90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Vilka а как си с кръвното аз нещо не се чуствам много добре едно ми е отпаднало и ми се спии по принцип съм с ниско кръвно newsm78

# 121
Ми аз съм с ниско кръвно 90/60,но нямам оплаквания,само на водния ден ми се виеше свят и ми беше зле,но хапнах 50гр стафиди и се оправих.

# 122
и аз съм с такова кръвно като от няколко дни е 105/50

# 123
Мимка, мисля, че за вкус няма да е проблем да ги натопиш в ананасовия сироп. Може и с някакъв друг компот, какъвто имаш!!! newsm78   chef

# 124
  • София
gergan75 , мерси за подкрепата! Hug Навестявай ни по-често! Praynig

mimeto80, от всички режими леко спада кръвното.Пий повече течности.При мен е добре-дошло, защото като кача килограми, веднага качвам и кръвното.Сега, като съм на режима, се чувствам идеално, веднага ми се нормализира сърцетупът!

nikitto, възможно е и при тебе от ниското кръвно да те боли глава.И мене яко ме цепеше в събота, но си имах притеснения (детето вдигна температура...) и не мисля, че диетата е виновна.

Лека вечер и без къркорещи стомахчета! Joy

# 125
С изключение на кетчупа днес, не съм нарушавала диетата. Исках да ви се похваля Grinning
Обаче ме карат ме да пия cetebe (витамини), позволено ли е? Grinning

# 126
В банков салон влизат Мечо Пух и Прасчо, здраво омотани в шалове. -
Всички да останат по местата си! - крещи Пух - Това е обир! - Хе,хе! -
заливат се от смях служители и охрана - какъв обир, бе? Вие сте Мечо
Пух и Прасчо - нямате оръжия, нямате маски... - Точно маски нямаме -
казва Пух - Свиня, я кихни един-два пъти!

Малко смях преди сън или след сън! Simple Smile

Лека нощ! Hug

# 127
scizero щом са ти предписали витамини пий ги без да питаш ,на първо място е здравето Hug
лека нощ на всички Hug
П.С. Ели не ти виждам бухалките нещо Whistling,да разбирам ли че в неделя ще ти се пада бобов Thinking

# 128
Добро утро ранобудни фиданки поднасям ви кафето да се ободрите. Hug Hug

# 129
добро утро момичета mama kylinar благодаря за кафенцето ще си го пиина с удоволствие днес ми е първия ден  от диетата дано да устискааааааам до края но като ви чета се стимулирам страхотни сте момичета  така се подкрепяте много ви се радвам Peaceприятен и минусов ден на всички  bouquet

# 130
Добро утро, момичета!!!
Сънено се усмихнах "Мамо кулинар". Много приятна миризма на кафе се разнесе от поздрава ти. Аз отказах кафето преди 4 години и сега само го мириша. Вярвай ми припадам си.
Аз ще се присъединвям към вас с чаша топла вода. Така правя с всички около мен.
Пожелавам ЛЕК ДЕН, трябва да ставам да се оправям за работа!!!
 Grinning - Още ми мирише на кафе.
Уич, първия, втория и третия ден ще ги направиш. Удръж четвъртия и всичко ще е наред.

# 131
Добро утро и от мен.Вече съм на линия,но два дни не мога да ви изчета.
mama kylinar благодаря за кафенцето.Хайде от мен и малко плодове за закуска.
 Виждам много нови момичета welcome на всички - на точното място сте.Желая лек и отслабващ ден на всички "стари" и нови Фиданки  Hug Hug Hug

# 132
Добро утро и от мен  Hug
Днес ми е третия ден и се чуствам добре.По време на въглехидратния ден мога ли да ям примерно сутринта плод,на обяд пица,а за вечеря спагети + сладко и щоколад или и за вечеря пак да е пица?Питам тези въпроси защото не искам да прегрешавам още в началото. ooooh!Връщам се да ви доизчета и да си допия сутрешното кафенце. Party
Лек и отслабващ ден на всички newsm03 smile3534

# 133
Добро утро и от мен!
gergan75, мерси за подкрепата.
На мен днес ми е въглехидратния ден. Смятам да направя една баклава.
Днес се притеглих и съм - 1 , но аз доста си хапвах преди.
Спорен ден на всички! newsm10

# 134
да попитам трябва ли каквото обядвам това и да вечерям да не сбъркам още първия ден... Blush

Общи условия

Активация на акаунт