Проблеми с бъбреците и пикочните пътища - 16

• 67 919
  • 756
  •   1
Отговори
# 15
Да не ви изпусна.Ние сме добре, поне не посещаваме лекари.

# 16
Благодаря момичета. Прегръдки и от нас. Hug

# 17
Момичета ще се побъркам вече.Незнам дали някога ще се изчистят тези гадни бактерии.Мечка благодаря ти за съвета-още утре отивам и си вземам и Ентеросан и започвам да го пия заедно с АБ-то.Иде ми да се гръмна вече.Много ми се насъбра за последните 1-2 месеца.

Меричлери радвам се,че Мария е добре.Дано нямате вече проблеми и всичко да е ОК с нея.Силно Ви прегръщам и целувам и 2-те.Наистина тя е смело момиче.

Hug Peace Давай напред, но поне месец го приемай. Три пъти по 2 таблетки на ден. Ако не друго, ще изчисти всички ядове по храносмилателния тракт

# 18
  • shumen
Благодаря Мечка Малинарка.Още днес ходих до аптеката и си купих Ентеросан и го започнах.Дано има някакъв ефект,че вече ще се побъркам.Незнам дали от АБ или съм настинала,но днеска пишкам на често-почти през 15-20 минути.

# 19
Danaeka , съхранявай го на капака на хладилника. Като го купуваш, питай и гледай къде го съхраняват в аптеката. Не е фатално,но е препоръчително. Аз имах такъв ден скоро, с често пишкане. Времето е коварно, защото ни кара да се поразхвърляме на обяд, а всъщност е студено. Може и да е от АБ.  Основен си взе, нали? Че има над 50 вида

# 20
  • shumen
Благодаря Мечка.Точно основен Ентеросан си взех.Аз наистина го сложих в хладилника.Наистина може и да съм настинала и затова да пишкам често-тази седмица е доста топло и аз се поразхвърлях малко,а и от АБ също.

# 21
Изписаха ни Дриптан по 1/2 табл 2хдневно.От втория ден на приема и вече детето ми има запек-днес дори със силни коремни болки Tired CryОбадих се на Кънчев, каза да намалим дозата, но въпреки това се чудя, защо се изписва това лекарство като има куп странични ефекти Confused
Диагнозата ни е неврогенен пикочен мехур.

# 22
Шони, вземи му и ти ентеросан, поне запекът ще оправи като нормализира флората. Горкото.....

# 23
Благодаря ти Мечка Малинарка   bouquetтова сироп ли е или хапчета? Embarassed

# 24
Хапченца са , виж по-горе писах подробно на Данаека, вълшебни са

# 25
ок-ще прочета Peace
Искам да попитам за този неврогенен мехур-с хапчета ли се лекува или се налага и оперативно Thinking

# 26
  • shumen
Момичета,наистина Ентеросан върши чудеса.Аз го пия от вчера и днес съм вече по добре.Не пишкам вече толкова често,но сега започна да ме пари при пишкането.Това може и от бактериите да е.От Понеделник пак тръгвам по лекари да видим какво ще става с мене.

# 27
Shoni доколкото знам се лекува с лекарства. Но аз лично не съм доволна от дриптана, при дъщеря ми имаше много от страничните действия при първоначалният му прием - огромни зеници, сънливост, раздразнителност, и др.  Спряхме го и след около 2г. и го изписаха наново. Резултата беше временен - и след това започна да си се напикава и от дриптана нямаше никакъв ефект.
Мечка Малинарка Ентеросана нещо от типа на Нормофлора ли е? Направен на базата на киселото мляко, за нормализиране на стомашната флора?

# 28
Shoni доколкото знам се лекува с лекарства. Но аз лично не съм доволна от дриптана, при дъщеря ми имаше много от страничните действия при първоначалният му прием - огромни зеници, сънливост, раздразнителност, и др.  Спряхме го и след около 2г. и го изписаха наново. Резултата беше временен - и след това започна да си се напикава и от дриптана нямаше никакъв ефект.
TiredВие с какви хапчета лекувахте, дриптана има ли заместител?

# 29
Да, Меричери, от този тип е. С тази разлика, че поне знам тук какво има вътре Confused
Данаека, може и пясък да вадиш. Продължавай упорито, не пропускай.

Аз лично го давам и винаги заедно с АБ лечение, за компенсация и досега никога не са повръщали децата от АБ, нито са имали разстройство. А иначе не са чак толкова здрави Sad

Общи условия

Активация на акаунт