КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 113 191
  • 870
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Понеже ми звъчиш доста компетентно да те питам  Grinning Знаеш ли кои марки ел.уреди предлагат плотове с 2 индукционни и два керамични ненадраскаващи се, освен Симеснс.
  Whirlpool,дори с разширяеми зони.Само че не знам дали в широката мрежа маркети се предлага този модел.Аз имам тесни познания относно и основно за две марки Whirlpool и Bauknecht Laughing
Новата ни кухня ще бъде с уреди за вграждане на Bauknecht.

# 631
  • София
Проблема при този тип затваряне на пералнята е, че мн. трудно сипвам прахта, зщото резервоарчето е покрито от плота и трябва да го вадя за да сложа прах.

Тъкмо щях да предупредя за такава драма. Моят съсед по вила се сблъска с такъв проблем и разрешението е всъщност много просто - ползва се течен препарат за пране, който се слага заедно с дозаторчето директно вътре при дрехите в барабана. Така е и по указание за ползване на течен препарат. Само за омекотителя остава проблема, но той може да се налива с дозатор с човка /като масльонка/.
... И на Вас не Вие лесно  Thinking

# 632
  • Пловдив
Мдааа, това за шкафа е интересно, но аз идея нямам още каква да е кухнята  Crazy Да му се не видят и пари  Crossing Arms Ако ги имах в брой започвам всичко на веднъж още днес  Rolling Eyes
Първо съм решила да изцикля душемето и да видим какъв цвят ще се получи и от там да се водя. Сега е с цвета на шкафовете.  newsm78

benitta  Тръбата на Абсорбатора казваш да мине над шкафовете, ама аз ги исках до горе, че в нас е ниско и искам да издължа помещението малко  Rolling Eyes Ама и мен много ме дразни печката там  Crossing Arms

Ето, щракнах я цялата http://ketito.multiply.com/photos/album/65

Peace
в момента пералнята е до външна стена, нали  Mr. Green Във конкретния случай, бих и дупнала една дупка и проблема с аспиратора е решен  Peace

# 633
  • София
Бенита, ама покрива е там  newsm78  В смисъл, стехата ли навесът ли, как се казва това което стърчи  Blush Mr. Green

# 634

Peace
в момента пералнята е до външна стена, нали  Mr. Green Във конкретния случай, бих и дупнала една дупка и проблема с аспиратора е решен  Peace

Кратко, точно и ясно  Peace И у нас е така. По този начин ти отпадат всякакви проблеми с комина, а съдомиялната и пералнята можеш да си ги размедстиш както желаеш.

Покривът/стрехата не ти пречат на тръбата от аспиратора, има едни пластмасови накарайници, които се слагат на дупката - така изобщо не се вижда, че има дупка и тръба.

# 635
  • София
В смисъл отвън на стената има само малка дупка и нищо не стърчи ли  Shocked

# 636
  • Пловдив
Мисля, че има вариант да стърчи и да не стърчи.  Предполагам се прави да стърчи, за да не минават изпаренията по самата фасада на сградата (ама то и като стърчи не се извежда много нагоре). А ако и стрехата е близо над дупката, още по-добре, няма да има опасностъ да влезне вода от дъжд  Mr. Green

# 637
  • Далечният изток
Е, няма как да влезе вода, когато вали, защото тръбата се извива надолу, не стърчи нагоре.

# 638
  • София
Не ми звучи добре да отиват изпаренията направо в стехата Thinking, няма как да не и повлияе влагата, и зимата конденза. Дърво е все пак newsm78 Отгоре е ламарина , но отдолу е дърво Rolling Eyes Нещо ми се върти в главата, ако успея да изтегля програмката за кухня и ако успея да направя нещо, ще ви покажа  Hug
Обаче приемам предложения всякакви , много ми помагате  Heart Eyes

# 639
При нас сложиха тръба, извита надолу и втора клапа на края. Така дори и някъв варненски вятър да реши да се завихри баш под отвора над тръбата (което си е страшен частен случай), няма опасност да 'върне'

# 640
Да споделя какво стана с моята кухня. Днес майстора дойде,казах му че си искам плоскостите,за които съм платила,т.е кроношпан корпус и егер фронт , и той ми каза че съм се заяждала и нарочно съм правила така.Той нямал време(от много поръчки) да се занимава с мен и мойте неоправдани претенции,да си намеря друг майстор,който да ми смени вратичките с каквито искам и да ги приспадна от общата сметка.Даже 100 лв отгоре ще ми приспадне,само да не се занимава с мен .А аз му казах че едва ли някой ще се съгласи да смени вратичките само,за 150 лв(както той казва),а голямата  сума и пари да вземе Нашия  Shocked .

# 641
А за колко и какви вратички става дума?  Поне да видим горе долу колко да не му платиш.

# 642
ketito ето ти една идея плота по този начин става 67 см

http://dox.bg/files/dw?a=46aaeaab9e 

Последна редакция: пт, 15 яну 2010, 19:44 от 4efits

# 643
  • Далечният изток
Лелеее, barbaroska , тоя да не е дошъл днес, за да му платиш?! Ужас... Не можел да се занимава с твоите претенции... А пък пари може да взема, а? И то за несвършена работа. Ох, не знам мен какво ме чака, че след 2 седмици моята кухня трябва да е готова. От моя майстор за сега съм доволна, направи ми много хубав проект, даде ми някои идеи, но все пак по-важен е крайният резултат.

ПП Я пусни някоя снимка наистина...

# 644
  • There I was on a July morning
ketito ето ти една идея плота по този начин става 67 см

http://dox.bg/files/dw?a=f8742b439b  

Имаш предвид плот широк 67 см? Може ли да се направи такъв?

Общи условия

Активация на акаунт