КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 113 264
  • 870
  •   1
Отговори
# 90
  • София
У нашите (където скоро ще сме ние) горните шкафове са на около метър от долните и стигат до тавана. Вярно дава много въздух на плота за работа, но пък достигам само първия рафт. При нас е на 75см и мие удобно

Може ли за снимка да видя как седи до тавана, че съм в чуденка и клоня натам.

# 91
  • Пловдив
Прерових всичките си снимки, дали случайно не се виждат, но... нямам
Иначе те са кофти соц шкафчета, но ще се опитам да не забравя другия път като ходим до нашите да снимам  Peace

# 92
Търсих,но не можах да намеря,за това ще попитам тук:Има ли някъде показани символите по бутоните на фурните,кой за какво точно служи.Консултанта в магазина всеки път се замисляше като го питах какво означава даден знак....а бе не събуди никакво доверие у мен ...Та за това,искам като погледна фурната да съм наясно какво точно означават символите!
Ще съм ви много благодарна ако пуснете някой линк за тази цел! Praynig

# 93
Каква е фурната?

Ето какво намерих за фурни Горение, в описанието има и символи:

http://www.gorenje.bg/ovens?c=154026

Общо взето няма голяма разлика в символите на различните марки. Моята печка е на 10 години - Силтал, и символите са почти същите, но вместо червено правоъгълниче, което показва горно или долно печене, има червен полукръг.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 19:49 от Хапя

# 94
 нашите (където скоро ще сме ние) горните шкафове са на около метър от долните и стигат до тавана. Вярно дава много въздух на плота за работа, но пък достигам само първия рафт. При нас е на 75см и мие удобно

Днес ми монтират кухнята и шкафовете са до тавана  много добре стоят.

# 95
Благодаря,Хапя!Нямам определен модел,сега избирам!И аз като гледам в магазина,горе-долу са подобни.

# 96
http://www.pazaruvaj.com/furni-gotvarski-pechki-c3169/bompani/

виж тук има много печки/фурни с описание на основните характеристики, горе долу да се ориентираш

# 97
  • София
Днес ми монтират кухнята и шкафовете са до тавана  много добре стоят.

Снимка дали ще може  Hug

# 98
barbaroska,ценатата на кухнята още немога да ти кажа,защото правихме много неща и тепърва ще смятат.Белите вратички са лак,а тъмно сивите антрацит,светло сивото е титан.Всичко е 60 на 60,а там където оставаше направих чекмеджета,малки са,но доста неща побират.Исках всичко да ми е съразмерно.Само вратичката зад която е сушилника е с други размери,за да не губя още повече от плота.Високия шкаф трябваше да е на едно ниво с останалите,но нямах толкова място 5 см,там е вратата на терасата,можех да го направя със ширина на горните шкафове,но губех още място,а кухнята ми е малка.

# 99
Кухнята ми най-после е монтирана   ura.
Не мога да се стърпя да изчакам докато изчистя целия прахоляк, за да ви я покажа.....

# 100
Како Лара, кухнята ти е много хубава-и като подредба и като цветова комбинация!  bouquet
Ползвай я със здраве!  bouquet  bouquet
Само че се приготви и за много бърсане,защото върху бордото така се отбелязват пръстови отпечатъци... Казвам ти го от личен опит. Но пък е красиво и си бърша с мерак!

# 101
 Simple SmileМерси, sisko77!
Отпечатъците почнах да ги забелявам още докато монтираха, но както казваш мерака ми е по-голям от акъла и ще си бърша с кеф Simple Smile
С обикновен препарат ли ги чистиш? Майстора ми каза да ги забърша с кореселин, но не ми се струва удачно като ежедневен вариант....

На някой бях обещала да снимам вградената вече червена мивка, обещавам скоро да стане Sunglasses

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 09:53 от кака Лара

# 102
Майсторите бършат с колселин ,защото нали пошат с маркери и моливи разни размери върху плоскостите.
Купи си едно Пронто антистатик -почиства перфектно,пък и мирише хубаво!

# 103
Майсторите бършат с колселин ,защото нали пошат с маркери и моливи разни размери върху плоскостите.
Купи си едно Пронто антистатик -почиства перфектно,пък и мирише хубаво!
мерси, ще пробвам с Пронто   bouquet

# 104
  • Където е сърцето
Дами да попитам и аз с какво да почистя лепило по края на вратичките от лепенето на фурнира е .Ама и аз как го обясних.Монтажистите ми казаха с лакочестител или АМД ама ме е страх да не повредя новата си кухня.Като почистя и аз ще показвам.

Общи условия

Активация на акаунт