Вълшебни празници ни предстоят - МАРТенски очички пак блестят!

• 29 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Flutter адаш, браво бе, казах ти аз скоро ще си главен редактор /поне/  Hug
аз от понеделник се връщам на работа  Tired

# 631
  • Сливен
добро утро Simple Smile
аз сега се прибирам от кафенце, заведох бубулечка на градина и хайде с безработните мами на кафенце:coffee:
Мира, много е хубаво това че малката сладурка вече не плачка Heart Eyesвсе така да ходи с желание Simple Smile
Лили, бързо оздравяване и дано не прихванат твоите кукли вирусчето Praynig
Мери, браво на теб smile3501 напредваш с кариерата значи Winkпожелавам ти много доходоносни  и удоволетворяващи те публикации и снимки да имаш за напред:hug:
Мини, а на теб сигурно въобще не ти се връща на работа, нали spoko
как и Стефи, ходи ли на ясла?
а на мен вече много ми се работиии Crazyедно,че от финансова гледна точка ще помогна на семейния бюджет и второ, че направо в къщи издивях, искам контакти със себеподобни Laughing

# 632
Бързо оздравяване на Лили Hug
Мери, поздравления! Разгледах сайта на магазинчето.Наистина имат богат асортимент и интересни неща.
Мини, бързо изтече тази година Hug Сигурно ще ти е трудно и мъчно в началото, но... за съжаление няма как иначе.Аз винаги съм си мечтала поне докато децата са малки да ходя на половин ден на работа.Така хем можеш да им отделиш повече време, хем не се откъсваш съвсем от професията си.

# 633
Аз винаги съм си мечтала поне докато децата са малки да ходя на половин ден на работа.Така хем можеш да им отделиш повече време, хем не се откъсваш съвсем от професията си.
Това е много добра идея  Peace Но осъществима ли е у нас?Или не работиш,или работиш до откъртване,средно положение,рядко има...
Аз днес съм като че влак е минал през мен,не мога и аз като Лили цял ден да стана. Tired
Вие пък ме вдигнахте направо в небето  bouquet Hug
Ще ми се пак да попътуваме...

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 22:00 от SunshineMery

# 634
Добро утро!
Навън в София е натрупал снежец, но аз ви предлагам топличко кафенце:

Аз се чувствам по-добре вече, слава Богу. Благодаря ви за милите думи  Hug

дакра, и аз винаги съм си мечтала да работя по половин ден, така хем имаш достатъчно време за децата, хем не си все затворен  в къщи ... но ... не съм имала до сега такива опции, за съжаление.

Всички болни бързо да се оправят!

Хубав ден  Hug

# 635
Привет от нас!

Честита ви зима  Wink При нас тази година студа просто не спря - сега температурите са като в България. За Англия това е адски студено и да си призная тотално ми писна от този студ! Добре, че скоро приключвам работа, че няма да се налага да се мотая цял ден навън  Rolling Eyes

Аз за сега съм решила да не бързам да се връщам на работа, а да си гледам децата, но ще видим как ще се оправяме с финансите. Иначе ако се наложи да тръгна на работа, определено ще е на половин ден  Peace Тук майките главно така работят, особено тези с малки деца, тъй като училищата са от 9 до 3 и обезателно някой трябва да посреща детето поне докато стане на 10-12 години  Rolling Eyes

Сега съм се заела да изчистя цялата къща, тъй като днес идва моята приятелка и след това с Кари ще ходим до училището, където мислим да я записваме. Казаха ми, че от април месец може да почне на половин ден, та много се надявам  Praynig

Снощи най-накрая махнахме преградата на леглото на Кари и тя спа доста спокойно. Мислим да и вземем ново легло като се преместим в новата къща, а нейното да го "дадем" на бебето  Grinning Ето какво съм харесала. Може да си дадете мнението ( честно )  Wink

# 636
Уини, леглото е страхотно, а Киара е голям фен на Дора и би се изкефила страшно много на нещо такова Simple Smile Успех с училището!

Лили, радвам се, че си по-добре Hug Много симпатично кафе си ни сервирала тази сутрин!

Мери, дано ти се размине разболяването! Hug

Иве, от сърце ти пожелавам скоро да немриш желаната (в краен случай просто някаква) работа! Praynig

А аз се радвам, че днес е петък Simple Smile След две седмици ми е изпита по френски, след семейно обсъждане решихме да запиша още едно ниво, да не губя инерцията. Малко нанагорно ми идва, ама ще издържа още 2-3 месеца.
Навън е много хубаво, жалко, че не сме на ски Simple Smile

Прекрасен ден на всички!  bouquet

ПП Киара, понеже й се карам, че трябва да се държи възпитано и като иска нещо да казва "Моля", вече като й преча ми казва "Мамо, моля те, махни се" Joy

# 637
Понеже знам, че освен мен има и други, които ще кандидатстват тази година за детска градина в София, ако не сте информирани, ето "калндара на събитията", приет на заседание на работната група тази седмица:

График на дейностите за прием
-   27.02 – последно текущо класиране, 18 ч. спиране на текущите класирания;
-   01.03 – обявяване на свободните места в ИСОДГ;
-   08.03 – от Сирма ще качат филмче с указания за създаване на профил /за улеснение на новите/;
-   23.04 –  до 18 ч. възможност за актуализация на профилите;
-   24.04 – първо класиране за новия прием, двуседмичен срок за записване;
-   03.07 до 30.08 – период без класирания;
-   30.08 – обявяване на свободните места в ИСОДГ;
-   04.09 – класиране, едноседмичен срок за записване;
-   13.12.2010 г. до 14.01.2011 г. – период без класирания;
-   За 15.01.2011 г. се предвижда първо текущо класиране за 2011 г.

Също така вече има възможност за предварително кандидатстване, т.е. могат да се добавят ЦДГ, но без тези кандидатури да са реално активни (Мира, мерси Wink).

# 638
Пак съм аз Mr. Green Отдавна не съм се появявала.
Ето какво прочетох в темата за класиранията в софийските детски градини:

Вече не ги гонят в деня на навършването на 3. Поне така казваха по новините.
                 Това се случва през юни за родените първо полугодие и септември за всички родени до края на годината! Laughing Родените след септември и неприети в ДГ остават до датата , на която навършват 3 години.

# 639
Гери, и аз това щях да пиша. Нали го дискутирахме тук миналата седмица, аз питах в нашата ясла и получих същия отговор - Ива ще я държат до юни. Това малко ме успокоява - лятото срещу една дребна услуга я държаха цяло лято, въпреки ремонта. Ще се пробвам и тази година да укрепя положението до септември, тамън ще съм събрала и повечко пари за "спонсорство" до тогава.

# 640
Хайде пък сега аз  Mr. Green Личи си, че съм вкъщи и нямам дете за гледане  Crazy

Гери, много сложно ми се вижда това с детските градини в България... Дано който търси място тази година да се уреди  Hug То и тук има листа на чакащите де. Сега в това училище където ще записваме Кари, детската градина е от 3 до 5 годинки и е безплатна. Та затова се редим там. Иначе преди детето да стане на 3, трябва на частна или при детегледачка, която си плащаш  #Crazy Но поне като се местим в по-малък град се надявам да няма такъв наплив и както ми казаха, Кари да може да почне от Април ( веднага след навършване на 3 годинки ), иначе със сигурност ми обещаха за Септември, но се надявам да не чакаме до тогава  Praynig

Гери, много хубаво си решила за френския  Peace Пък и браво на Кика за напредъка с английския. Както казах и преди, мисля, че децата на тази възраст много добре усвояват чуждите езици  Peace Кари вече доста добре се справя и с двата езика  Grinning

Мини, успех с работата и дано всичко се нареди при вас и ти се чувстваш добре от промяната Wink

# 641
  • Сливен
здравейте Simple Smile
днес Мони беше до обяд на градина, че щели да пръскат за хлебарки Sick
отидох аз да я вземам, но се наложи да изчакам, че имали рожденник и хапвали торта smile3510
Моника, като ме видя беше възмутена, че я вземам преди да се е наспинкала на домчето Crazyявно ред трябва в системата...как така ще я вземам на обяд Naughty
и като я питах в понеделник пак ще ходи ли-тя възторжено ми обясни, че ще ходи и пак ще има ден-ден и торта Mr. Green
ама аз си знам, че като дойде понеделник друга песен ще запее, ще има пак мамо гушкай ме силно Confused
на моя въпрос изяде ли си тортата, тя каза не мамо изядох само едно парченце Laughing
 после си направихме една разходчица, че времето днес позволява  Nature Partly Sunny
и сега малечка спинка доволна  sleepuu
Гери, мерси за пожеланието-дано се сбъдне скоро Praynig в момента съм в търсене на каквато и да е работа, само да ме устройва работното време да си вземам детето то градината Rolling Eyes
виж Киката, как се е научила културно да те шътва hahaha
успех на изпита Peaceв което не се и съмнявам Simple Smile
а за приема в ДГ се надявам и ви пожелавам да приемат дечицата там където желаете Praynig
Уини, леглото е прекрасно Heart Eyesмного е оригинален дизайна, а и обезопасено ми се вижда Peace
Ти как си, расте ли коремчето Heart Eyes
Пожелавам и на теб Кари, да я вземат още Април на градина Praynig
Мери, пий повече чайчета и вит.С за да се пребориш по-леко с настинката Hug

# 642
Мини, не знам ти как точно се чувстваш, но аз като прочетох преди няколко дни, че в понеделник се връщаш на работа и ми се скофти настроението Rolling Eyes След това се тих, че всъщност Преслава вече си навърши годинката Simple Smile Колко бързо мина времето! Когато условията го налагат - няма как.

# 643
Да се вмъкна и аз Wink
Лили, страхотно "облечено" кафенце  Grinning
Мери, няма да се даваш на болестите Naughty
Уини, на мен леглото много ми харесва.Хем има и в горната част прегради, които да пазят, хем не е затворено като бебешките.
За яслите трябва и аз да проверя в Русе как стои въпроса.
Сега да ви се "похваля". Вчера тъкмо като си тръгвах от работа ми се обадиха по телефона, че едно дете в училище дръпнало Петьо, той паднал и си сцепил главата на някакъв шкаф.Направо ми премаля.Оказа се,че положението не е много сериозно и няма да се налага шиене, но все пак има повърхностна рана над лявото слепоочие около 2см.

# 644
Ох, Дакра, добре, че не сериозно положението! Praynig Ама два сантиметра хич не са си малко Rolling Eyes А ако остане белег - за чар ще да е Wink (аз имам такъв точно до слепоочието Wink)

Общи условия

Активация на акаунт