''Парфюмни размисли и страсти'' 53

• 27 556
  • 639
  •   1
Отговори
# 585
аааа кукличка кукличка  Hug
точно за Бритни и други сладкишести и сладурести парфюмчета  Laughing   bouquet

# 586
Жаки, сладурана си ти Hug  Точно тази снимка съм ти виждала, но май я беше сложила за аватар по едно време.
Пак станахме за нова тема  ooooh!

# 587
 Blush
Да, тази ми беше преди доста време като аватар.
Тес я няма....дано за днес ни стигнат 10 страници Mr. Green
GagaMaga ти изглеждаш много повече като кукла. От тези порцелановите, с перфектните лица и коса. Виждала съм те на 2 снимки и точно с такова впечатление останах. И ми се стори много млада....на не повече от 19-20 (тоест ти може и да си си на толкова де Blush )

# 588
 Joy благодаря Жаки  Hug

на 25 съм  Blush

една циганка ме беше заговорила - ааа ми момиче ти колкот мойта дъщеря си - 15-16години  hahaha

пак се окъпах с Бритни - нищо не усещам  Crossing Arms - ще направя мускули от тази помпичка  Close

# 589
Аз изпуснах, искам на ЛС Praynig

# 590
О, Гагчето е кукличка наистина - на снимките като кума съм я виждала  Hug С лилавата рокля и Будоара Simple Smile

# 591
Хмм....странно. Аз не съм имала до сега парфюм с помпичка и не знам как пръскат. Като си пръснеш на ръката не се ли усеща колко пръска?
Аз се чудя дали да си взема от този с помпата на oригиналният Curious. Това синьо ми е любимият цвят красотааааа Heart Eyes

# 592
мноооого леко пръска, например от др. пулвелизатор като пръснеш два пъти си потича струйка, а това от 4-5 пъти става едва мъъъничка "локвичка"

Фатичка мерси  Blush

# 593
Тя и Ноар го има с помпа...трябва да каже как пръска.
Аз съм много лакома за оригиналният Curious, но до сега никога не съм искала 100-тицата точно заради тази помпа. Трябва само да седи на рафтчето ми Sad

# 594
Здравейте,момичета!Не мога да не споделя с вас как се прехласнах днес по един парфюм ,а именно Dior Escale a Portofino. постоянно ми се изплъзваше,подминавах го,после нямаше тестер и така до днес.Мога да кажа смело,че скоро друг аромат не ме е обсебвал така.Малко съм резервирана по отношение на цитрусите,но не и тук.Това е нещо фантастично  за мен,дори може би си го пожелавам на минутката.направо ми размести приоритетите. Peace

# 595
Миши и аз много го харесвам, ще го взимам лятото със сигурност Laughing

# 596
Добро утро и от мен Simple Smile

аз пък пробвах Спелбаунд на Ести Лаудер, цветен аромат - за мен абсолютно характерен, като облик за осемдесетте, въпреки, че е от '91 -a, пак с доста наситен нюанс на туберози. Във Фрагрантика дори не са ги споменали, а са много присъствени.

Малко съм назад с четенето и сега видях този коментар на Тес.
Много харесвам Спелбаунд. Наистина се усещат карамфили, но те са примесени с нещо креместо. Ароматът утихва точно като крем за тяло, цветно-розово-сладникаво- пудрено. Туберози не усещам хич (и по-добре). Наистина носи полъха на 80-те, но по един недразнещ и много уютен начин. Бих го имала за разкош и за някакви специални меланхолично- есенни настроения. Определено не е жизнерадостен аромат. Но е красив.

# 597
Здравейте Simple Smile, аз пък да се включа баш под коментара на мой коментар Laughing, само в аромат.ру видях да се споменават туберозите в Спелбаунд, за мен са наистина много отчетливи - вече развих страхотен нюх за тях, като овчарка за хероин Laughing, а карамфили просто не усещам Peace

''...Да, первое впечатление сильное. Похоже это выбивается нарцисс. Но, так как нарцисс я не люблю (в парфюме), то похоже он с кем-то вместе доминирует, либо с туберозой (в других описаниях встречается), либо с гвоздикой.
Для носки нужен намаз''

ето мацката е написала - за нея е нарциси с туберози, в други описания  - с карамфили Grinning

# 598
АлиенТа,о,супер!Ето още един глас плюс.Определено ще е с приоритет!Мисля си,че на  хладно също ще стои много добре.

# 599
Здравейте,момичета!Не мога да не споделя с вас как се прехласнах днес по един парфюм ,а именно Dior Escale a Portofino. постоянно ми се изплъзваше,подминавах го,после нямаше тестер и така до днес.Мога да кажа смело,че скоро друг аромат не ме е обсебвал така.Малко съм резервирана по отношение на цитрусите,но не и тук.Това е нещо фантастично  за мен,дори може би си го пожелавам на минутката.направо ми размести приоритетите. Peace

И аз го харесах като виден цитрусолюбител, но ми е доста нетраен, затова се въздържах. При теб как е трайността?

Общи условия

Активация на акаунт