''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 559
  • 639
  •   1
Отговори
# 555
моя го поръчах от scentwarehouse - дойде с помпичка

# 556
  • София
Благодаря, значи от там го отмятаме като неприложима опция. Grinning

# 557
моя е 100мл, може 50мл да не е с помпичка, не знам...но на нито един от двата не пише да е с помпичка, а моя цъфна такъв  Confused

ето ако искаш да погледнеш Simple Smile
http://www.scentwarehouse.co.uk/categorylist/scents-for-woman-br … pears-in-control/

# 558
  • София
Мдааа, не е даден с помпичка... Rolling Eyes
Ще чакаме някой поръчал от Ф. да каже как идват от там. newsm78

# 559
Да, този с помпичката не е за носене. Аз за това не съм си взимала до сега такъв. Дори от Curious все си купувам 50-тица.
Ин Контрол е лимитка и от него май има само 50 и 100. Само 100-тицата е с помпичка. Моя е 100мл. и няма помпа, но е тестер. Купих го от Мегашоп
Според мене няма смисъл да го чакате от чуждестранни сайтове. Моя го взех за 38лв. и дойде на същият ден

# 560
Ами аз досега все от бълг. сайтове поръчвах, но реших да се пробвам и с чужбинските, пък и имаше много добри оферти. Иначе за на Бритни парфюмите, наистина са на същата цена тук.

# 561
Да, на Бритни са много ниски цените по нашите сайтове.
Аз и Миднайт Фентъзи го взех за няма и 50лв. Само за Believe се изръсих с 63лв.

# 562
да, може и от БГ  сайт - чакането е по-малко

аз поръчвах други от scent.. и затова направо взех и Бритни от там, не заради цената

# 563
  • София
Благодаря, значи от там го отмятаме като неприложима опция. Grinning

Моят е от Fragrancex - поръчах го преди повече от година, дойде с помпичка, но имаше момичета, поръчали след мен, чиито тестери бяха дошли без. Помня, защото обсъждаха в темата за Ф. коя какъв е получила, явно е въпрос на късмет.

Гагче, яко пръскане му е майката, или ако много се изнервиш, си прехвърли малко количество в рефанско шишенце. Аз така правя, защото иначе не става за носене в чанта.  Peace

Жаки, и моят е на сляпо, както и Фентъзито - де факто това са ми единствените две сполучливи слепи поръчки от ...... мноооого, много такива.  Embarassed Виж, обаче, Билийв изобщо не е моят аромат /пак на сляпо/ и ще се разделяме.

# 564
  • София
 Hug
Не бях помисляла за БГ сайт, сега ще погледна. Grinning
Обаче казвате 50цата винаги е БЕЗ, а?То за какво ли ми е 100ца де... Joy

# 565
Reiny - точно това си мисля да направя  Wink - днес помъкнах цялото бутилище (летяща чиния според колегата ми) и имам чувството че ще ми скъса чантата - от утре в спринцовка докато намеря от къде да купя рефанско шишенце  Thinking

# 566
  • София
Няма го в БГ сайтовете.  Shocked Shocked ShockedМегашоп и гет-а де, тук има, но с помпичка -
http://fast.bg/product/2402/britney-spears-curious-in-control-ed … ester-100-ml.html

# 567
Да, 50мл изглеждат така
Ееее до миналата седмица го имаха.... Thinking
Или са държали много дълго снимката Rolling Eyes

# 568
  • София
Пак ще е отвън... Rolling Eyes

# 569
егати, наистина е изчезнал   newsm78...до скоро го имаше и аз го гледах  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт