката стискайте палци ако го спечеля ще се похваля.

# 19
Аз докато се мотам и то нова тема излязла...))))

Сега си търся някаква туника, пуловерче....ама нищо свястно не намирам. (((

# 20
  • Sofia
И аз да се запиша и да питай между другото кво му е на днешния ден newsm78 по повод последния пост от миналата тема

# 21
Задушница?  Rolling Eyes

# 22
  • Sofia
даде ама това кво общо има с заяждането,с Ибей и тн Crazy

# 23
И аз това си помислих, Chocha! Жанчето изобщо не успях да разбера ,какво иска да каже! А това с пощенския код е просто безумно !  ooooh!
Няма значение, че влиза като гост, всеки по принцип е добре дошъл, но без дезинформация ,моля!
И Жанче, ако все още следиш темата, поясни ,моля те, къде е това "при нас" и в какъв хелп ти изискват този 5-гифрен пощенски код ! Стана ми интересно.

# 24
И аз да се запиша и да питай между другото кво му е на днешния ден newsm78 по повод последния пост от миналата тема

[ Sad/quote]

SadИзвинявай, Chocha, но понеже последния пост е мой, си позволявам да ти отговоря: Преди всичкорадвам се, че не знаеш за днешния ден: това означава, че нямаш починали близки хора. Днес е последната Задушница, ходи се на гробовете на починали близки и се раздава за душите им.След това , според църквата, Арахангел Михаил, събира душите на мъртвите и повече не се раздава до пролетта: днес е специален ден за хора, изгубили някой близък човек. Това е. Cry Peace ИЗВИНЕТЕ за спама!

# 25
И аз това си помислих, Chocha! Жанчето изобщо не успях да разбера ,какво иска да каже! А това с пощенския код е просто безумно !  ooooh!
Няма значение, че влиза като гост, всеки по принцип е добре дошъл, но без дезинформация ,моля!
И Жанче, ако все още следиш темата, поясни ,моля те, къде е това "при нас" и в какъв хелп ти изискват този 5-гифрен пощенски код ! Стана ми интересно.

OK:възможно е това за кода, да е само при мен: когато се регистрирах, преди около 1 година, при регистрацията се изискваше тази 0 отпред. Може би, защото аз лично така съм се регистрирала. Съжалявам, изобщо не искам да дезинформирам никого.ИЗВИНЯВАЙТЕ! Peace

# 26
  • Sofia
Jane D\'arc говориш си ей така според мен Peace
Днес съм обиколи 4 различни гроба  Crazyна различно близки за мен хора,като между тях е и майка ми,но не виждам каква е връзката с темата
Нито искам да се заяждам,нито искам  да умаловажавам твойте чувства,но това е живота продължава,ние продължаваме да пазаруваме и тн
Отиваш на църква,на гробища ,пускаш си тема в ДиС,изплакваш си болката и с нови сили продължаваш Peace

# 27
Мдааа,и още повече, пак не поясни за пощенския код! За български адрес ли говориш , когато си се регистрирала в Ибей ли newsm78

# 28
  • някъде там
Тук съм и аз..  bouquet

# 29
Jane D\'arc говориш си ей така според мен Peace
Днес съм обиколи 4 различни гроба  Crazyна различно близки за мен хора,като между тях е и майка ми,но не виждам каква е връзката с темата
Нито искам да се заяждам,нито искам  да умаловажавам твойте чувства,но това е живота продължава,ние продължаваме да пазаруваме и тн
Отиваш на църква,на гробища ,пускаш си тема в ДиС,изплакваш си болката и с нови сили продължаваш Peace

Chocha, съжалявам,не знаех, че имаш починали близки. НЕ, не се заяждам, и БЛАГОДАРЯ  за разбирането! Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт