Отговори
# 570
Здравейте,момичета!
Отдавна не съм писала,двамата батковци бяха болни,всъщност още не са се оправили напълно ,но поне температура вече не вдигат.
Големия с грип ,малкия с ангина...само се моля и аз да не лепна нещо.

Свобода,Дениса, искрено съжалявам милички,от опит знам че болката в по- голям месец е огромна! Hug

За колана в колата,и аз първо го закопчавам и после премятам само горната част Peace и това според мен е по-добрият вариант отколкото въобще да не слагам.

qnikzp ,замислих се по твоя въпрос....ами ти каза ли на лекарката колко килограма си била преди да забременееш(сега едва ли си много повече)?След като всичко друго си е наред с бебка....неможе в крайна сметка с твоите 36 кг. великан да родиш.Според мен всичко ще бъде наред, fingerscrossed за резултатите от БХС. Hug

Биби,да са ти живи и здрави само всички девойки!Ама това бебе много хитро....
Ние пак може да си размениме някое,ако не бебе ,то кака за батко  Laughing
Стискайте палци мамчета моето все още да е мис...

П.П.Много Хонда фенове тук  Grinning .Аз още се придвижвам с една Ксара купе,за мен и децата е идеална(според мъжо двувратките не са коли),напролет ще му мислим....
vesi-mesi,аз питах как сте съобщили на таткото...шапка ти свалям,наистина е уникален твоя начин   bouquet

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 14:26 от desi_georgieva

# 571
Здравейте, мами! Сега се връщам от ФМ, слава Богу всичко е наред с нашето МОМЧЕЕЕЕ!!! Моля за синя звездичка newsm53
Винаги съм си представяла как ще връзвам панделки и ще обличам роклички, но май следващия път!
Честито на всички, които имат добри новини!
 Kissing Heart Целувки от мен за всички вас!

# 572
Dari_2009,
Честито миличка  stork-boy
Добре дошла при мъжките мами!!! И ние ще връзваме панделки! - на бутонките!  smile3521

Поздрави и целувки на всички тумбалаци!!! newsm51

# 573
Здравейте върнах се от консултация, всъщност нямаше консултация - отменена е, защото все още е грипна епидемия до края на тази седмица, пак не видях бебо  Sad
 По темата за коланите, те не са задължителни но са препоръчителни според мен, аз поне го използвам. А за возенето на дете на предната седалка не бих пробвала, независимо колко е обезопасена колата. Много се радвам за мамите които вече правят покупки за бебетата, аз първо не знам пола все още, пък и съм обградена с хора с предразсъдъци, та после докато сме в болницата те ще трябва да се справят по списък. 

# 574
Dari2009,4естита ти синя новина !  smile3525    stork-boy
Vesi-mesi,много ме разсмя с панделките на бутонките  newsm62
много сладко казано ...,а и правилно !

# 575
Здравейте момичета!
Честито на всички разбрали пола!
Гледам,че коланите обсъждате. Аз лично винаги се возя с колан Peace. Карам всеки ден и си слагам колана както обикновено, просто долната му част ми минава под корема.
Аз също ще съм с две седалки отзад. Мисля да си сложа огледало за да виждам бебето, защото в САЩ по закон трябва де обърната седалката наобратно до 1 годинка. Ето как изглежда огледалото:

На предната седалка не се препоръчва да се слага коша за кола,защото се счита,че може бебето да се задуши ако при удар излезнат air bags.
И аз съм фен на Хонда Grinning. Наскоро смених Тойотата ми със Хонда CRV и съм страшно доволна Peace
Биби, много хубави дрешки си избрала  Grinning
Аз също започнах с покупките. Напълих вече едно чекмедже с дрехи  Mr. Green. И комплект за креватчето купих. Другата седмица започвам с боядисването на стаята. Сигурно си мислите,че съм луда и е много рано, но и предния път се подготвих по-рано и ми беше много спокойно. Пак да кажа,че на суеверия не вярвам  Peace
Ако някой иска да гледа покупките - качила съм ги тук
http://nicholas.snimka.bg/baby/pokupki.445241
Хубав ден на всички от мен! Hug

# 576
Здравейте!
Завърнах се от консултация, не видяхме бебо срамежливо се оказа, важно че за сега всичко е ок.
Другия ми преглед е на 10.12 тогава може и аз да поискам някоя цветна снежинка  Praynig
Честито на всички разбрали пола   bouquet
Хубава вечер!

