Тибетската гъба, която се отглежда в мляко

• 146 672
  • 531
  •   1
Отговори
# 465
  • Ямбол
Той и тя потърси инфо за :Комбуча"

# 466
  • Ямбол
Ако има желаещи да им пратя,да ми пишат на лични.

# 467
Здравейте,момичета.Имали някой от Варна да ми даде от гъбата,която се отглежда в мляко.  bouquet

# 468
  • Ямбол
lardero не съм от Варна,но имам ,мога да пратя и утре да е във Варна.

# 469
Ок,писах ти на лични

# 470
някой от добрич може ли да ми даде гъба (чаена и тибетска)? Нека да ми пише на мейл office@delyanvasilev.org

# 471
  • В друг свят...
Здравейте, имам два въпроса за чаената гъба: вкусът прилича ли на т.нар квас за пиене и дали  някой от Варна би могъл да ми даде чаена гъба? Благодаря предварително!

# 472
  • Ямбол
alex_vt темата е за КЕФИРЕНА-ТИБЕТСКА гъба,не за чАЕНА-КОМБУчА,2 различни гъби са и на вид и начин на отглеждане и на вкус.
Кефиренатастава на нещо като айрян,понеже се гледа в прясно мляко,а чаената се гледа в чай и заприличва на вино

следете и тази тема  за кефира   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191239.0

# 473
# 474
  • На морето!
Здравейте, моля, ако някой има повечко гъба и има желание да ми изпрати да ми пише ЛС!
Благодаря в аванс!   bouquet

# 475
  • Sofia
Здравейте,
 От скоро имаме желание да си правим кефир и камбуча. Ще помоля, ако някой има за раздаване от гъбите да ми пише на лично съобщение. Благодаря!  Hug

# 476
Здравейте,момичета.Имали някой от София да ми даде от гъбата? bouquet

# 477
  • Sofia
Здравейте,момичета.Имали някой от София да ми даде от гъбата? bouquet

в другата тема имат за даване

# 478
и аз искам такава гъба, от Шумен съм, ако има възможност някой да ми изпрати може да се свърже с мен на desislavateodor@abv.bg благодаря предварително Simple Smile

# 479
Имам гъба за подаряване. Които желае нека ми пише на л.с.

Общи условия

Активация на акаунт