Отговори
# 150
 Hug Мерси милички
Между другото бях убедена, че ще са 2 момчета. За едното ни казаха още на ЖК миналия месец, ама за другото казаха, че им прилича на момче ама не е сигурно, но аз вече бях сигурна някак си  Mr. Green и вчера Томова като каза "това бебе е момиченце" и направо си викам тука има грешка...да ама не  Joy
За килата да ви кажа висока съм 174см и като забременях бях 56кг. Сега вече съм 62кг. (+6 кила  #Crazy множко ми се вижда  newsm78), но само корем и цици, на други места за сега не си личи. Не знам как ще съм до края но все пак са двечки. Най-важното е всичко да е наред пък полсе ще спазваме диети  Mr. Green

# 151
jinanoel ти килата не ги мисли толкова.Все пак носиш цели две бебета.Различно е!
Важното е, да мине всичко добре.
Аз 24 кила за около година свалих, така, че знам, че могат да се свалят стига да имаш желание и амбиция.
Хайде стига с тези кила, че много подтискащо звучи. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз изядох за 2 дни 1/2 баница правена от баба, та не ми се мисли. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама няма по-хубаво от домашното, ще знаете.
Дано не ви се дояде. Blush

# 152
е ти си си била доста слаба за 174, затова може би...
аз на 176, най-слабото ми е 66-67, по-надолу ставам грозна... не ми отива... е то предполагам, че и от спорта съм си с по-мускулесто, следователно по-тежко тяло Simple Smile

# 153
Хи-хи Simple Smile Периоди при децата много, пък някои за постоянно наистина Crazy
Аз предния път качих 6.5 кг, но сега е различно, особено с това залежаване от по-рано......Нищо, то всичко да е наред, пък ще го мислим после  Hug
Наистина има няколко липсващи мами, които бяха постоянни. Дано са наред и се обадят скоро!

# 154
Добър ден момичета !!! Hug
Заповядайте на трапезата да се почерпим за мое здраве  Grinning

Днес на рожденния си ден си пожелавам здраве и само хубави новини довечера при Димитрова  PraynigМного се вълнувам и притеснявам ...

sladkish4e и аз съм слаба и не ми личи ,като ходих на лекар докторката много подозрително ме гледаше  Laughing изобщо не и се вярва ,че си хапвам както трябва .
Честито на всички разбрали пола на бебчовците ,надявам се и аз днес да го узная  Rolling Eyes
jinanoel браво ,страхотно сте ги нашарили  Grinning
Лек ден на всички изпълнен с много слънце и усмивки   Nature Sunny

# 155
Лелее Navail, какво си направила ти! Искам от всичко!:) Да си жива и здрава и мнооого хубави новини довечера ,а и до края Simple Smile Да споделиш с нас после Simple Smile
Днес е Свети Мина! Дано закриля семействата ни  Praynig и честит празник на всички, които празнуват.

# 156
Navail, честит празник! Само хубави новини довечера, а напролет - пухкаво и кротко бебче!  bouquet
Jinanoel, и аз много се зарадвах на разнополовите ви близначета. Да са ви живи и здрави! Praynig
Сладкишче, позна - дояде ми се от тази баница  Tired
На всички други, разбрали пола - честито! (не мога да смогна с никовете на всички  Blush)   bouquet
И аз щях да питам Марги къде изчезна...и други се губят  newsm78 Дано всичко да е наред! Praynig

# 157
NAVAIL,4естит рожден ден ! Ти си моята зодия  Wink  Скорпион4е !
Да си жива и здрава,мнооого ,мнооого оби4ана и напролет едно пухкаво беб4е!  Hug
  аз днес изпратих братлето(по-то4но мъжа ми го изпрати до летището) и сега ми е едно кофти....мъ4но ми е,свикнах с него за 2 седмици,помагаше ми,пазареше ми и се забавлявахме доста !ама хубавото време бързо минава... нищо ,живи и здрави да сме само!
А за килограмите...аз съм ниси4ка 1.58 и съм с около 4-5 килца отгоре..и си ми ли4и отвсякъде..,но това сега не е наи-важното....  Laughing
Ина4е не съм 4ела вси4ко и после ще се върна да 4ета пове4ко назад.. засега прегръдки !  Hug