# 577
И аз се върнах от ЖК, която всъщност не се проведе, просто няма такива, дано да е до края на тази седмица. Не че миналата не си видях бебораната, ама все пак. Има дни в които не я усещам, това дали е нормално? Друг път пък по-слабо. Днес усетих нещо в тумбака като тупкане на сърце, все едно се е появило голямо сърцебиене, но ме удари два три пъти малко под пъпа. Много ми е странно, не знам какво да очаквам нали ми е първо рожбенце....

За колана аз си го слагам все още, но го отпускам и си държа с ръцете тази част която минава през тумбака...не съм се замисляля ако се блъснем какво ще е ама то ПАЗИ БОЖЕ...

Май нещо ми се появява кашлица, днес беше много мъгливо тук дали е от това, ще меря температура да не взема да се разболея че...лошооо. Сега ще пия и един следобен чай от шипки   food010 и после се залявям, че има домашно от службата  atwork

А между другото нещо ме налягат коледни трепети. Вие кога ще украсявате за коледа, май е рано но вече ми се иска, нали съм и в нов дом....Нямам търпение

# 578
  • София
Ако някой иска да гледа покупките - качила съм ги тук
http://nicholas.snimka.bg/baby/pokupki.445241
Много си гадна  Mr. Green, отивам да гледам и да точа лиги  Grinning

# 579
  • Sofia
Здравейте и от мен.
Цял ден ви чета от работа и сега най-накрая успях. То между работата да надникнеш в 2-3 странички не е лесно.
По въпроса за коланите и аз съм за. Въпреки че постяга е по-безопасно.
Искам да питам мамите с по-ранен термин дали като ходите на феталната ви правят и ехокардиография? Спомням си с дъщеря ми специално ходих в 3-та градска, 2-ма специалисти са, не им помня имената, и докторката около 1/2 час оглежда сърцето.

# 580
ФМ при доц. Томова включва и ехокардиография, така че отговорът на въпроса ти в моя случай е Да.

Бебешките дрешки са ужасно сладки! baby_neutral

# 581
 Хайде още едни Хонда фенове - CRV. Това е най-удобната семейна кола в този клас, поне за нас  Grinning

# 582
пинзи и аз рядко усещам бебето да мърда, но и с първата бременност беше така. Всъщност аз не знам какво значи да те рита бебе, когато е в корема ти.  Mr. Green
Тогава бях с много малко окол.води и знаех причината, сега не търся обаче логично обяснение. Може би бебето просто е кротко.
Вчера звънях на доц.Томова и и разказах на кратко историята с кистата на хор.плексус, а тя ми обясни, че съм може би  съм 5 или 6 жена, дето се притеснявала за това. Според нея не било повод за тревога( учуди се защо лекаря дето ми го е казал, не ми е обяснил подробно, че това явление се срещало при всяко 5-то бебе и изчезва след 26 г.с, а не както доц.Карагьозова каза след 20 г.с), щом другите маркери са в норма и нямало смисъл да ходя на БХС или на 4Д при нея.
Но понеже мъжа ми настоява да види какво е това чудо 4Д се записах за началото на декември.
Поне не е от онези лекари "печалбари" дето са готови да ти одерат кожата от прегледи, без да имаш проблем, като по-горе споменатата особа доц.Карагьозова.

# 583
  • София
Хайде още едни Хонда фенове - CRV. Това е най-удобната семейна кола в този клас, поне за нас  Grinning

Леле, кво стана.... аз повдигнах темата за тия Хонди, то сега цял женски Хонда форум може да си направим докато си бълбукаме тука.

Мойта половинка иска даже бебешка количка на спортна марка оборудване за автомобили да купува, ама аз не си падам по черното... не че съм избрала нещо изобщо де....

А на момичетата, дето не са видяли бебока тя седмица пожелавам никакви грипове повече и да може да си го виждаме всеки път на ЖК....
Аз последно бях на 03.11 на ЖК, доки ме прати на ФМ и ми каза 2-3 седмици след това да ида при него, а за ФМ ми казва може и декември, може и януари.... но успях да се запиша за 02.12, иначе щеше да стане много дълъг период...
Аз да питам има ли друг на когото не са му направили цитонамазката и  микробиологията? И не е ли късно вече?

# 584
  • Sofia
При Томов питах специално по телефона, каза че се гледа и сърцето, а и на сайта го пише.

Общи условия

Активация на акаунт