''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 571
  • 639
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета Grinning, имам три нови парфюма Crazy, приятели ме изненадаха за рожденния ден с Идоле, Ел на Ив Сен Лоран и Парижката любов на Нина Ричи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Идолът е в комплект с боди лосион и душ гел и трите в страхотна червена кутия Heart Eyes, не мога да им се нарадвам и на трите newsm68 По принцип Парижката любов винаги ми се е струвал малко безличен аромат, но пък е нежен, приятен и учудващо траен, ще си го нося с кеф Grinning Идолът много ме кефи - още като ми го показа Ноар много му се изкефих, сега си го имам Heart Eyes По характер нещо смътно ми напомня класическия Ексес на Пако Рабан, който ми е много любим аромат. Фин, елегантен, също така с много добра трайност. Открих, че повечето ми парфюми са много ''крайни'', натрапливи - аз ги обичам точно такива, но имах нужда от по - нежни и дискретни аромати и сега радостта ми е голяма Grinning. Ел на Ив Сен Лоран по принцип харесвам, но още не съм го разносила, както трябва Simple Smile

# 511
Честити парфюми Grinning
Само хубави спомени да имаш с тях Hug

# 512
 newsm18 честито Тесче! Да си ги носиш с голям кеф като една истинка парфюмна фея babydust7

Идоле душих няколко пъти, но не успя да остави траен спомен в мен - ще го пробвам пак; Ел е страхотен, за мен е от типа на Еуфория- дамско-гъзарски  Sunglasses Laughing; а Любов в Париж е много дамски и елегантен, братовчедка ми го носеше и и стоеше страхотно  Grinning

# 513
Тес, да са ти честити и с много кеф да си ги ползваш!

Ми аз...  newsm56 такова... поръчах едни парфюмчета пак  Flutter При положение, че миналата седмица се сдобих с Хипнотичната отрова, а милото - с Би Мен... Ама то при такива добри оферти, как да устои човек!

# 514
кааазвааааай  smile3539

# 515
Ей таз красота   Diesel Fuel For Life Femme за мен и Атитюд за ММ Wink

# 516
  • Варна
Тес,с много кеф да си ги носиш!  
И аз да се похваля,имам си Be delicious shine и Aqua di gio  Heart Eyes

# 517
Ей таз красота   Diesel Fuel For Life Femme за мен и Атитюд за ММ Wink

хехе супер   Crazy Hug

аз се саморазкрих, че явно много харесвам орхидея в парфюмче  Laughing
а този някой познава ли  Thinking

# 518
Аз пък не изпитвам в момента грам нужда от нов парфюм. Даже се отказах да купувам Адикт.... Sneaky
Дето му се каних от месеци Grinning

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 19:10 от Jackie

# 519
Жаки, ти си героиня Peace Адикт?!?

# 520
  • Sofia

аз се саморазкрих, че явно много харесвам орхидея в парфюмче  Laughing
а този някой познава ли  Thinking

Имам го, даже зарибих няколко съфорумки по него!  Joy
Като дойдат еликсирите ще го пробваш.

# 521
Благодаря ви много Grinning Hug и на вас да са честити новите парфюмчета и много да ви радват newsm51

# 522
Тесче да са ти честити Hug
Жаки защо така, без желания Wink

Аз ще си имам отливка от Червената Габана, не съм го носила и мирисала от 9 години, как ли ще го понеса Crazy това ми беше първия подарък от мъжа ми, тогава бяхме пресни гаджета Heart Eyes  Laughing

# 523
Да, даже и аз се чудя на себе си. Уж такава любов, толкова силно искане.....и сега се отказах.
Не защото не ми харесва вече, а защото нямам нужда от него. И не ми се дават такива пари...разорих се покрай тази страст.
Тази година купих толкова много парфюми Blush пари на вятъра

# 524
Вятър, вятър, ама вятър с хубав аромат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт