® E-bay - тема 40

• 29 641
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
че пратката ти е напуснала Hong Kong и след ден-два-три-четири.... ще се появи в руския тракер, а после в БГ

# 541
Благодаря ти .Досега се пулих. smile3538

# 542
А случвало ли ви се е да ви искат пари за пощ. разходи при условие, че изрично е упоменато Free P&P   Shocked ?
На всичкото отгоре иска да му ги преведа по банковата сметка, извън фактурата на ПейПал  Shocked ... как не го е срам... в правото ли съм да не платя и поискам анулиране?

# 543
А случвало ли ви се е да ви искат пари за пощ. разходи при условие, че изрично е упоменато Free P&P   Shocked ?
На всичкото отгоре иска да му ги преведа по банковата сметка, извън фактурата на ПейПал  Shocked ... как не го е срам... в правото ли съм да не платя и поискам анулиране?

Плащаш каквото е искал в аукциона и му пишеш, че е задължен да ти прати спечеленото.

# 544
А до коя страна са обявени безплатни P&P?  Сигурна ли си, че важи и за държавата ,до която искаш да е доставката?
Дай обявата да видим за какво става на въпрос!

# 545
# 546
Dendy ,ситуацията е сложна  с тази обява! Продавачът действително е задал безплатна доставка Worldwide.В отговори и въпроси обаче някой го е питал дали това е така и той е написал, че се е бил объркал , но не може повече да променни обявата и купувачите от други страни да питат предварително за межд.доставка.
Мисля, че си в пълното си право да поискаш анулиране.
Дори по принцип не би трябвало да те интересува, че е публикувал обявата грешно. Да е гледал. Може дори , ако искаш да се заядеш с него, да си искаш безплатната доставка! Не му плащаш допълнителните пари,които той иска за доставката и след време пускаш диспут за неполучена стока, но просто няма смисъл от цялата разправия!
Само нерви! Искай анулиране! Или доплати за доставка.
Ако ти поиска 8,9 евро , ще е нормално до Бг! Peace

# 547
Здравейте:) Имам въпросче относно http://cgi.ebay.co.uk/BOYS-BLACK-SUEDE-TRAINERS-CHIPMUNKS-UK-4-9 … sh=item870ab4c87a. Някой да има впечатления от тази марка ? Знам, че не мога да очаквам много за тези пари, но да си попитам.

# 548
Kölsches Mädel той точно толкова ми иска за доставката... Мерси много за разяснението, честно да ти кажа, една дума на немски незнам и даже не съм погледнала, че има въпроси и отговори. Незнам какво д аправя, сега като се замисля не държа толкова на този чувал...

Имам и един въпрос към немско говорящите, това какво означава, че мога или не да платя през Пей Пал?

Per die bei eBay hinterlegte Bankverbindung oder Paypal
nutzen, um die Abwicklung zu starten und die Überweisung zu realisieren.

Versand erfolgt spätestens ein Tag nach Geldeingang.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 09:03 от Dendy

# 549
Здравейте:) Имам въпросче относно http://cgi.ebay.co.uk/BOYS-BLACK-SUEDE-TRAINERS-CHIPMUNKS-UK-4-9 … sh=item870ab4c87a. Някой да има впечатления от тази марка ? Знам, че не мога да очаквам много за тези пари, но да си попитам.
Купувала съм от тази марка и съм много доволна. Качеството е доста добро и за тези пари напълно си заслужават  Peace

# 550
Купувала съм от тази марка и съм много доволна. Качеството е доста добро и за тези пари напълно си заслужават  Peace
подкрепям,и аз съм купувала и обувки и ботушки

# 551
подкрепям,и аз съм купувала и обувки и ботушки

Абсолютно страхотна марка детски обувки.
Най-много ме е яд, че има до номер 9 и вече не мога да купувам на малката.

# 552
Момичета, можe ли да се плаща с Виза Електрон на SG Експресбанк?

# 553
Момичета / и момче/,спомням си,че миналата година някои от вас си накупиха коледни украси-светещи лампички и подобни,как да ги търся и ако имате отзиви,дали се оказаха удачни ?

# 554
  • Шумен
Kölsches Mädel той точно толкова ми иска за доставката... Мерси много за разяснението, честно да ти кажа, една дума на немски незнам и даже не съм погледнала, че има въпроси и отговори. Незнам какво д аправя, сега като се замисля не държа толкова на този чувал...

Имам и един въпрос към немско говорящите, това какво означава, че мога или не да платя през Пей Пал?

Per die bei eBay hinterlegte Bankverbindung oder Paypal
nutzen, um die Abwicklung zu starten und die Überweisung zu realisieren.
Versand erfolgt spätestens ein Tag nach Geldeingang.
Можеш  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт