адаш, браво бе, казах ти аз скоро ще си главен редактор /поне/ 
аз от понеделник се връщам на работа

все така да ходи с желание 

напредваш с кариерата значи
пожелавам ти много доходоносни и удоволетворяващи те публикации и снимки да имаш за напред:hug:
едно,че от финансова гледна точка ще помогна на семейния бюджет и второ, че направо в къщи издивях, искам контакти със себеподобни 
Сигурно ще ти е трудно и мъчно в началото, но... за съжаление няма как иначе.Аз винаги съм си мечтала поне докато децата са малки да ходя на половин ден на работа.Така хем можеш да им отделиш повече време, хем не се откъсваш съвсем от професията си.
Но осъществима ли е у нас?Или не работиш,или работиш до откъртване,средно положение,рядко има...

При нас тази година студа просто не спря - сега температурите са като в България. За Англия това е адски студено и да си призная тотално ми писна от този студ! Добре, че скоро приключвам работа, че няма да се налага да се мотая цял ден навън
Тук майките главно така работят, особено тези с малки деца, тъй като училищата са от 9 до 3 и обезателно някой трябва да посреща детето поне докато стане на 10-12 години 
Ето какво съм харесала. Може да си дадете мнението ( честно ) 
Успех с училището!
Много симпатично кафе си ни сервирала тази сутрин!

След две седмици ми е изпита по френски, след семейно обсъждане решихме да запиша още едно ниво, да не губя инерцията. Малко нанагорно ми идва, ама ще издържа още 2-3 месеца.

). 
То и тук има листа на чакащите де. Сега в това училище където ще записваме Кари, детската градина е от 3 до 5 годинки и е безплатна. Та затова се редим там. Иначе преди детето да стане на 3, трябва на частна или при детегледачка, която си плащаш
Но поне като се местим в по-малък град се надявам да няма такъв наплив и както ми казаха, Кари да може да почне от Април ( веднага след навършване на 3 годинки ), иначе със сигурност ми обещаха за Септември, но се надявам да не чакаме до тогава 
Пък и браво на Кика за напредъка с английския. Както казах и преди, мисля, че децата на тази възраст много добре усвояват чуждите езици
Кари вече доста добре се справя и с двата езика 

явно ред трябва в системата...как така ще я вземам на обяд 

в момента съм в търсене на каквато и да е работа, само да ме устройва работното време да си вземам детето то градината 
в което не се и съмнявам 

много е оригинален дизайна, а и обезопасено ми се вижда 

Препоръчани теми