КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 113 162
  • 870
  •   1
Отговори
# 735
  • There I was on a July morning
Чипоноска огромно благодаря.   bouquet Погледнах сайтовете и се сетих, че това ,което харесахме беше на Фантастико мебел. Тогава погледнах дистрибуторите и по тях се ориентирах.  Ако се спрем на тази фирма , ще има ли значение къде ще я поръчаме?  newsm78 .Имат 10-на дистрибутора  newsm78

И аз много харесах кухните на Фантастико мебел, в Айко  Peace, не знам защо ги оплюват тук, но си личи, че изработката е добра.  

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 01:30 от Скубиду

# 736
Аз искам да попитам тези които са по запознати,когато се вгражда съдомоялна и е краен елемент от кухнята изработва ли се корпус и за нея или остава да граничи  със стената отстрани и отзад?Де факто нашата съдомиялна за вграж. просто е пуьъхната м/у последния шкаф от кухнята и стената,няла гръб,няма плоскост отстрани,просто вратичката и е като останалите,така ли се прави?

Манди портокалова,така е вижда му се края  Laughing ,а  да те питам за някаква програма за разкрой на мебели?

# 737
няма да е зле , ако сложите страница м/у миялната и стената.  PLAN IQ  става за всякакъв разкрой. Simple Smile

# 738
може и бленда колкото да закрие фугата и вратата да се отваря без проблем

# 739
4efits, това ми предложи и майстора,когато казах че според мен задължително трябва да има плоскост,все пак стената е гипскартон,но вече неостава място за плоскост и сложи някаква бленда ,което е абсолютен кърпеж за мен, особено при тази цена от 4 000 лв. Ето нагледно за какво говоря http://siana80.multiply.com/photos/album/2#photo=2 или http://siana80.multiply.com/photos/album/2#photo=3 . И ето къде точно стои съдомиялната http://siana80.multiply.com/photos/album/2#photo=4

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 17:57 от barbaroska

# 740
Само това ли е кухнята? За 4 бона? Уау!! 
Извинете за спама.

А що се отнася до блендата, поне да я беше направил плътна, а не да има такъв луфт.

# 741
ще се съглася със Sigy

# 742
И аз съм изумена от цената.
барбароска ти проверява ли в други фирми за цена и т.н.

# 743
Хахаха ,да това е цената за тази кухничка( с бг плоскости и китайски и турски механизми)според майстора.Проверила бях в още няколко фирми ,цената беше сходна,естествено с австрийски мех. и плоскости , както исках и тук.

# 744
И още нещо. Страницата в края се слага не само, за да няма луфт, а и да поддържа плота. Дано отдолу да е сложил поне ъглови планки, за да не провисне с времето.

Ако ще и златни да са, толкова пари са си пладнешки обир.
Извинявай, не го казвам, за да ти е гадно.  Желая ти хубави мигове в тази кухня и да си я ползваш със здраве. Много вкусни неща да забъркаш в нея.   bouquet  bouquet

# 745
Благодаря ти Sigy. След като се стигна до тук,имам предвид след наглото му отношение и аз мисля,че парите са прекалено много за изпълнението.Иначе,ако всичко бе станало ,както предполагах,парите  да речем са ок. И тук ме подсещаш да кажа следвашата негова глупост.......белия куб,който стъпва на плота е едно цяло с този над него,и при монтажа натискаше плота,видимоСлед това е сложил някаква планка,която е външна и ако искаме да вадим съдомиялната трябва да се развива и тя. http://siana80.multiply.com/photos/album/2#photo=5

# 746
е що ви е да вадите миялната пък сега... Rolling Eyes

# 747
То сега не, ама ако се случи да протече....
Въпреки, че тя миялната при всички случаи трябва да е хваната за плота, за да не шава.

# 748
Да,мисля,че е задължително да може да се обслужва.Днес се опитахме да я вадим , .......ами какво да кажа-тя не е хваната с щипки,а направо е пробил корпуса на миялната с винт и е хваната за съседната плоскост , без за плота,както и плота зад миялната няма планка(там кудето точно е напрежението) Shocked Немога да разбера това моя работа ли е да го дебна кое как е направил и откуде пазари материали,за да съм сигурна в качеството  на некадърника! Вече нямам сили да се боря с безхаберието му  ooooh!

# 749
в документите има един лист на него е показано начина на монтаж има миялни който се захващат за страниците съвета ми е да го потърсиш този лист

Общи условия

Активация на акаунт