Отговори
# 645
Цвета добре дошла на родна земя! Hug
Момичета минавам само да ви кажа, че днес като приложение на вестник Стандарт са пуснали книжка за кърменето струва само три лева, ако се купи без вестника и щом Бу я препоръчва явно си заслужава.

# 646
cveta80 ,добре дошла на българска земя! welcome
Това напрежение ще да е от пътя,почини си хубаво.Как мина пътуването?

Вяра,аз също ги почувствах като лекичко побутване в началото и като тик.Ще се изненадаш как в рамките на има-няма една седмица ще стане много по-активно и по-силно.
Понякога ,предимно вечер,го усещам едновременно ниско долу и под пъпа.Хем с ръце ,хем с крака блъска  Wink

# 647
  • Sofia
Привет

Днес за малко си показах носа, че с това седене в къщи не си е работа...  ooooh!
Вяра, и аз мисля, че това си е ритниче.
При мен ритничетата са често когато каката говори по-високо  Crazy
И аз съм стрелец, но нещо съвършенството не ми се отдава  Mr. Green

# 648
  • София
Здравейте момичета!!!

Не съм писала отдавна, но ви чета редовно и се радвам за добрите новини при вас! Съжалявам за мамите загубили своите бебчета  Cry Дано се възстановят бързо от загубата, а при нас да няма повече такива новини!!! 

Сега да се похваля - бях на лекар и се видяхме с бебчо.  newsm44 Всичко ни е добре, растем като гъбка - според ехографа сме 10 дни напред. Лекарката каза да не се притеснявам - нормални били такива отклонения. Може да ми сложите една синя точка - 99% МЪЖ го видя  Simple Smile На 9.12 вече ще се видим със сигурност, макар че докато не се роди.... няма нищо сигурно според мен  Wink И ние като liota видяхме много добре личицето на бебо. Даже ни помаха с ръчичка - разстопихме се с таткото от умиление!

Аз ритниче засега не съм усетила, но ако притисна корема (наведа се за нещо или клекна) за по-дълго време, усещам едни лееееки побутвания. Сигурна съм, че е бебо, защото ако се изправя изчезват, като се свия - пак се появяват. Милото ми бебче иска и то пространство и се бори за него  Wink

J_M_M, ASITA5 - как така не са ви правили нито микробиология, нито цитонамазка?!?!?   #Cussing out Задължени са по ЗК при регистриране на ЖК. На мен вече 2 пъти ми пускаха микробиология, защото при регистрацията ми откриха гъбички и после искаха да са сигурни, че сме се излекували и не си ги влача. Искайте си ги тези изследвания!!!

pinzi и ние сме на тази песен с брака  Grinning  Той дава зор, а аз се дърпам. Ами не е честно да се женя бременна - ще гледам купона отстрани  Sad Искам и аз да танцувам, да скачам, да съм слаба и красива, да мога да вдигна чаша за наздраве... Така де - ако ще е гарга да е рошава!

desi_georgieva   Joy  Не е истина как им хрумват тези идеи на децата! Разсмя ме от сърце!

cveta80, добре дошла на българска земя и от мен!

# 649
При мен ритничетата са често когато каката говори по-високо  Crazy
аааах ,кколко сладко ,сигурно иска да му се пази тишина  Laughing

# 650
Моми4ета ,сега се връщам от видеозон  Hug  Вси4ко с бебка е добре  Hug Може да ми сложите розова  то4ка  Hug    Hug  Hug   беше много срамежлива,махаше с ръ4и4ки,но не искаше да се обърне ,даже на два пъти ни викаха да отидем,от всякъде да могат да я огледат! Simple Smile))Много се радвам 4е е моми4енце,но наи-много се радвам,4е вси4ко  е наред!   Praynig
Wave,наи-накрая се появи!4естита ти синя новина !!!!   Hug
И дан4ето с трабан4ето се беше изгубила,но и тя се разписа!  Hug
прегръдки и целувки!

# 651
цвети добре дошла вкъщи Simple Smile  Hug
вяраа къде се загуби ти? беше ни домъчняло за теб. и аз не усещам нищо още и се чудя какво ще е. завиждам на милена, моята Хонда съмишленичка Wink и на веси меси, че вече са усетили  Embarassed
аз като за петък се скапах от работа, но вече приключвам ис е отдавам на заслужена почивка. ако знаете каква енергия имам....мъжът ми започна да се притеснява да не ми стане нещо- не се спирам.
хубави събота и неделя на всички. аз по традиция не припарвам до компютър през почивните дни, че ми е втръснал, а гледам да съм сред природата на разходки, така че ще се орисъединя чак в понеделник   bouquet
редактирам се:
anni2002 честито девойче. да са ни живи и здрави момиченцата.

# 652
Вяр4е,и аз съм сигурна 4е го усещаш ве4е  Hug просто е леки4ко в на4алото!Но моми4ета,не се шашкаите,нормално е всяка от нас по разли4но време да го усети,на мен ми казаха 4е до 22-ра седм някъде е нормално,ако не се усеща ...Но те бебките си ритат,спокойно !
tansu и ти не се притеснявай!ще го усетиш съвсем скоро!  Hug
Vesi_mesi,,стиснати палци от мен за неделя,но съм сигурна 4е и  с вашият бебок вси4ко  е добре!   Hug
Cveta 80 ,добре 4е ве4е си си пристигнала!  Hug  гледай да си по4иваш пове4ко сега!   Hug

# 653
Вяраа ,беше ни домъ4няло за теб !
Аз съм типи4ен Пингвин Simple Smile  ,даже си имам и жълта нощница с пингвини  newsm46   Mr. Green
Но каквото е такова!Бебоците са по-важни в момента!   Hug
Да кажа,че и аз съм в групата на пингвините Grinningсамо дето аз имам жълта пижама ....естествено на пингвини Joy

# 654
Emily81, ами и аз съм с жълта пижама на пингвини  Hug    Mr. Green
радвам се 4е ставаме две пингвинки  Laughing

# 655
  • София
Моми4ета ,сега се връщам от видеозон  Hug  Вси4ко с бебка е добре  Hug Може да ми сложите розова  то4ка  Hug    Hug  Hug   беше много срамежлива,махаше с ръ4и4ки,но не искаше да се обърне ,даже на два пъти ни викаха да отидем,от всякъде да могат да я огледат! Simple Smile))Много се радвам 4е е моми4енце,но наи-много се радвам,4е вси4ко  е наред!   Praynig
Wave,наи-накрая се появи!4естита ти синя новина !!!!   Hug
И дан4ето с трабан4ето се беше изгубила,но и тя се разписа!  Hug
прегръдки и целувки!

Мерси мила! И на теб честита девойка! Да си ни живи и здрави човечетата и да си чакат пролетта на топло в коремчетата на мама  Wink

Момичета, желая ви хубава вечер! Ние отиваме да се хвалим с новините на бъдещите баба и дядо  Simple Smile

# 656
 Hug привет моми4ета
много сте активни-голямо 4етене пада.Минавам да се отбележа в темата,4е както гледам скоро в нова.
Аз малко реших да погустувам и в момента съм си в Русе при нашите,една седмица ваканция.да се видя с приятелките,4е така като гледам може да ми е за последно.
Корема расте,запо4на да ме подпира като се навеждам,а тепърва ще порасвам- Thinking
оня ден ходих тук на лекар-и без това тя ми съобщи новината за 3-те бебета за първи път,та реших да идем с майка,4е да се запознае с вну4етата.
Новината отново ме свари неподготвена-3 МОМИ4ЕТА каза д-рката,разгледи ги подробно,каза 4е са си наред имат си вси4ко,но аз ще си ходя на ФМ като си дойда в СОфия.
За сега усещам едното бебе,другите още не съм,но представям си какво ще е като по4нат да ме ръ4кат и 3-те. #Crazy Иначе нещо ме наболяват ребрата,като мускулна треска и леки пробождания високо в корема.
За изследванията за цито и микро,знам 4е при регистрация ти ги пускат-поне на мен така,но и преди термин отново микро,щтото секрета се засилва в края и ако е нещо гъби4но,трябва да се из4исти.
Тука ми е супер-мама готви,една приятелка ве4е 4ака да ражда,другата ми е с 2 моми4ета породени и си имам страхотна компания - темата е ясна.
  love001 и хубав уикенд на вси4ки,

# 657
wave  последните ми изследвания са от края на май месец,и доки каза че не е нужно да се правят нови,PAP 2 си е PAP2 не може да се промени за два месеца,още повече след като три месеца неуспешно опитвахме,си направих пълни изследвания и то взе ,че след това бебчето стана.
Cveta 80 добре дошла на родна земя. Hug
milena_66 като споменаваш ритане умножено по 3 се сетих когато бременнеех с сина ми една съгражданка роди 3 дечица,и баща ми познаваше близките и и всеки път когато охнех все ми повтаряше ,ами представи си три да те ритат,наистина при теб всичко ще е тройно повече  Hug

# 658
Milena 66 ,много се радвам 4е имате хубави новини с беб4етата Simple Smile)4естити ти 3-ни РОЗОВИ ГАЩИ !   Hug

# 659
Здравейте компания Simple Smile
Сега се връщам от ФМ при Димитрова. Всичко е наред с бебо според нея. Пак останах доволна Simple Smile Потвърди, обаче, че трябва да  лежа  ooooh! За малко видяхме личицето, но бързо премина нататък, много приятно беше  Simple Smile
Wave, честита синя точица Simple Smile  Hug
Цвета, добре дошла! Сигурно си се поуморила от пътя, почивай сега  Simple Smile
Ани, честито и на вас  Heart Eyes
Миленка ччестито Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт