Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 678
  • 531
  •   2
Отговори
# 450
  • България
търся гъба

# 451
  • Ямбол
rositoooo раздадох всичко,но до 2 седмици,ако никой не ти прати,ще ти пратя.

# 452
  • TX
роси, ще ти пратя и аз съм гъбоман хе хе

# 453
Здравейте и от мен, аз съм от Враца и също бих искала от тази гъба, пишете ако някой може да ме снабди с нея Simple Smile

# 454
  • България
благодаря ти Мурка
изпратих ти адрес

# 455
И аз искам да споделя опит с Вас за тибетската гъба.Имам гъбата от 4 години и все още е в добро състояние.Искам да споделя по-скоро за начина на съхранение тогава когато не я ползвам за по-дълго време.Поставена е в пластмасова кутия с отворче на капака което може да се затваря.Когато я ползвам гъбата отвора е отворен/за достъп на въздух/ и кутията е на хладилника на топло.Когато правя почивка /стигал съм до 4-5 месеца/ я заливам с мляко,затварям добре и поставям в хладилника в отделението за плодове и зеленчуци.Когато отново я изваждам за ползване /само когато е стояла  много време/ изплаквам добре гъбата,млекото се изхвърля и така 3-4 дни ,/заливане-изхвърляне/ докато гъбата се "освести".Хубаво е наистина всеки път да се промива след "доенето" иначе започва да се лигави.  bouquet

# 456
Здравейте, някой може ли да ми даде гъбата? От Перник съм, но ще търся начин да си я доставя ако сте от София. Благодаря предварително!

# 457
Момичета,имах гъба обаче я занемарих понеже нямах нужда от нея,обаче сега имам спешна нужда от гъба от София съм може ли някой от вас да ми даде да почна веднага да пия,благодаря много предварително  Hug

# 458
Здравейте  Hug

Моля за гъба, от Хасково съм.  Praynig
Имам хормонални проблеми, с инсулина и теглото, от това, което изчетох гъбата би могла да ми е от полза. Ще съм ви много благодарна за една такава.   bouquet

# 459
ако никой не ти е пратил мога аз да го направя с еконт и ли поп начин, който ти е удобен или пък по някой?

# 460
Ще следя темата. Все още се чудя дали да взимам. Хубавото е че е евтина.

# 461
  • София
За какво говориш? Гъбата се подарява!!

# 462
За какво говориш? Гъбата се подарява!!

Е явно и се продава щом като я предлагат по разни електронни магазини. Да прочетох темата знам че  се подарява, но принципно ако няма от къде .......

# 463
Здравейте! Търся си комбуча. Някой има ли за продаване или подаряване?   bouquet

# 464
някой може л да ми каже повече инфо за чаената гъба? чувал съм че има такава

Общи условия

Активация на акаунт