Май-129

• 30 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Bristol
Момичета, благодаря за пожеланията  Hug Имам нужда от вашата положителна енергия и добри мисли! Днес ме изписаха, но дребното остана в болницата. Кара много тежка жълтеница, на системи е и в кувьоз под лампа  Confused Все още се качва билирубинът, въпреки терапията. Надяваме се от утре нещата да се стабилиират  Praynig Стискайте палци и си мислете за нас.
Тарталета, честито!   bouquet Hug
И да ти кажа да не се притесняваш, знам че ще се притесняваш. С двете ми деца го имах този проблем. Жоро дори го бяха карали спешно в педиатрията за смяна на кръвта, без да ме информират  ooooh! И въпреки че бях чела много и говорила със специалисти, като се появи същият проблем при Ели, не знаех къде се намирам  Tired Дано по-скоро да се оправи и  да изпишат малката! В къщи да й даваш повечко хапване, кърма или АМ, не вода. Както и независимо, че спи, жълтеницата ги прави лениви, трябва да я будиш и храниш по на често. Голям зор беше това със събуждането  Rolling Eyes За Ели ме бяха научили да я събличам гола, за да й станело студено, съответно некомфортно и наистина това беше най-добрият метод, колкото и жестоко да изглежда от страни.

Мартеа, какво стана с обрива? Варицелата са ситни червени пъпчици в началото, но с прозрачни връхчета. Къде и колко ще избият е много индивидуално.

4естито на Насето и на останалите празнуващи днес  Grinning Получи ли си подаръка Wink

Мен пък нещо ме повали в края на миналата седмица, едвам се влача, успях да заразя цялото семейство  newsm78

# 601
  • Mediterraneo
Благодаря ви  Hug Идвам с хубави новини- дребна е по- добре. Извадиха я от интензивен сектор, не е в кувьоз и на системи. Въпрос на 1-2 дни е да си я приберем!!!

Знам за кърменето и жълтеницата, но няма начин да кърмя или да нося кърма в нашата болница  Confused Сега се цедя и събирам.
 Мери, точно от кръвообмен се опасяваха, но слава богу, останахме си само с притесненията  Praynig

# 602
  • София
Супер новини, Димана! Браво на Дария!

# 603
Димана, чудесни новини! Само така!

# 604
Диманка, браво, за кръвта супер че няма нищо притеснително.
Гуш, прави се пълна кръвна картина и там се изключват аномалиите ако всичко е наред със стойностите и остава само билирубина който е завишен.
Ние се оправихме със сиропче направено от глюкоза и фенобарбитал.
А за преваряването на кърма го изключихме като вариант, всичко си дойде на мястото след една седмица прием на сиропа.
Лека вечер

# 605
Айде един сладък поздрав пак от мен   Heart Eyes
Димана, браво, страхотни новини! Това за жълтеницата от кърма на мен лично ми звучи нереално, нооо аз съм и без това предубедена към версиите на докторите, знаете  Peace
Мартеа, между другото, снаха ми тук не ги прави тези изследвания, не били задължителни  Rolling Eyes
Само на видеозон 4Д я гледат  Peace
То и аз малко й помогнах за това решение, де Wink, още повече, че познах пола още съвсем в началото...Мойто 5Д не се е лъгало досега, дано това да не е първият път, че брат ми както се е настроил за мъжко, направооо  Crazy

# 606
Мойто 5Д не се е лъгало досега, дано това да не е първият път, че брат ми както се е настроил за мъжко, направооо  Crazy

о, Августе, ще може ли един час да запиша при вас? Че за мойто чаве засега със сигурност знаем, че има дупе, друго твърдо отказва да покаже. За момента е момиче на базата на липса на висяща пишка под дупето, и не ще и не ще да застане както трябва Laughing

# 607
  • София
Димана, чудесни новини!

Ренка, да ти е жив и здрав именника! Много да ви радва!

Мартеа, а ти как си? Расте ли тумбака, как се чустваш? Теа знае ли, че ще става кака и как се държи...нямам спомен да си споменала, извини ме, ако ще се повториш .

Аз в чудо съм се видяла с Любака и неговата кашлица...сега са у нас с баща му. От какво се появява, защо не може да излекуваме хремата...не знам. А не искам АБ при положение, че няма темп. Тя и личната не изписва, де. Борим се с всякакви капки и сиропи...Писна ми, значи...това дете да пораства, че побелях от неговите здравни проблеми.
Последното е, че повече нищо не може да се направи за ушите му. Пълна скръб са. Току изтече гной от ушите....халтави тъпанчета, нееластични, изобщо не усеща болка.  Едрев ще оперира максимум 5-6 години, а нас трябва да ни оперират след 12-тата му годинка. Ако не се намери заместник ще трябва да ходим във Франция, където само операцията струва 30хил евро.
Иначе, ако изключим това всичко с нас е наред. Аз си работя, доволна съм, чуствам се добре, въпреки, че работя без почивка.

# 608
Тарталетка, чудесни новини, ще чакаме снимки на здрава Дариа у дома си Simple Smile
Дачи (трудно ми е да ти свикна с новия ник  Embarassed) може да опитате с Респитонин - билкова тинктура от много билки, на д-р Пашкулев (малко трудно се намира, но може да пробваш в аптеки, ако нямат, да поръчат). Последния път кашлицата и хремата на Марти с него мина (и водорасли, де, ние без тях сме за никъде  Joy)

# 609
Чудесни новини за Дария, стискам палци Диманка да си я прибираш вече в къщи, и сладката кака да и се радва!

Дианка пишиш добре, кефиш се на работата а това е много хубаво, а за Любчето дано с оправи детенце, аз смятам че всичко това ще го израсте с годините Hug

Аз съм пред стартова треска още няколко дни и отпуската ми свършва, което не ме притеснява освен това, че Криси трябва да тръгне пак на градина и болестите се почват ooooh!
Както и да е сега ще се насладим на снежните дни безгрижни заедно, вчера се замеряхме с топки, толкова е бяло и готино на вън...

Но от днес май става по студено и неприятно Tired

# 610
  • София
И Ема кашля гадно. Вчера като я взимах от градина учителката им каза, че са много малко деца, повечето били болни...та и наш'та.
Няма Т, само запушен нос и тая кашлица. Бяхме да я прегледат, нищо обезпокоително не се чу, само леко обложен език. Сега сме на Умкалор, вит.Ц, клеева, пулмекс и флавамед, Стеримар за нослето и Тантум верде за езика. Ще си я гледам  вкъщи сега.

# 611
Здравейте, момичета!

Голям сняг има при нас. Сутринта не мога да заведа Марти на градинка, много се радва и се въргаля в снега. Никой няма да познае, ако го пуснат в Бургас със затворени очи, че е на морето при 20см сняг, голям кеф.

Диманка супер, героиня ще излезе Дария. Дано скоро си я гушкаш в къщи.  Simple Smile

Гуш, май се е внедрил пак някой гаден вирус, защото и при Марти са 8 деца в групата. Ема да си пие илачите и бързо да и минава.  Hug

Дачи, свежарка си ти, а Любачето да ги израства тия проблеми бързо.

Бубе, отпуската като свършва е голям спек.

Ние подадохме документите на Лорка ъа ясла, ще ползва предимство, защото Марти е посещавал същата ясла и директорката държала на приемствеността. Живот и здраве към ноември ще е яслениче.

# 612
Теа също се разболява и я оставих вкъщи. Има много силна хрема, каза, че я боли гърло, но я водих на лекар и не е зачервено.
Само да споделя, че много отдавна не беше боледувала - само няколко хреми от лятото насам. Явно това е вирус, дано ме подмине.

Диана, расте и тумбакът и аз, явно пак ще стана 100 кила, но това да ми е кахърът.
Теа знае, че ще става кака почти от самото начало, много се вълнува и чака с нетърпение. Само пита кога ще дойде пролетта. Непрекъснато й говоря как тя ще е най-важната в семейството, като се роди бебето, как тя ще решава кой да влиза при него и кой не, как ще му избира дрешки и т.н. - с цел да не ревнува. Но ще видим какво ще излезе, живот и здраве.

# 613
Тарталетке Hug
Да ви питам каде водите децата на зъболекар?Малена май водеше малкия....,.Николета Маркова-отзиви...
Ники вече е по добре,почти не кашля.Тая седмица ще си е в къщи.
Диана да не е алергия?

# 614
Да ви питам каде водите децата на зъболекар?Малена май водеше малкия....,.Николета Маркова-отзиви...
Камий, ние водим децата при семейната ни зъболекарка, на бул. България се намира, при пазара Ив. Вазов, ако те интересува, ще ти дам координати. Основната причина да ги водим там е, че тя е изключително внимателна и търпелива, има подход с децата, пък и те вече я познават и им е по-малко стресиращо (въпреки, че се страхуват въпреки всичко)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт