. Но пък Киара все още не се е запознала с "пишките"
Но се изненадвам, че чак сега те е видял. Аз съм на мнение, че колкото по-рано детето се запознае с разликите между мъжа и жената, толкова по-малко ще има нездраво любопитство по-нататък. Рали се къпе от време на време с баща си и знае, че момчетата имат пениси и пишкат прави
Понякога и аз й говоря на английски, но тя се скъсва да се смее как звучи. Освен това четем и Cat in the hat от време на време, това е единственото нещо, което изтрайва да й чета. При приказките на второто изречение вече разпитва за картинките и изобщо не слуша какво чета 
Обнадеждаващото е, че според повечето автори всичко отшумявало към 3-та годинка. Вие имате ли подобни проблеми и как се справяте (да си повторя питанката)? Тук има една кижка на Ф.Додсън по въпроса - Изкуството да бъдеш родител
Разгледах набързо и снимките на Муцуна - е много са порастнали нейните момчета - големи сладури станали!
Успех и да теб с френския 
Ние на Кари май не сме и обяснявали за разликата между мъжете и жените., въпреки че понякога и тя се къпе с тати, но не е задавала въпроси
Свеки нарича женските части "дуда", а пък аз съм свикнала да им казвам "чорка", но май с Кари по-често употребеваме думата "дупе"
, макар и да не съм чела нищо по въпроса, освен това, което вие сте разказвали тук. За съжаление във все повече ситуации повишавам тон, за още по-голямо съжаление и плясвам отвреме-на време. По-конкретно за обличането - аз обикновено се сблъсквам с него сутрин преди излизане за работа/детска ясла, съответно винаги на границата на закъснението 
За шляпването по-често удържам фронта, но за карането....
След това се обвинявам, че не е трябвало да повишавам тон за такива неща, но на момента изобщо не ми идва да преброя до 10.
Но засега с моя съпруг сме на различно мнение относно такъв тип занимания. Той счита, че е твърде рано, и че ако би го записал сега на нещо, то би било свързано със спорт, за да изразходва енергията си и да се забавлява. Засега съм по-склонна да го подкрепя, така че ще изчакам с чуждоезиковите курсове. Понякога се притеснявам колко много планове кроя за детето...
Лошото при мен, обаче е, че явно от бременността съм по-изнервена и емоционална, и на моменти се усещам как истерично се държа и му викам. Позволявам си и да го плесна по дупето, но много рядко. Непрекъснато си повтарям, че трябва да се сдържам и не е правилно, защото в крайна сметка не постигам нищо. Аз помня, че навремето баща ми като ми повишеше тон, ставах по-ниска от тревата
Очевидно аз нямам такъв респект пред сина си, но проблема си е мой.
Майка ми казваше "пеперуда", когато бях малка.
Мини, мисля си, че щом примерно Кари сега учи и английски и български, защото средата го налага, предполагам, че за нашите деца не е рано да се учи чужд език, особено ако детето се забавлява там и това не му се налага от амбициозни родители 

Може да споделиш малко повече за този празник, при нас го няма, а аз доста се интересувам от такива традиции по света
Спомням си как се притесняваше за децата като се местехте към Германия, особено Дени, че не разбират езика и им звучало странно. Много бързо свикват децата и се приспособяват. Не се притеснявай за Дени, след като си говорите вкъщи на български, тя няма начин да не научи и двата езика
Кари вече като че ли автоматично включва вкъщи на български, а при бавачката на английски, защото пред познати англичани на Кари говорим на английски, защото е доста неприятно според мен да ти се говори на някакъв език, който ти понятие си нямаш, а и ми е някак неуважително
Да да ти живи и здрави,Зайо!
Обезопасено е навсякаъде,но Бети си отваря всичко,което поиска
Дано премине и се оправи!
Муцуна се е нагърбила с много благородна кауза.

Препоръчани теми