коя частна детска кухня в София?

• 267 262
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 135
  • София
относно рибената супа от Ян бибиян и мойта порция беше само бульон Sad
Аха, а се опитаха първо да ме баламосват с номера за пасирането, а после, че може би при разливането на супата така ми се е паднало!  Close

# 136
От Ям Ям-Био съм взимала,  преди Нова година бях доволна- порциите,доставката...,но от януари тотално ме отказаха-порциите по-малки,веднъж второто беше почти сурово,а на другия ден беше толкова гъсто и вглетено,че лъжицата права стоеше,десерта видимо в доста по-малко количество ,мисля че след като плащам толкова все пак нивото трябва да е добро Sad,но яво съм се заблудила,вдигнаха си цената с 1лв  ,а на всичко отгоре  са адски нелюбезни и груби.Веднъж ги помолих да ми доставят храната 30мин по-рано(по принцип я доставят към 11.30),обясниха ми как не могли да правят компромиси,много трудно им било да си нарушават маршрута....не мога да повярвам не стига,че на ден плащаш 8лв,та не могли да правят ,,компромиси,, Познавам и други мами,които се оплакват от Ям-Ям и тази кухня като всички други в началото са добри...после тотално те отказват.Преминах на Ян бибиян,за сега съм доволна бебка ги харесва,е имат и те издънки,но в общи линии стават.А някой взимал ли е скоро от Хер-бебе,споделете ми мнение за тази кухня...

# 137
Аз съм много доволна от Вълшебник. Пробвахме и Ян Бибиян и Хер бебе. Най-много и хареса на Вълшебник, така яде та чак преяжда Simple Smile. Не Хер бебе също и харесва горе-долу. Ня Ян бибиян не толкова, може би защото са по -мазни самите ястия, а и слагат много подправки.

# 138
На мен ми предстои да пробвам Вълшебник, но още не смея, след като прочетох недобрия отзив преди няколко мнения....
Дотук бяхме с Ян бибиян и Хеб бебе, но и от двете има какво да се желае.
Хер бебе много ми я хвалиха, затова смених Бибияна с нея, но не съм очарована, някои основни ястия не струват и 50 ст. откъм съдържание, а за супите да не говорим.
Отделно грамажите миналата седмица бяха под всякаква критика, направих забележка, тази уж е добре.

Кажете как съхраняват храната във вашите пунктове? Със стоплянето на времето това ме притеснява...

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 17:46 от Doro

# 139
  • софия
Цитат
Кажете как съхраняват храната във вашите пунктове?
Никак,като доставят храната я подреждат на едно рафтче и това е.Лятото предупреждават,ако може по-раничко да си я вземеш.

# 140
Цитат
Кажете как съхраняват храната във вашите пунктове?
Никак,като доставят храната я подреждат на едно рафтче и това е.Лятото предупреждават,ако може по-раничко да си я вземеш.

Ясно, ще се слиза през половин час от 11 нататък. Защото при нас ден за ден различно я носят...

И още един въпрос - извинявайте ако звучи смешно - но на Хер бебе не пише въобще че може да се съхранява Х часове, пише да се изяде като обедно меню, а аз давам супа на вечеря... Греша ли?

# 141
Надявам се да не прозвучи като реклама,но Ози наистина готвят добре,порциите са добре като количество,ако искаш пробвай.За съхранението нищо не мога да кажа,защото поръчвам за вкъщи,но към 9.30-10 ми носят храната още топла.А и аз давам супата за вечеря,слагам я в хладилника ,де.Моя не може да изяде 480 гр за обяд.Десерта давам като следобедна закуска,добавяйки пюре,бисквити или кисело мляко.

# 142
  • софия
Цитат
пише да се изяде като обедно меню, а аз давам супа на вечеря...
И аз така процедирам.Дори се е случвало да поръчвам храна,която давам на следващия ден.

# 143
Надявам се да не прозвучи като реклама,но Ози наистина готвят добре,порциите са добре като количество,ако искаш пробвай.За съхранението нищо не мога да кажа,защото поръчвам за вкъщи,но към 9.30-10 ми носят храната още топла.А и аз давам супата за вечеря,слагам я в хладилника ,де.Моя не може да изяде 480 гр за обяд.Десерта давам като следобедна закуска,добавяйки пюре,бисквити или кисело мляко.

Да, Ози беше една от опциите, но аз я отхвърлих  Sad
Първо много са вдигнали цените и второ, доста арогантно се държали, майките в квартала се оплакват, че са отказвали единични поръчки до пункта (примерно едно ястие, а не цяло меню) Ами като не ги устройва да носят едно ястие, да не предлагат разделено меню (както ян бибиян например). А от тази седмица и пункта ни престана да работи с тях.
Нещо много го били закъсали в бизнеса и едва ли не нещата им вървели към фалит - едва ли по-високите цени и с това отношение са решението... ooooh!

# 144
"Вълшебник започнаха да правят едни странни комбинации, гледам предлагат леща с броколи, моето дете посмъртно няма да яде такова нещо. Не съм се върнала на тях, но от време на време решавам да поръчам пак, с надеждата да са подобрили нещата и като им видя менюто и някоя подобна комбинация и се отказвам. ПРедпочитам да не са толкова оригинални за сметка на вкуса.

# 145
  • София
"Вълшебник започнаха да правят едни странни комбинации, гледам предлагат леща с броколи, моето дете посмъртно няма да яде такова нещо. Не съм се върнала на тях, но от време на време решавам да поръчам пак, с надеждата да са подобрили нещата и като им видя менюто и някоя подобна комбинация и се отказвам. ПРедпочитам да не са толкова оригинални за сметка на вкуса.
И аз затова се отказах от тях. Малко в повече ми идваха комбинациите им. Храната беше много вкусна, но някои от нещата хич не са за малки деца. Rolling Eyes

Засега най-дълго се задържаме на Ян Бибиян. Понякога наистина идва доста рядка супата (например лещата онзи ден), но като цяло са ок.

# 146
Аз приключвам с Хер бебе, пускам и отделна тема, дано повече мами я прочетат.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=575606.new#new

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 18:10 от Doro

# 147
Утре сме на Ози, вдругиден на Беборани ! Да видим кое ще ни хареса, ако изобщо може да се прецени за един ден ! Прави ми впечетление, че Беборани е доста по-евтина от Ози, дали не е за сметка на качество !!!! Още нямам мнение ще опитаме !

# 148
Чакам отзиви за Беборани.
Аз ще давам за Вълшебник, тази седмица такова хапваме, с удоволствие засега   chef

# 149
Може би въпросът е дискутиран, но нямам възможност да чета цялата тема. Има ли кухня, която да няма месечен/седмичен абонамент, т.е. да има възможност да се поръчва само уийкендите и празниците примерно?

Общи условия

Активация на акаунт