КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 113 191
  • 870
  •   1
Отговори
# 645
Sigy,става въпрос за кухня поръчана с механизми блум,чекмеджета  метабокс,корпус на долния ред пдч на кроноспан,а вратички на егер.Горни лакиран мдф.Накрая получих горните както си трябваше лак-мдф, долу обаче... всичко обикновено пдч, с турски механизми и панти,обикновени чекмеджета с дървени страници.Тъй като първо се видяха механизмитеи бяха сменени,в последствие се разбра и за плоскостите,които сега отказва да работи,защото според него съм си искала такива ,а сега се правя на важна.

# 646
ketito ето ти една идея плота по този начин става 67 см

http://dox.bg/files/dw?a=f8742b439b  

За ниша е много идейно това.  Simple Smile

Sigy,става въпрос за кухня поръчана с механизми блум,чекмеджета  метабокс,корпус на долния ред пдч на кроноспан,а вратички на егер.Горни лакиран мдф.Накрая получих горните както си трябваше лак-мдф, долу обаче... всичко обикновено пдч, с турски механизми и панти,обикновени чекмеджета с дървени страници.Тъй като първо се видяха механизмитеи бяха сменени,в последствие се разбра и за плоскостите,които сега отказва да работи,защото според него съм си искала такива ,а сега се правя на важна.

Еее, много гадна работа. Само дето лошо звучат думите му. Щом наглее толкова да предлага друг да ти ги прави вратичките, търси от умрял писмо. 
По-скоро не му плащай цялата сума.

# 647
  • Далечният изток
Аз пък сега имам голяма чуденка относно смесителя и мивката.  За мивката май съм почти 100% сигурна, че ще е кръгла, ще гледам да е по-дълбока. Който има такава да каже дали е удобна, защото нямам миялна /и в скоро време не се очертава да имам/, така че всичко ще се мие в мивката. И за смесителите- такъв тип или такъв . Нещо ми се струва първият, че не е много удобен, но пък на доста снимки на кухни е именно такъв.

# 648
  • There I was on a July morning
Аз пък сега имам голяма чуденка относно смесителя и мивката.  За мивката май съм почти 100% сигурна, че ще е кръгла, ще гледам да е по-дълбока. Който има такава да каже дали е удобна, защото нямам миялна /и в скоро време не се очертава да имам/, така че всичко ще се мие в мивката. И за смесителите- такъв тип

В момента съм с такъв, НЕ ми е удобен. Следващият, който ще взема ще е по-висок или с изтеглящ се душ.

# 649
  • Пловдив
ketito ето ти една идея плота по този начин става 67 см

http://dox.bg/files/dw?a=f8742b439b  
Имаш ли и друга картинка на този вариант  Blush
Как се прави това с пдч с цвят като плота или с материал от плота? Фугите добре ли могат да се уплътнят?
Определено ми стана мноого интересно  Mr. Green

Камерън, мисля, че втория вариант е по-удобен. Спокойно можеш да размахваш чиния без да я блъскаш в смесителя  Peace
Аз пък умувам по въпроса дали да е с врътки или с ръчка. Сега съ с врътки и съм си свикнала, но се чудя ако ръчката е на удобно място... дали няма да е по-удобна  newsm78

# 650
  • Далечният изток
Аха, да, ето как ме подсети. И това си мислех днес като ги гледах в магазините- с ръчка ли да е, ама от коя страна да е ръчката, от ляво, от дясно, има и в средата отпред... Ох...

Вторият тип и на мен повече ми харесва и май ще си взема такъв.

# 651
Аз пък сега имам голяма чуденка относно смесителя и мивката.  За мивката май съм почти 100% сигурна, че ще е кръгла, ще гледам да е по-дълбока. Който има такава да каже дали е удобна, защото нямам миялна /и в скоро време не се очертава да имам/, така че всичко ще се мие в мивката. И за смесителите- такъв тип

В момента съм с такъв, НЕ ми е удобен. Следващият, който ще взема ще е по-висок или с изтеглящ се душ.
Взела си ми думите от устата!  Mr. Green

# 652
  • Морска приказка
Камерън аз имам от първия тип, но доста по-висок като модел и съм доволна. При всички положения избирай такъв под който може да напълниш шише с вода, така горе долу прецених необходимата ми височина за да не ми е неудобен.

# 653
  • Далечният изток
Благодаря, момичета, убедихте ме окончателно.  bouquet

# 654
  • София
По-широкия плот може да се постигне и с ХПЛ, т.е. да не се използва термоплот, а ПДЧ или МДФ, което да се сдвои до желаната дебелина и отгоре да се облепи с ХПЛ, разликата с термоплота ще е в липсата на постформинг при варианта с ХПЛ-а.

# 655
Ето с това не съм съгласна. 
Не може да се сравнява плот направен от ПДЧ и кантиран, с термоплота.  Каквото и да е покритието на ПДЧ-то, там където е кантирано то е уязвимо. И като се знае каква вода се лее, като се мият съдове, няма как да ме убедиш, че ще издържи.

# 656
  • Пловдив
 Rolling Eyes Тъкмо умувах как да постигна правоъгълен вид на плота - да го няма заоблянето... Но каквото и да мисля, все ме притеснява точно това, че канта не се знае колко ще издържи  Confused Гледах ги и тези с алуминиев профил на края, ама и те ме притесняват... че ще се пълни с мръсотия, че  може да се разлепи...

# 657
бе няма да се разлепи... давай  смело напред !!! newsm48 smile3503

# 658
Пробие ли вода покрай канта - плота заминава. Кой каквото и да казва.

# 659
ето и ъглов шкаф ц мивка които много рядко се прави

http://dox.bg/files/dw?a=cda2caf7f0 

Общи условия

Активация на акаунт