КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 112 790
  • 870
  •   1
Отговори
# 45
Ето схема за вграждане на съдомиялна 45см.

http://www.leksgroup.com//uploads/products/163.jpg

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=13&c=20&pid=115

Момичета, в Техномаркет и Домо има промоции на уредите за вграждане мужду 10%  и 20%  Peace

# 46
  • Пловдив
 Peace

# 47
Имам гранитен плот и съм много доволна - устойчив на издраскване, красив, горещи тенджери и тави изстиват о-бързо на него.

Цени не мога да дам, ащото е правен преди десетина години. И тогава беще скъп на фона на общите цени, но си заслужава.

# 48
и аз да се запиша smile3523

# 49
  • Абсурдистан
Момичета, в Техномаркет и Домо има промоции на уредите за вграждане мужду 10%  и 20%  Peace
На всички ли?
Защото аз гледах в Техномаркет за фурна и котлони, но не видях такава промоция.

# 50
А гранитната мивка за вграждане в шкаф 60см е с размери 610х500 с дълбочина 200, ето подобна
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=11&pid=505

Та ще стане ли на мах 1100мм да се вгради съдомиялна 45см и тази мивка плътно до нея? А ако модела на съдомиялната не е за вграждане (свободно стояща) ще стане ли? От коя страна на мивката е по-удобно да е съдомиялната - от ляво или от дясно?
Моята е отдясно, на сестра ми в ляво. По-удобно ми е да е отдясно, защото отварям и редя чиниите с дясната ръка.

# 51
Момичета, в Техномаркет и Домо има промоции на уредите за вграждане мужду 10%  и 20%  Peace
На всички ли?
Защото аз гледах в Техномаркет за фурна и котлони, но не видях такава промоция.

Промоцията е различна в зависимост от броя на купените уреди.  Условието е да са различни видове уреди - напр. фурна + котлони, но от една марка. Сега погледнах брошурата им - за 2 уреда отстъпката  е 10%, за 3 уреда е 15%, за 4 18%, за 5 - 20%. Ние си взехме котлони, фурна, абсорбатор и миялна и ползвахме 18%  Peace Промоцията е от 01.10 до 30.11. 2009г.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 21:40 от Хапя

# 52
  • Шумен
Има ги тези намаления, но изискването е  уредите да бъдат от брошурата, на която са описани съответните отстъпки.

# 53
Има ги тези намаления, но изискването е  уредите да бъдат от брошурата, на която са описани съответните отстъпки.

Не е така. Отстъпката важи за всички уреди за вграждане, независимо от марката им  Peace

# 54
И аз ще ви следя с интерес! Hug

# 55
  • Шумен

Не е така. Отстъпката важи за всички уреди за вграждане, независимо от марката им  Peace

На нас консултанта в Техномаркет така ни обясни. Ние искахме да купим няколко неща, но за да се възползваме от тези проценти трябвало да са само от брошурата.

# 56
Я и аз да се намеся като един скорошен купувач възползвал се от промоцията Simple Smile))
Първо искам да ви кажа изобщо да не слушате консултантите какво ви разправят относно отстъпките.
Второ моят съвет е ако ще пазарувате няколко неща директно да ходите в офисът и да си говорите там за отстъпките.
Трето по повод промоцията - консултантите на нас ни казаха,че е валидна само за уреди за вграждане от една марка и
тази марка трябва да е АЕГ/което всъщност не беше така/.
На мен за съдомиялна electrolux, хладилник aeg, плот gorenje, и печка aeg  ми направиха 18% отстъпка.
Мисля,че е повече от доволно особено след като в Технополис за същите неща ни дадоха едва 3% Simple Smile

# 57
  • Морска приказка
запис

# 58
За съжаление явно на "консултантите" им е само името, че са такива.  Tired  Аз ходих в Домо и там ми направиха няколко оферти, за комплект от различни марки уреди - като за всички имаше 18% отстъпка. Бях си избрала някои от уредите от сайта, но те не бяха в наличност в магазина. Момичето беше страшно учтиво, каза че ще провери в кой от техните магазини имат наличност и ще ми ги доставят. 

# 59
мн се извинявам но искам да ви попитам...какво мислите за работните плотове които са с прави ъгли....на мен специално по-ми харесват от тези заоблените накрая...но искам да чуя и вашите мнения...за да затвърдя избора си:)

Общи условия

Активация на акаунт