''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 590
  • 639
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Аз трудно различавам съставки, но да, не искам да мириша на кебапче Simple Smile

# 31
Гласувах за камфора, но да си кажа, че и кимион не ща.

# 32
  • In The Middle Of Nowhere
Много хубаво оформление на темата както винаги   bouquet

Гласувах за краставица, не мога да я понасям като аромат в козметиката  Sick

# 33
  • София
Тес,мерси за темата!Прекрасна е   bouquet

Обожавам "Усещане за жена"

Гласувах за акватични нотки,никак не мога да ги трая,а също и краставица и анасон,ама като има само по 1 опция. Sunglasses

fata_morgana,браво на мъжа ти! Laughing Да ти е честита и с кеф да си я ползваш!

# 34
Не понасям анасон, също така черен пипер, индийско орехче. Ванилията ми простее, кокоса също, алдехиди като цяло не харесвам, но имам алдехиден парфюм.

Всичко останало харесвам, в зависимост от комбинацията, в която е поставено. Например пачули в семпла композиция, където да се усеща достатъчно, без да е моно аромат ми е страшно любимо. Амбъра пък харесвам да го има, но да не е твърде добре изразен, иначе ми блудкавее.

Абе, каприз ...  Whistling

# 35
Оххх,момичета....нова съм в тази в тази тема,но моля ви помагайте!

Колебая се между:
1.Dior-Addict
2.Versace-Cristal Noir
3.Chanel-Coco Mademoiselle
4.Dior-Hypnotic Poison
5.dior-Pure Poison
6.Bvlgari-Omnia
7.Max Mara

Общо взето класиката в жанра  Laughing знам как ухае само Омнията  Embarassed Другите не съм ги тествала,но и няма кога.Просто трябва да реша.Искам на първо място да мирише завладяващо и дълбоко и да е много траен.

# 36
Доста различни са всичките ти желания, но според критерия завладяващо, дълбоко  и трайно - според мен или Кристал Ноар или Адикт newsm78

# 37
Добър ден Grinning
Тес, браво за темата. Точно днес мислех пак да гледам "Усещане за жена"
Някой питаше за Еssence Pure....не е лек. Много готин и силен парфюм е. Беше ми любов от 1-во помирисване.

# 38
Оххх,момичета....нова съм в тази в тази тема,но моля ви помагайте!
1.Dior-Addict
4.Dior-Hypnotic Poison

завладяващо и дълбоко и да е много траен.

Peace

# 39
Някой питаше за Еssence Pure....не е лек. Много готин и силен парфюм е. Беше ми любов от 1-во помирисване.

аз аз! мерси Жаки - а има ли сладко?   Blush

# 40
Така, пуснах сутринта запитване на ОНЗИ сайт от края на миналата тема. Питах за сета на Л'инстан какво включва за тази цена и колко време ще отнеме доставката до БГ. Ето отговора:

it is a 30ml edp + 75ml Body Lotion.

Bulgarian delivery should take approx 7-10 days.

http://www.scentwarehouse.co.uk/products/scents-for-woman-guerla … ------------.html

# 41
  • Sofia
И според мен Кристал ноар съответства на критерият.

Може и другите, без последните 2 от списъка.  Grinning

# 42
Колебая се между:
2.Versace-Cristal Noir
4.Dior-Hypnotic

Няма какво да се лъжем, ако ще и да е масовка, Версачето е много силен, траен и разпознаваем парфюм.

За мен Адикта не си отговаря на цената и претенциите за класа. Лично мое мнение, не ангажирам никого с него.  Flutter

# 43
elfi4ka познавам тези
1.Dior-Addict
2.Versace-Cristal Noir
3.Chanel-Coco Mademoiselle
4.Dior-Hypnotic Poison
5.dior-Pure Poison

Всичките, са завладяващи и трайни Laughing и не лесни за харесване. Защо така на зор  Wink

# 44
  • София
Ох, че красива темаааа... браво на Тес   bouquet
Аз уж не съм от най-капризните, но не харесвам в парфюм зелени, акватични и горчиви ноти, също така кокос (напомня ми ароматизатор за тоалетна  Crazy ), джинджифил, канела (мразя я и в храна), краставица (нея я ям, но не обичам да мириша на това). Сигурно има и други нотки, които са ми непоносими, но не съм ги изловила засега, вероятно са добре прикрити в парфюмните композиции и не ме дразнят открито.

Честито на фата моргана   bouquet аз пък днес се сдобих с едно бяло Сенси. Имам и разни други интересни придобивки от последните дни, предстои ми вълнуващо опознаване  Peace

ГагаМага - Есенс Пюр на Дюпон е много силен, траен, цветен и плътен аромат... дори интензитета му може да подразни някого.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:30 от Атти

Общи условия

Активация на акаунт