Отговори
# 135
  • София
Добро утро момичета !
Мама Ради, мерси че пусна темата за Анджелина, че аз все се каня да пусна парчики и се отнасям.  Embarassed дано се включат повече мами, защото малка сума, но преведена от много хора прави чудеса. И втози форум за 5 г. сме го доказвали многократно !
Цвета и аз гледах и Пег Перего като вариант за по-лека количка, пък и ги продава един приятел, но трябва да се поинтересувам за кошчето за новородено дали се закрепва отгоре, макар, че аз май няма да да с возя детето в такова, освен в колата, нещо много сгънати ми се виждат тези бебета по тия кошчета в количките. Rolling Eyes Може и да не съм права (сигурно не съм), ама аз трудно си променям позицията по някои въпроси Mr. Green .
Вчера извадих първия зъб на Цвети, който се клатеше до изцяло легнало положение и в двете посоки  Mr. Green.  Та тази нощ дойде и Феята на зъбите да й остави подарък и да вземе зъбчето. За малко да се издъня, защото го сложих в едно старо подаръчно пликче, че не сколасах да купя и тя ми вика : "Мамо, в същото ми подари подарък и леля Ванче "  ooooh! Embarassed. А Плами нали е практик и вика, абе откъде е влязла  Rolling Eyes да не сте забравили някой прозорец отворен или пък да го е счупила ?  Rolling Eyes Mr. Green Много рано сменят зъбите тез деца бе, цялата им група има по една-две дупки пък някои даже и нови зъби. Аз съм ги сменяла около 6-7 г. май. Акселератчета.
И аз от два дни имам огромен корем, което стресна шефа ми, който няка си не иска да приеме факта за реалност и да търсим заместник.  Поради таз причина съм и на работа и май няма скоро да почивам, макар че ми изтръпва единия крак, даже онзи ден отнесох една кофа с колата и тумбака ме реже чат- пат. Ще  добутам до Коледа пък после ще видим. Май ще бачкам от къщи част от нещата Confused.
Днес съм на работа с една туника с деколте до пъпа  4470, ама така е като пазарувам от интернет. Колегите викат разсейваш ни, а аз ги карам да погледнат и под бюста preggo муа ха ха.
Хубав ден на всички и да няма болни !  Peace

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:26 от bibi

# 136
Вече започнах и аз да си имам коремче  smile3521  И най-странното е, че имам чувството, че за броени дни се появи. Както нямаше нищо - изведнъж се показа  Mr. Green
И при мен така.Даже щях да питам в темата, но да не стана прекалено досадна.Обаче дрехите си ти стават нали?
Поне при мен е така....леко тясно на корема, но нищо фатално....
lucky77 честото синьо вързопче.
Важното е да е живо и здраво, пък какъв пол е няма никакво значение.Поне за мен.
Аз съм края на месеца в Токуда на ЖК и тогава ще видим какво ще ми каже АГ.
Ако и тя види  нещо притеснително(дано не, но все пак) в главата на бебето, ще трябва пак да ходя на ФМ.
Даже съм записала при Димитров и Димитрова, два различни часа с различна фамилия( Mr. Green), за по-сигурно.
ами то по цял месец не можеш да се доредиш за час.
Но категорично при д0ц.Карагьозова няма да стъпна повече.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 09:41 от sladkish4e

# 137
  • София
Сладкишче, при кой ходш в Токуда ?

# 138
  • СОФИЯ
Добро утро момичета! Пожелавам ви хубав ден!
Да докладвам снощи бях на ФМ при Димитрова.Доволна съм, прегледа продължи към 30 минути, беше внимателна докторката, обясняваше и показваше всичко, което вижда.
Всичко е наред с бебчо, постоянно се въртеше, даже се усмихваше, беше страхотно изживяване. И е пак МОМЧЕНЦЕ. Simple Smile

# 139
Сладкишче, при кой ходш в Токуда ?
Герганова
Една приятелка при нея ще ражда, друга раждала пак так и много ми я хвалят.
Аз не съм чак толкова очарована от нея.Малко е темерут, не обяснява много, обаче то май е по-добре така.
Тези дето много жизнерадостни и майтапчии, накрая "осират" работата......

# 140
Здравейте момичета Simple Smile
как сте днес? Мен сега малко ме понапече слънчицето през прозореца и набързо от  Cry станах  Grinning
Ще излезнем днес, че вчера малката ме подлуди цял ден затворени Sad
Предния път корема ми щръкна изведнъж в началото на 7-ми месец... преди това мускулите ми устискаха да държат бебето прибрано Simple Smile Сега обаче си имах коремче още преди да забременея Sad Не е пораснало много, но е по-оформено Simple Smile  Laughing в смисъл изпънала съм сланинките и не съм на гуми, а съм само с един по-широк спасителен пояс  Joy
Досега имам 1 кг., които тези дни качвам и свалям... тоест нямам още категорично качен килограм  Praynig Поставила съм си ограничение да кача само 3 кг. така че факта, че не съм качила ме радва безкрайно Simple Smile Почнах да успявам да си закопчавам един панталон по-свободно Simple Smile Моят корем и този път е много високо (предния път въобще не "падна"). така че явно позаслабвам на места и заменям на бебето килцата с излишни сланинки... много съм щастлива, защото съм си хипопотамче и нямам нужда от още килца Simple Smile
Честито на мамите със сини гащи... да видим дали аз ще се присъединя към вас Simple Smile
Приятен ден от мен   bouquet

# 141
Elichka_mama как така само 3 кг?За цялата бременност ли, или 3 кг. на месец?
А ние в събота бяхме при свекито на гости и тя питала мъжо: Абе сигурен ли си, че  е бременна. Тя няма корем?
Ей голяма интрига заформи по повод килата ми  и корема. Не съм яла достатъчно и т.н.Вече съм 3 кила плюс. Направо се ужасявам, а тя се възмущава.....Скица голяма.....Явно очаква, че като съм бременна, трябва да съм 90 кила и нося дрехи XXXXXXXXXL....

sonya_yancheva радвам се, че всичко е наред с бебето. Честото момченце.  bouquet

# 142
Здравейте момичета  Hug
Вчера ходих при доц. Томова на ФМ. Добра е, обяснява подробно каквото гледа и не те претупва. Прегледа беше около 40 мин. Слава Богу всичко с бебетата е наред. Последно ще си имаме момченце  stork-boy и момиченце stork-girl

# 143
мдаааа, за цялата бременност мисля Simple Smile аз съм от майките дето станаха 90+ кила и дрехите ми са с много хиксове преди ел-а  Joy Много качих с малката, та сега имам подплънки достатъчно, нямам нужда да качвам резерви... Дефакто се надявам да отслабвам, докато бременея... тоест да свалям сланинки, а да трупам бебе и така да се компенсират... Алекс не ми е много мирна и покрай нея си подтичвам... таткото напоследък има много работа и аз си отнасям всичко Simple Smile видимо съм се посъбрала малко, а корема ми е леко пооформен както казах Simple Smile
Едно от момичетата от октомврийската ми тема качи само 1 кг, но баткото беше неуморим Simple Smile
При жени с наднормено, които имат за сваляне може да се получи така... понеже аз не съм по принцип с такова тегло... не знам дали се изразих ясно  newsm78
jinanoel , ох това беше моята мечта при първата бременност, да си имам разнополови близнаци, които въобще да не си приличат Simple Smile Честито!

# 144
Elichka_mama стана ясно разбира се.
Моята братовчедка е около 100 кила и по време не бременността си качи още 30.
Обаче съм чувала за такива дето качват  много малко по време на бременност.
Важното е, всичко да е наред. Heart Eyes
jinanoel голяма късметлийка си ти.
Браво! Разнополови близнаци.Какво по-хубаво.  bouquet  bouquet  bouquet

# 145
Ехооо Simple Smile Днес май ще е по-светличко и хубаво! Излегнала съм се до най-големия прозорец у нас и гледам да хвана максимално светлина Simple Smile
Лаки77 и Соня,аа и jinanoel - честити ви новини! Simple Smile Вече доста бебчета се показаха, то си им е и време Simple Smile
МечоПух, приятно филмогледане Simple Smile Да споделиш, ако попаднеш на нещо интересно  Hug
Сладкишче,  Praynig, сигурно няма да се наложи допълнителна ФМ, стискам палци Wink Как е Калина? Криси или търчи и кара баща си да се гонят или иска да гледа Франклин, направо вече си мисля, че покрай моето лежане ще стане телеманка...
Elichka_mama , 3 ми се струват много малко за цялата бременност, здравословно ли е?

# 146
  • София
Eличка мама и двамата д-ри, при които ходя казват, че дебелите като мен и теб  Embarassed в повечето случаи качват по 5-6 кг за цялата бременност. Дано са прави.  Praynig Аз с Плами и Цвети качих 10-11 кг, а сега съм + 2.
Сладкишче, аз съм при Попова, затова попитах (да не би да сме при една и съща).

# 147
Elichka mama, направо ми се струва невъзможно за мен това. То и да искам да кача само 3кг. няма вече как да стане. Почти 5кг. съм качила... Не ми се мисли какво ще стане до края. С малкия по това време не бях качила нищо, даже не си бях възвърнала изгубените кг. от повръщането (тогава свалих 5кг в началото от  Sick, а сега само 2...). Абе каквото е такова. Поне знам, че после ги свалям и няма да остана цял живот слон! Важното е бебето да се развива добре. А и обикновено вторите деца се раждат по-големи, та може на това да се дължат повечето кг. Надежди...  Joy
jinanoel, колко хубаво, че ще си имаш и от двете! Честито!
На всички други, разбрали пола, също честито!!!
Надявам утре на ФМ най-накрая и аз да разбера какво ще е нашето запетайче. Между другото някой ходил ли е тази седмица при Марков? Дали случайно не отменят часовете заради грипа?  newsm78
Някой да знае нещо за iveeeta и Margy? Milena66 също ми се губи? Дано да са добре!
Хубав ден на всички!!!

# 148
EliMeli от твоите уста в божиите уши. Дано д-р Папукчиев е видял правилно, че няма нищо на бебето. Praynig Praynig Praynig
Дано не се налага да ходя повече в тази "Фемина", че хич не са ми приятни личицата там. Винаги съм под голям стрес след като изляза от там.  Sick Sick Sick
Печалбари на гърба на бременните жени.
Калина още спи. Аз и за това съм във форума. Сега излизаме  за малко на вън, а и на нея и скучно, като няма деца по площадките и няма с кой да се сбие или ощипе.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Още си спомням, как след един побой над едно дете, аз се извинявам на майката и се карам на Калина, а мъжа ти се доближи и ми каза:
А Криси пък хапеше децата!Явно е период.
И мен ми стана много смешно. Още си бие децата, явно е доста дълъг период, ама и баща си бие...... hahaha hahaha hahaha

# 149
ааааааааа зарче не се бутай при тежката категория  Joy ти си си фина мацка, как само 3 за теб Crazy?

биби времето ще покаже дали ще успеем да качим малко Simple Smile С Алекс качих 20+, така че Sad + това си имах 4 кг. "свински" (т.е. след зимата и коледните и новогодишните празници)... та съвсем оплесках нещата Sad

Общи условия

Активация на акаунт