''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 546
  • 639
  •   1
Отговори
Osmoz
Fragrantica
Aromat.ru
Basenotes

Парфюмни Ноти

52 Парфюмни размисли и страсти  51 Max Mara
50 Purple Fantasy Пaрфюмни размисли и страсти 49 Парфюмни размисли и страсти 48 - Perfume the story of a murderer Парфюмни размисли и страсти 47 46 Аромати с класическо звучене   45 Black is Black 44 Есенни аромати 43 Elizabeth Arden42 GF Ferre 41 Рок Принцеса     40 Парфюмни размисли и страсти -юбилейна тема  39 Chanel  38 Valentino  37 Burberry 36 Топ 5 на "най-спешните" за притежаване аромати!  35 Офис аромати34 Jean Paul Gaultier 33 Aнкета - Солената цена на един парфюм прави ли го по -желан, или не? 32 Парфюмни двойници 31 Анкета - Звездни аромати 30 Анкета - Размерът има значение или колко милилитра предпочитате да е вашият парфюм 29 Олфактивни ароматни групи 28 Анкета - Кои цветове на флакона /кутията/ или на самата течност на парфюмите ви карат инстинктивно да посегнете към тях? 27 Africa Exclusive 26 Guerlain 25 Lalique 24 Анкета - Кои са любимите ви парфюми23 Kenzo  22 Lancome 21 Givenchy 20 юбилейна тема Lolita Lempicka 19 парфюми Jenifer Lopez 18 Escada 17 Dolce and Gabbana 16 Yves Sain Laurent   15 Звезда на червения килим     14 Roberto Cavalli  13 Парфюм за сватба на плажа  12 Paco Rabanne  11 Cacharel  10 Gucci  9 Calvin Klein  8 Thierry Mugler  7 Christian Dior

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 12:16 от Tess d`Urberville

# 1
Тес, красота, както винаги  Hug  bouquet

# 2
  • София
Не знам каква съставка не искам да присъства, защото грам не разбирам от това, но съм забелязала, че почти всичко, съдържащо мускус ми харесва. Peace

# 3
  • на североизток от Рая
 newsm51
TESS,мирише на романтика!Никога не съм се включвала при вас,но ви чета всеки ден.Страхувам се,че ако се включа,ще се вманиача ...Но ви поздравявам,страхотни сте!  bouquet

# 4
Тес, гениална си - за пореден път се убеждавам - великолепно оформление!   bouquet
Гласувах за Алдехиди - не ми даде да избера още нещо  Rolling Eyes

# 5
Ауууу - уникално любими кадри виждам тук - а Усещане за Жена е един от любимите ми филми!!!!

Обаче Тес - дава шанс само за един отговор анкетата newsm78

мразя Анасон  Mr. Green и доста други от възможните отговори Mr. Green

# 6
Опаланкаааа, изложих се Laughing, поправих нещата  newsm51
Благодаря ви, много сте мили Hug

# 7
  • Враца
Не може повече от една опция Sad

# 8
Егати, момичета не знам защо така се получава - и друг път се беше случвало Rolling Eyes

Не става и не става #Cussing out, ами изберете най - нелюбимата съставка и така, жалко

# 9
Аз пък гласувах за камфора...наистина не мога да си представя как би се вписал в мой любим аромат. Laughing

# 10
Аз пък гласувах за камфора...наистина не мога да си представя как би се вписал в мой любим аромат. Laughing

и аз, за това го оставих неизбран - знаеш ли пък, може да го завоалират добре и да допринесе с нещичко  Thinking

# 11
  • София
Хайде цоп!
Тес, невероятна, както винаги!  bouquet
Гласувах с горски плодове, нещо не ми понасят в аромат, както и почти всички плодове всъщност. Grinning

# 12
  • София
Хайде и аз...
Гласувах с онова от мастиката...както и да е... newsm78

Тес,   bouquet

# 13
  • София
И аз горските плодове нещо не ги обичам.
Има и други аромати,които избягвам, но не знам как точно се наричат.
Но вкуса ми непрекъснато се изменя!
Преди две години не бих могла да понеса Ангел/Демона например.

# 14
Noir, имаш предвид анасона. Grinning
На мен пък ми харесва като миризма, но май не съм го срещала в парфюмни съставки Rolling Eyes
А за горските плодове- обожавам ги. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт