Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на грип по време на бременност и как да се предпазим от него?
Какви са народните средства за облекчаване на растежа на мъдреците?
Колко струва феталната морфология във "Фемина" при д-р Димитров?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на грип по време на бременност и как да се предпазим от него?
Симптомите на грип по време на бременност включват хрема, кашлица и тежест в гърдите. За предпазване от грипа се препоръчва консумацията на ябълки с кората и цитрусови плодове, които съдържат антиоксиданти и могат да блокират вируса. Симптомите на грип по време на бременност могат да включват кашлица, главоболие, умора, болки в гърлото, мускулни болки, треска и запушен нос.
-
Какви са народните средства за облекчаване на растежа на мъдреците?
-
Колко струва феталната морфология във "Фемина" при д-р Димитров?
-
Какви са оптималните срокове за фетална морфология и какво представлява това изследване?
-
Какви са симптомите на бременността и дали болките в гърдите са нормални?

Дано се възстановят бързо от загубата, а при нас да няма повече такива новини!!!
Всичко ни е добре, растем като гъбка - според ехографа сме 10 дни напред. Лекарката каза да не се притеснявам - нормални били такива отклонения. Може да ми сложите една синя точка - 99% МЪЖ го видя
На 9.12 вече ще се видим със сигурност, макар че докато не се роди.... няма нищо сигурно според мен
Задължени са по ЗК при регистриране на ЖК. На мен вече 2 пъти ми пускаха микробиология, защото при регистрацията ми откриха гъбички и после искаха да са сигурни, че сме се излекували и не си ги влача. Искайте си ги тези изследвания!!!
Той дава зор, а аз се дърпам. Ами не е честно да се женя бременна - ще гледам купона отстрани
Искам и аз да танцувам, да скачам, да съм слаба и красива, да мога да вдигна чаша за наздраве... Така де - ако ще е гарга да е рошава!
Не е истина как им хрумват тези идеи на децата! Разсмя ме от сърце!

Иначе нещо ме наболяват ребрата,като мускулна треска и леки пробождания високо в корема.
и хубав уикенд на вси4ки,