коя частна детска кухня в София?

• 267 415
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 195
Да, доста мазно е на Вълшебник, с прекалено много подправки за бебешки вкус, че и за моя. Два пъти и откровено пресолено, един път загоряло, прекалено много захар в десертите, които за 2 седмици бяха основно нишестени клемове, по принцип не ги ядем. Както и да е де, те могат и да се преживеят. Неприятен дъх на манджите с месо, особено заешкото и агнешкото, отврат миризма.
Съгласна.

А Беборани взеха да ме дразнят с това розово нишесте във всички десерти.
Ние сме минали почти всички кухни без мама Люси и Българче. Редуваме ги за разнообразие  Laughing Сега пак сме на Ян Бибиян и засега са ок-имат някакво подобрение. Като ни омръзнат, ще си припомним пак Ози  Laughing

# 196
  • София
Ян Бибиян е отвратителна /ужасно много лук и кофти миризми/...
Чудя се това от къде го измисли  Peace
Аз ненавиждам лук в манджи и със сигурност щях да забележа, ако имаше нещо подобно.
За миризмата - мирише на манджа, надали се очаква да мирише на Шанел.
Но всяко мнение е субективно, тъй че най-добре е всеки да опитва, докато намери подходящата кухня.

# 197
  • София
Аз съм поръчвала инцидентно от Ян Бибиян, добре се прие, сега имам един ваучер за няколко дни от Българче, предстои да ги пробваме.

# 198
Аз ненавиждам лук в манджи и със сигурност щях да забележа, ако имаше нещо подобно.
Но всяко мнение е субективно, тъй че най-добре е всеки да опитва, докато намери подходящата кухня.
Съгласна съм  Peace И определено на Вълшебник ястията са доста по-воднисти, от колкото на Ян Бибиян. Да не говорим, че прекаляват с всички подправки, за сметка на същественото в тях. Може и да са оправили качеството - поръчвах само една седмица януари, но тогава беше така.
Но вкусове всякакви - важното е детето да я яде  Peace

# 199

Съгласна съм  Peace И определено на Вълшебник ястията са доста по-воднисти, от колкото на Ян Бибиян.

Само за това не мога да се съглася, защото в момента редувам и двете кухни и е точно обратно.
Но в бъдеще ще огранича Вълшебник, щом считате че е твърде подправено яденето за дете.

Не мога да се водя по вкуса на детето, защото тя всички кухни еднакво ги яде, та затова гледам да чета повече отзиви от други мами за качеството...

А лука ме дразни във всички кухни... попрекаляват според мен  Peace

# 200
  • София
За Вълшебник и друг път съм писала, ама пак да си кажа. Поръчвах ги 2 седмици още като започваха, всичко беше много вкусно, но доста неподходящо за малко дете. Имаше разни яденета със соев сос (?!?), много подправки, ей такива неща.

Храната, както и на останалите в 9 сутринта е студена, вероятно от предния ден...
На Ян Бибиян нито веднъж не съм взимала студена храна, винаги я карат топла. Peace

# 201
Това дали храната ще е топла май зависи кога ти я доставят - нашата е към 11 ч. и не е топла.

# 202

Съгласна съм  Peace И определено на Вълшебник ястията са доста по-воднисти, от колкото на Ян Бибиян.

Само за това не мога да се съглася, защото в момента редувам и двете кухни и е точно обратно.
Аз казах, че съм вземала януари месец. Тогава действително бяха адски воднисти. Към момента може да са пооправили готвенето  Peace
Щом всичко яде детето, се води по други критерии. Примерно удобен час на доставка, твоите лични вкусови предпочитания, меню, грамаж, използвани продукти, опаковка /аз лично съм много доволна, от начина, по който запечатват храната в Ян Бибиян/ и пр.

# 203
  • София
Това дали храната ще е топла май зависи кога ти я доставят - нашата е към 11 ч. и не е топла.
В нашия пункт я карат след 10.30, обикновено минавам да я взема по-късно и все още е топла.

# 204
Това са моите впечетления от кухнята, ползвахме я една седмица. Моето дете по принцип яде всичко, но манджите на Ян Бибиян ги изхвърляхме, защото не ги искаше, а и аз не изгарях от желание да му ги давам.
Дано все пак само за нас е било така, а вие да сте доволни и щастливи с храната от тях.  Grinning Peace

# 205
  • София
Храната, както и на останалите в 9 сутринта е студена, вероятно от предния ден...
На Ян Бибиян нито веднъж не съм взимала студена храна, винаги я карат топла. Peace

Нямах предвид Ян Бибиян, до тях не стигнах изобщо след прочетени отзиви.
На Хер Бебе и Вълшебник нито веднъж не беше топла, а ми я носеха в 9-9.30.

tini-mini, ние си чакаме още за държавната. При нас се чакало по 5-6 мес, досета са минали 3, има да си почакаме...

# 206
А Ян Бибиян направиха много лошо, като вдигнаха цените  Crossing Arms 3.60 лв на ден при седмично записване е вече нагличко, 200-210 грамчета Naughty

Ще взема накрая и аз да пробвам държавните кухни - случайно да знаете дали не връщат бурканчетата като се отпишеш  Mr. Green Май няма да мога с един комплект буркани да пробвам последователно 2 кухни за по месец, а?  Twisted Evil

.... а държавните лятото юли-август - въобще работят ли?

# 207
При нас /София, Младост/ държавната кухня почива през месец август - не знам дали навсякъде е така.
Елица, пробвай да отидеш на място, когато продават купони, може и да ти дадат. На мен ми отказаха по телефона, но като отдидох ми продадоха купони. Успех! Peace

# 208
  • София
Как успявате да се доредите толкова лесно до държавна кухня? Аз съм подала документи през февруари и още няма резултат, при нас се чака по 8-10 месеца Crazy

# 209
  • София
Това са моите впечетления от кухнята, ползвахме я една седмица. Моето дете по принцип яде всичко, но манджите на Ян Бибиян ги изхвърляхме, защото не ги искаше, а и аз не изгарях от желание да му ги давам.
Дано все пак само за нас е било така, а вие да сте доволни и щастливи с храната от тях.  Grinning Peace
Доволни сме - близо 2 години ни носят храна от Ян Бибиян  Peace
Когато малката тръгне на детска градина, пак ще взимаме, но само основно.

Общи условия

Активация на акаунт