® E-bay - тема 40

• 29 481
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Купих преди доста време спален комплект, но получаването му доста се забави (използвах посредник, но вината си е в мен) и изтървах времето за отваряне на диспут. Комплекта, който получих е различен и доста по-грозен от този, който харесах и платих. Въпреки това, че вече е късно да се направи каквото и да е, писах 2-3 пъти най-учтиво на продавача и му обясних как стоят нещата. Попитах го дали мисли, че може да се направи нещо по въпроса. Но единственото, което съдържаха неговите отговори беше, че септември е имал само десена, който съм платила аз и той ми е изпратил точно него, а аз този съм го била получила от друг и че е минало много време от тогава, а чак сега му пиша за това. Вчера му писах, че след като отказва да си сътрудничим и да си поправи грешката, ще отразя това в оценката ми за него. И днес ми отговаря, че той нямал намерение да поправя грешките на другите и че щял да се оплаче на Ebay от отношението ми. Та въпроса ми е - мога ли да му оставя отрицателен feedback и ако го направя, може ли той да се оплаче на Ebay и това да ми навреди по някакъв начин?

Beaa, Arizona, благодаря за отговорите  smile3525!

# 706
http://cgi.ebay.co.uk/adidas-size-6-superstar-white-grey-trim-tr … em19b7b84a5c#shId
Така ме изкушават да ги купя , ама ще ми вземе много за шипинга  Joy Joy Joy Joy

Ей насищане нямате. Все най-хубавите неща от ибея да вземете.  Laughing Laughing Laughing

# 707
  • Хасково
http://cgi.ebay.co.uk/adidas-size-6-superstar-white-grey-trim-tr … em19b7b84a5c#shId
Така ме изкушават да ги купя , ама ще ми вземе много за шипинга  Joy Joy Joy Joy

Ей насищане нямате. Все най-хубавите неща от ибея да вземете.  Laughing Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha Joy

# 708
# 709
# 710
LaValetta , нещата са просто разкошни, особено палтенцето ! Отивам да гледам за племенницата . Hug

roksireni , честити ти пъри впокупки ! Мен особено много ме впечатли как си спечелила първия пръстен на цена от долар и нещо с 21 надбидвания ! Свалям ти шапка ! Mr. Green Направо скачаш в отбора на професионалистите !  Mr. Green

# 711
LaValetta , roksireni страхотни покупки да са ви честити.

# 712
Аз утре отивам да си взема покупките от Габко. Много бързо дойдоха до тук, нямам търпение вече Laughing

# 713
Какво или кой е Габко?

# 714
Нов превозвач от Англия. Ползвам ги за първи път, надявам се комуникацията да е по-добра. На скайп си комуникирах с тях, а и два пъти им пратих мейл, на който ми отговориха още след 15-тина минути. Цената за превоз е и по-ниска от други превозвачи.
Това е сайта им:
http://www.gabco.org/shops.html#lady

Eдно майче във форума ги похвали и реших да ги пробвам. Определено с тях продължавам да си доставям нещата. Peace
Егати и рекламата им спретнах, но съм много доволна от всичко, затова.  Peace

# 715
Аз пък съм много доволна от Чоча ,добра комуникация,изчерпателни отговори на тъпите ми въпроси  Crazy ,точност и коректност. И тук да ти благодаря  Алекс bouquet

# 716
  • София жк Бъкстон
Аз също съм много доволна от Чоча.   bouquet

# 717
  Свалям ти шапка ! Mr. Green Направо скачаш в отбора на професионалистите !  Mr. Green
Kölsches Mädel усещам лека ирония с тези зелени човечета ама хайде  Whistling
някой получи ли това да даде отзиви,че и аз го чакам http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280379600 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 718
Аз пък съм много доволна от Чоча ,добра комуникация,изчерпателни отговори на тъпите ми въпроси  Crazy ,точност и коректност. И тук да ти благодаря  Алекс bouquet
Поне ме успокои ,че не съм единствената която задава такива въпроси!
Благодаря и и аз-макар,че още не ми е дошъл пакета до мен,но  е наблизо!

# 719
Някой да е мяркал подобна шапка, много искам такава:

Общи условия

Активация на акаунт