Аз да ви се "похваля", 1/2 от семейството сме си в къщи. Мити нещо се разкашля и с е малка температура 37-37.5. Когато слизахме да оставя Ели на градина, почти се сблъсках с Джипито ни и си казах е това е съдба ще трябва и моята кашлица да видя та и аз минах на лекар.
Положението и при 2мата е добро, но ще се гледаме и утре и ако всичко е наред понеделник всеки където трябва да е.
Лекарката на Мити му изписа един сироп който ако му го дам ще ме на плюе, оповръща и овика.
За нервите, пощляпването няма да си казвам пак
За английския. Мити ходи от 2ра група, харесва му, покрай него и Елица знае няколко думи : Окей и брои до 10 (с пропуски), но е по-скоро папагалско едва ли знае какво е.
Още е много зле с цветовете.
Да ви кажа каква я свърших докато бяхме на гости при свеки - ходих на дълга процедура във фризьорския салон - кичури, подстригване, педикюр и маникюр... в следствие на това сега едва пиша ... пречат ми ноктите
... бях много доволна от външния си вид но и малко гузна нямам навика да харча много пари за разкрасителни процедури
Дано всичко с нея и бебчето е наред, че и тя милата се измъчи от какво ли не до сега
. В началото на юни, в началото на октомври и сега пак. Този път освен антибиотика, докторът изписа и Респивакс. Каза че по принцип преди 3-тата годинка е почти безмислено да се ползва, че по-трудно се изграждал имунитет, но все пак да сме пробвали.

Никой тук не ми обясни това, нито в пиеската която изиграха го разбрах. Разбрах, че е беден човек, който нямал топли дрехи в една зимна нощ. Мартин скъсал на половина мантията си и му дал, а с другата половина препуснал, и човека дори не могъл да му се отблагодари.
В градината правят тези латерни и всяка година си ги носят.
Но сега най-често са на вълна каране, биене, дърпане на играчки и така, все нещо не могат да се разберат.

Недей да съжаляваш, че не сте дошли към Англия. То и за мен езика е плюс, че добре го знам, но в крайна сметка на много българи не им харесват самите хора тук - англичаните са доста студени хора, времето и какво ли не...Така че всяко зло за добро в крайна сметка
Ох, за съжаление от болести човек не може да избяга ама да ни пази Господ!