''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 601
  • 639
  •   1
Отговори
# 570
Аз сега чакам Circus Fantasy да му падне малко цената. Още е доста скъп във FragranceX

# 571
Жаки, теб Бритнито трябва да те вземе за рекламно лице, на заплатка Wink

# 572
Няма го в БГ сайтовете.  Shocked Shocked ShockedМегашоп и гет-а де, тук има, но с помпичка -
http://fast.bg/product/2402/britney-spears-curious-in-control-ed … ester-100-ml.html
А защо не ги попитате. Може само на снимката да е с помпа, по-напред в темата Жаки е казала, че нейния тестер е без. Тук също предлагат тестер.

# 573
Да, и да ми пращат по едно кашонче с парфюмите и като бонус Mr. Green
Обаче не във всички страни и харесват парфюмите. Curious като го купих за 1-ви път от Германия няма и година след това го махнаха от Дуглас. Казаха ми, че не се купувал изобщо и повече няма да се внася. Другите и парфюми не са ги продавали също там.
 Sad Тогава бях изпаднала в голяма криза....нямаше го и по БГ сайтовете и направо се бях видяла в чудо докато го намеря пак. Това да е било някъде 2005-та година...

Обаче сега ще поспамя малко, защото някои хора в този форум ми качват кръвното.
Нормално ли е според вас да моля вече няколко пъти да ми се премахне снимката от една тема..... И въпреки писмата ми тя да си седи вече с месеци #Cussing out
Аз не мога да разбера какво е това?

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:26 от Jackie

# 574
До модераторите ли пишеш? Мисля, че не би трябвало да има проблем, още повече, че си е твое право да не искаш да ти се публикува снимката. А и нали всеки може да си влиза в постовете и да ги променя, доколкото знам старите теми не са заключени

# 575
Жаки, уведоми модератор Hug много гадно така.

Прадата почна да ми харесва, разхождам я втори ден  Laughing

# 576
Колко пъти съм писала на модераторите за други неща-----глас в пустинята! Обаче нашата тема се следи зорко. Пълно безобразие!
А въпросната съфорумка си е взела снимката ми и си е направила нещо ала фотоколажче, без да ме пита. Снимката ми седи на 1-ва страница във всяка тема. Нямам думи просто.

И да напиша нещо парфюмно....има една Прада, в тъмно продълговато шишенце. Пробвах я от Ноар, но не знам как се казва. Имате ли идея? Мисля, че е нова newsm78
И имате ли идея дали Jil Sander Stylessence и този белият(май е само Style) си приличат?

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:37 от Jackie

# 577
Жаки, може ли да те видя  Blush

# 578
Не си ли ме виждала? Ей сега ще намеря една и я слагам за малко

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:46 от Jackie

# 579
Имат разлика Стил и Стилесенс, първия (белия) ми харесва много повече, докато черния ми идва малко тежичък, но пък на кожа съм пробвала само Стайл.

# 580
Аз съм пробвала само черният и много ми хареса. Но него вече го няма в мегашоп. А тестера беше доста евтин Sad То май и белия го няма вече....

# 581

И имате ли идея дали Jil Sander Stylessence и този белият(май е само Style) си приличат?

Да, приличат си. Stylessence е по-плътен, нещо като интенз версия на Стайл.

# 582
Не си ли ме виждала? Ей сега ще намеря една и я слагам за малко

не съм, а си те представям много кукла  Grinning

пп:май изпуснах снимката   Cry

# 583
Тук го гледах scentwarehouse - 30-тичка от белия и много й се чудих, но в крайна сметка реших друго.

# 584
Мерси Hug
да не си помислите, че се точа на покупка..... Mr. Green аз само си приказвам Blush Чакам си взе още Мис Диор Шери....няма ли да идва най-после Praynig

Общи условия

Активация на акаунт