90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро фиданки.
mama kylinar  gargamel  благодаря за кафето и закуската. Аз след вчерашния белтъчен съм -0.500. Ако след всеки ден свалям по 0.500 аз за 1 месец ще се изгубя  smile3532
Днес съм на варива и още вчера направих ориз с гъби,чушка,морков и лук.
vesito999   бях чела че за обяд тестяното, а за вечеря сладкото. Така че според мен на вечеря само сладко+шоколад. Ако греша другите да ме поправят.
Относно сладкото - вчера устисках въпреки че и след обяда и след вечерята ми се ядеше сладко и като ходя до кухнята все едни шоколадчета гледам. Но просто си казвам - сега не може след 2 дни.
Да питам и аз нещо - може ли в плодовия малко мляко?Питам защото само на ябълки едва ли ще изкарам, а в петък както ми се пада плодов свекито ми носи прясно мляко и си умирам за кафе с мляко.
Стига съм писала.
Лек и отслабващ ден на всички.
witch желателно е да е същото но наполовина.Но не всички фиданки го спазват това. Ако не е същото гледай порцията да е по-малка от тази на обяд.

# 136
  • Шумен
Добро утро, фиданки  Hug. Благодаря за кафенцето, пийвам го в момента, и за закуската - тя след малко. Днес съм на плодове, а вчера за обяд изядох 1 бухтичка и половин геврек , а за вечеря правих едни царевични питки, които нищо не станаха,ама хапнах 2 /те бяха маломерни/ и ябълков щредел - 2парченца + 2плочки черен шоколад . Днес да му мислят ябълките  eat
На всички новички /то не,че съм много напред с матриала/ - не се отказвайте . Трудно е първите 4дена, после се свиква на режима и не се огладнява толкова м/у храненията. А и с изкушенията се справеш като знаеш, че примерно след 1 или2 дена ще го хапнеш  Peace

# 137
Добро утро и от мен!Лек и спорен на всички!Аз отивам да се разсъня.

# 138
На всички който носят името Мина, Минка, Виктор, Викентий , Виктория и т.н. честит имен ден,да сте живи и здрави  .Аз да си призная снощи съгреших много жестоко във 22,30 ч. ядох парче торта коята ще ви покажа по късно / домашно приготвена по рецепта на бялата Неделя но кафява/

# 139
Добро утро и от мен
 welcome на всички нови момичета  wavey
Честито на всички празнуващи   bouquet
Леки режимен без прегрешения ден   Party

# 140
Пак съм аз незнам какво направих с тези снимки но детето спи и се опитах сама да ги кача та..... да видим какво се е получило http://mami72.snimka.bg/cooking/moyite-tvoreniya.413693.15882346

# 141
  bouquet въглехидратна bouquet

# 142
mama kylinar, това беше сутрешен удар под кръста.Изглежда адски вкусно!Днес съм въглехидратна и поне ще се подсладя с нещо, ама останалите да му мислят. WinkПосле ще чакаме и рецептата!

# 143
Бананче може ли за закуска??? newsm78

# 144
АИЯ може бананче.
mama Kulinar страхотна торта.Потекоха ни лигите от сутринта  Joy Joy Joy

# 145
 Да тортата на mama kylinar наистина е страхотна   bouquet omm

# 146
  • София
Добро утро, момичета!

mama kylinar , ама ти наистина си страхотен кулинар!  bouquet

На всички новички /то не,че съм много напред с матриала/ - не се отказвайте . Трудно е първите 4дена, после се свиква на режима и не се огладнява толкова м/у храненията. А и с изкушенията се справеш като знаеш, че примерно след 1 или2 дена ще го хапнеш  Peace
Да и на мен това ми помага.Но нещо взех да се отчайвам, защото спрях да свалям. newsm45   С всички диети съм така - отначало свалям бързо 2-3 кг и после застой...Това страшно ме де мотивира и се отпускам в последствие. Embarassed

# 147
Добро утро /или добър ден/ от мен, благодаря за кафенцето и закуската, ама тортата на Мама кулинар, ма мале само това не трябваше да виждам както обичам сладко, а съм плодова Grinning, ще чакаме рецепти изглежда върха.
На новите момичета никакво отказване смело напред, на зациклилите и аз така бях почти месец, в смисъл, че втория месец не свалих почти нищо , но не се отказвам, утре ми е край на 2 месец и ще давам отчет. Лек ден

# 148
Добро утро на всички!
Новичките да не се отказват, ще се почувствате много добре момичета!  Hug
Благодарв за кафенцето и закуската, а мама кулинар да дава рецептатат за тортата , че току виж сме се събрали и сме дошли у вас да ядем  Joy
Мама кулинар искам рецетата и за онова другото тестяното, аз си падам повече по тестени неща.  Hug

Днес въглехидратна и май ще ходя да си взема гевреци от баничарницата, а довечера незнам.  baby_neutral

# 149
  • dobrich
добро утро фиданчици аз днес съм на плодчета не знам обаче какви ще хапвам лек и отслабващ ден ви желая

Общи условия

Активация на акаунт