''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 553
  • 639
  •   1
Отговори
# 540
# 541
  • Варна
Мерси Jackie  bouquet

# 542
  • при морето
Момичета, моля дайте ми линк към продавалника. Реших да се разделям с Черната орхидея Цветен воал. Много тежка ми идва. Чак лошо ми става. А с такава радост си я чаках Sick
Тежък Цветния воал? Rolling EyesНа мен пък ми стои точно като воал-едва доловим,деликатен,но много присъствен и неустоим!Класа отвсякъде! Peace

# 543
  • Козлодуй
Намразих Версаче - Кристал Ноар, заради приятелка, която така прекаляваше с него, че въобще повече не си го сложих и го подарих.
Скоро и дадох да се напръска с моя Адикт (около 20 пъти) и мисля, че ако си го купи или продължи да се пръска с моя, ще намразя и него. То бива -бива и аз прекалявам ама ...  doh
И аз така заради приятелка намразих Джакомо Сайлънс пърпъл.Сега е на път да се случи същото с Адикт Sad Хареса го при мен и пожела да и го поръчам.Дъщеря ми пък се "къпе" с Извънземното и аз не съм го слагала от миналата зима...Добре,че не харесва най-любимите ми-Ангела и Орхидеята Mr. Green
Усмихнат ден ви желая,момичета  bouquet

# 544
Намразих Версаче - Кристал Ноар, заради приятелка, която така прекаляваше с него, че въобще повече не си го сложих и го подарих.
Скоро и дадох да се напръска с моя Адикт (около 20 пъти) и мисля, че ако си го купи или продължи да се пръска с моя, ще намразя и него. То бива -бива и аз прекалявам ама ...  doh

Не ми харесват цветните сайтове, нито синьо, нито червено, обичам семпли, простички нещица в пастелни меки тонове.
Аз не понасям Кристал Ноар върху други жени, само върху себе си Mr. Green - върху други ми е някакъв спарен кокос. Пък, ако се предозира... както съм казвала, се забива право в мозъка и дълбае ли дълбае...

Но аз си мисля, че и манна небесна да е, ако се ползва по половин шише на пръскане, няма начин да не опротивее на околните.

# 545
Носих преди няколко години кристала и явно съм го слагала пестеливо, защото го усещах ненатрапчив и много приятен. А онзи ден в киното  Sick и на моя приятелка, която сега го носи  Sick .

Кареееееееен  Hug

Вчера си се порадвах на новото Бритни  Heart Eyes - само че...е с atomizing нещото си - е много е принцеско и се чувствам като барби с тази розова фъшкалка  Blush, ама имам чувството че ниииищичко не излиза от това нещо  Sad само въздух  Sad - моля ако някой има такова фъскалче да каже  Praynig

# 546
Кристал ноар го пробвах на блотер, голяма любов. Като си го пръснах на китката, един път, щях да се задуша, колкото повече време минаваше, толкова по-кофти ставаше Sick
Представям си някой полят с него Shocked

А Адикт 20 пръскания ще умра, честно.

# 547
  • Враца
Цитат
Адикт 20 пръскания

Казах го образно де, може да са били 16 Wink

# 548
  • София
Вчера си се порадвах на новото Бритни  Heart Eyes - само че...е с atomizing нещото си - е много е принцеско и се чувствам като барби с тази розова фъшкалка  Blush, ама имам чувството че ниииищичко не излиза от това нещо  Sad само въздух  Sad - моля ако някой има такова фъскалче да каже  Praynig

Моят също е с помпичка. Пръска си, само че адски фино и не сме свикнали. И на мен в началото ми се струваше, че излиза само въздух.  Laughing

# 549
Моят също е с помпичка. Пръска си, само че адски фино и не сме свикнали. И на мен в началото ми се струваше, че излиза само въздух.  Laughing

"а баш" както се казва  Laughing
мерси Reiny, спаси ме от съмнения - ще продължавам смело да пръскам по около 100 пъти и готово  Laughing

# 550

И аз събота и неделя носих In Control на Бритни....сега в това време е просто чуден. Толкова сладичък и топъл аромат. Много добре се чувствах с него. Моя е без помпичка, но пак е много сладичко шишенцето.  Пръскам се не повече от 4-5 пъти с него. Много е силен и ужасно траен. Няма грам измирисване тоя парфюм Heart Eyes
Обаче Адикт и 10 пъти да са...аз лично бих умряла от самата себе си (ако се бях напръскала така).
Просто не мога да си го представя

# 551
Здрасти Жаки  Hug

от Адикт 2 пръскания и съм в собствен сос  Sick - това ми е максимума на поносимост

Бритни ме е омаял жестоко - от 4 дни съм само с него  Heart Eyes Crazy - сега чакам Хипнотичния еликсир и ще ги въртя  Laughing

# 552
Аз не го бях пръскала Ин Контрол от лятото. И сега все едно имам нов парфюм. Самото ми усещане за него е различно.
Той е май единственият ми парфюм, който е купен на сляпо и толкова много да ми харесва. Но аз с Бритни до сега не съм сбъркала. Явно имаме еднакъв вкус с нея Grinning

GagaMaga, сега видях, че си го сложила в размените Rolling Eyes Защо не ти харесва помпичката?

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 13:16 от Jackie

# 553
Уф, беше по-скоро изблик на изнервяне - ами нищо не пръска тази помпичка и е супер неудобно за в чантата. отделно цялата ми бутилка е в лепкав парфюм от фъш фъш   Close

...ама ще се примиря... Sad

# 554
  • София
Това Бритни само аз не го знам. Crazy
От Фрагранса как идва, с помпичка ли? Аз нещо не ги харесвам тези с помпичката... Confused

Общи условия

Активация на акаунт