''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 557
  • 639
  •   1
Отговори
# 525
Ето сега се пръскам от 5 дена само с Strawberries and Champagne. И приятеля ми даже ми каза, че ухая страхотно.
Това за "истински" и скъп парфюм не го е казвал от месеци....
От прекалено много искане и получаване започнаха да не ме радват вече новите парфюми.... Rolling Eyes

# 526
Е нормално е - то има момент на пресищане, Жаки явно е навлязла в него, малко почивка трябва (и после с нови сили Laughing)

Голямата ''новина'' при мен е, че вече не искам и да чуя за Мадам на Готие Sunglasses Laughing, не за друго - но последните дни приятелката ми просто прекали с количествата и се чувствам буквално натровена от него.  Тя го ползва, като боди мист, пък и сега някак не ме кефи толкова, както лятно време, на студ не ми е толкова приятен. Направо имах чувството, че носът ми вече не регистрира друга миризма Shocked Случвало ли ви се е така да поразлюбите парфюм, който принципно много харесвате, защото някой прекалява с него Blush

# 527
Не, но ще ми е много мъчно ако се случи.

# 528
OOOooooo дааа Grinning Редовно ми се случва....и то точно заради хора, които не умеят да дозират Grinning Aко някой се е полял и ме трови с аромат, който дори аз харесвам е много голяма вероятността да се разделиме с него...
Майка ми от както започна на ползва Pure Poison аз не го харесвам. И то не защото тя се полива, а защото на нея и седи абсилютно различно...и ме дразни самото му развитие.
Love in Paris също не го нося, защото на предишната ми работа идваха нон стоп жени напръскани с него. И то все възрастни жени. Това ме отказа от него

# 529
Тес,честити ти нови парфюмчета и красоти! Party Знам колко ти е хубаво Grinning Дори и да не им се израдваш и да ти писнат,изненадата си е изненада и чувството е страшно Hug
Идолето го обичаааам,а Парижката любов ми навява спомени от началото на връзката ми с Ники и от там и той ми въздейства положително Grinning

Аз днес съм с новичкото ми http://www.fragrantica.com/perfume/Jesus-Del-Pozo/Duende-4165.html
Много секс,много нещо CrazyМъжът ми се побърка от кеф,а а аз не мога да се отърся от чувството,че съм в чужда кожа Laughingна някоя мръсница,например.Отначало е цитрусов,сапунен,после става флорален-момина сълза и жасмин,леко аква дори и накрая уляга в мускусен и цветен,мирише ми на мокри от дъжд листа,на дъжд,на чист въздух,но студен Crazyи някъде измежду всичко това една остра агресивност и високомерност.Дистанцира определено,има намек за "надутост" и непокизъм...Щом и Ники каза,че му мирише на мръсница Laughing Не го чувствам мой тип,но като на всяко ново нещо му се радвам.А и в никакъв случай не е безличен.Внушава респект и много самонадеяност.Сезон-пролет по скоро,ежедневен-може би,но с предизвикателна ! на ум Simple Smile

# 530
Тези красоти нови ли са, не съм ги виждала http://www.fragrantica.com/designers/Dior.html Les Creations de Monsieur Dior явно и те пускат някаква серия Thinking
Фрагрантика са я направили много хубава Flutter

# 531
Направили са го чудно (само малко куца лявата страна...не е оправено на 100% като трито с гумичка на photoshop)
Долното синьо ми е любимият цвят и сега ще влизам нон стоп в сайта да си го гледам Grinning

# 532
Красива е, но ми е малко тъжничка след червените плодчета.

# 533
A на мене точно обратното. За 1-ви път толкова ми харесва дизайна на сайта. Като го отворих направо грейнах...все едно е месец юни Grinning
И се сетих за тази серия

# 534
Аз пък така свикнах с тукашното червено, че всичко друго ми се струва грозно. Mr. Green
Фрагрантика ми е леденостудена, не ме кефи хич.

# 535
Сигурно и аз съм свикнала с червеното, а как ме дразнеше преди Simple Smile

# 536
Червеното по принцип не ми дразни окото. Цялата ми спалня е червена и даже много ми харесва форума да е такъв винаги.
Фрагрантиката ми е като Innocent.....или моя любим ANGEL...mmmmmmm
 Heart Eyes

# 537
  • Враца
Намразих Версаче - Кристал Ноар, заради приятелка, която така прекаляваше с него, че въобще повече не си го сложих и го подарих.
Скоро и дадох да се напръска с моя Адикт (около 20 пъти) и мисля, че ако си го купи или продължи да се пръска с моя, ще намразя и него. То бива -бива и аз прекалявам ама ...  doh

Не ми харесват цветните сайтове, нито синьо, нито червено, обичам семпли, простички нещица в пастелни меки тонове.

# 538
20 пъти на едно пръскане ли? надявам се не Grinning

# 539
  • Варна
Момичета, моля дайте ми линк към продавалника. Реших да се разделям с Черната орхидея Цветен воал. Много тежка ми идва. Чак лошо ми става. А с такава радост си я чаках Sick

Общи условия

Активация на акаунт