# 158
jinanoel, чудесни новини!  newsm04
lucky77, sonya_yancheva, честити сини вързопчета.  Peace
navail, честит рожден ден! Здраве и любов и сладко бебе през април!   bouquet
Честито и на именниците днес!   bouquet
Аз пък Фемина си я харесвам, освен, че от Доверие плащат прегледите, винаги съм била доволна от отношението- и Марков /когато беше там/, и Врагалева, и Славкова винаги са били много внимателни и обяснителни. Дано и Димитрова ми направи добро впечатление.  Peace
Биби, аз помня, че зъбките ми се клатеха и сменяха точно в детската градина. Даже имаше една другарка  Mr. Green, която ни ги вадеше безболезнено и я търсихме винаги нея да ни вади зъбите, дори съм ходила до тях за това.  Crazy Тъй че - наред са си децата!  Naughty
Миналата бременност стартирах от 52 кг и мед. сестрата ми каза - за тези кг, трябва да качиш около 10-12 кг. Така и стана 10 кг качих, пролича ми чак в 6-я месец и до края си ми ставаше зимното ми кожено яке. Обаче яко се притеснявах бебето да не е мъничко, а се хранех нормално, без да се органичавам или тъпча.
Сега пак започнах от 52, но по-рано ми пролича и сигурно ще кача повече, обяснявам си го с това че е 2-ра бременност и че уж ще е момченце, но от мен зависи да се храня здравословно, за да е добре бебето, а другото ще си дойде от само себе си.  Peace
При Димитрова, а и изобщо - водихте ли татковците на ФМ?

# 159
  • София
minawam samo da wi se usmihna i da wi pozdrawia  Hug
dnes e sv.Mina praznik - tozi svetec e izpalnitel na jelaniq - pojelaite si ne6o  Grinning
p.p. sorry za latinica , kompa e v ..." remont " Heart Eyes

# 160
Navail,ЧРД  bouquet  '))Много здраве ,щастие и догодина да те радва прекрасно бебенце Simple Smile
Честито и на имениците Simple Smile))
Don Biberone и другите момичета -съжалявам ,че съм ви объркала с постта ми за болничния -наистина имах предвид болничния да си ми тече,но аз да си ходя на работя ,т.к няма и да искам кой да ме замества и работата си чака Sad(
Аз друго се замислих-кога да пусна обява за заместник-края на февруари ще излизам майчинство по план и май покрай Нова Година ще трябва да си търся заместник вече newsm78 newsm78 Simple Smile))-и ми е чудно дали ще има хора желаещи да работят само по заместване...ама в тази криза се надявам пък да си намеря.... и да не си намря шефовете да се оправят Simple Smile)))

# 161
Tini-mini, да разбира се, водих таткото на ФМ при Томова, тя даже по едно време обърна на английски заради него  Laughing И при другия ми док в 16 седмица влезе с мен и заедно чухме новината за розовите гащи. Сърцето в 7 седмица също заедно чухме. Това са хубави моменти и искам да ги изживеем заедно. Той и на раждането иска да присъства, но аз най-вероятно ще съм секцио, така че няма да стане съвсем.

# 162
честито на мама jinanoel ,за  stork-boy stork-girl-СТРАХОТНА КОМБИНАЦИЯ!!!!!!! PeaceМного готино ми стана!!

# 163
  • София
[При Димитрова, а и изобщо - водихте ли татковците на ФМ?
Да, ама май беше грешка. Първо се изнерви от чакането, второ както казах Димитрова се държа темерутски, трето нищо не можа да види на екрана, вика - то нещо там мърда, а и той нашия е претръпнал. Mr. Green Повечето мами са с татковците там, ама има и сами. На следващите прегледи няма да го водя или по-скоро може би към края да го ползвам за шофьор, като почна да не докачам педалите, че аз ще имам поредици от ехо-кардио-графии след 33-та седмица.
При "нашия" доктор го водя редовно, ама те там си имат приказка.  Mr. Green
Палечка, пускай щото като се заточат тези интервюта ще имате 2-3 месеца. Поне при нас е така. Пък и да имаш време да го обучиш все пак. Ако е човек от фирмата е по-различно.
Джинаноел, вие сте уцелили джакпота - стра`оооотно както би казал Памбос   Mr. Green
ЧРД Наваил, много здраве, късмет и любов, а най-хубавото - напролет !

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 12:10 от bibi

# 164
Вече започнах и аз да си имам коремче  smile3521  И най-странното е, че имам чувството, че за броени дни се появи. Както нямаше нищо - изведнъж се показа  Mr. Green
И при мен така.Даже щях да питам в темата, но да не стана прекалено досадна.Обаче дрехите си ти стават нали?
Поне при мен е така....леко тясно на корема, но нищо фатално....
Точно! Краката не са ми мръднали (дай Боже да си е така  Praynig), панталоните обаче ги нося разкопчани - стяга ми иначе.
jinanoel, така се зарадваах - голямо щастие - и розовко и синьо - пу-пу
navail, да си жива и здрава!! Много здраве и любов и прекрасно здраво бебе напролет  bouquet

Честит имен ден на всички Викита, Викторовци, Мина, Минчо и тн..

Общи условия

Активация на акаунт