90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Здр аз съм нова и прочетох така набързо нещата!Искам да попитам за 1 седмица колко кг мога да сваля ако спазвам стриктно ! И мога ли да си хапвам спагети със кетчуп и колко горе долу трябва да е количеството храна което се поема! Аз съм на 18 годинии тежа 67 кг висока съм 160 и може да си предстаните как изглеждам  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Ще съм ви благодарна ако ми отговорите! Heart Eyes

# 151
  • Бургас
здравейте, вчера откарах с 2купички леща в 12ч + 1/2 краставица, за вечеря 1купичка леща с една слата от спанак + лимонов сок + зехтин.
Днес въглихидратна - за сега при събуждане топла чаша вода с лимон, сега зелен чай с мед и лимон, след 30 мин ябълка, за обяд ще го мисля. за вечеря ще са задушени броколи със сос от зехтин лимон чесън и магданоз.
Ами коа ще ям шоколад.

А меда само във въглехидратния ден ли може, че няма да издържа аз всяка сутрин пия зелен чай но не мога без мед
За сега не съм мръднала от 68кг, да видим за понататък

# 152
Здравйте на всички аз съм нова и реших и аз да започна диетката, втори ден ми е и за сега не ми се струва трудна ...
От това което прочетох диетата много ми хареса и се надявам тепърва и аз споделям минусите Simple Smile

# 153
Мама Кулинар......ох.....какви са тези изкушения рано сутрин???  newsm53
Аз не смея да се появя вчера цял ден щото......fight.....мога доброволно да се подложа на бухалки. В понеделник трябваше да съм на плодове. А вечерта ходих на гости. И познайте - покрай зелевата салата без нищо.....като извадиха една топла вкусно миришеща пица..... ooooh! гледах я, гледах я.....мръщих й се....и накрая....айде в тумбака на марийка.
Вчера цял ден ми беше съвестно, но толкова се засрамих от себе си, че вечерта покрай печената пил.пържолка на тефлонов тиган люснах една ракия.
И вече просто не мога да се понасям. То това моето не се търпи просто. Защо така ми отслабна волята - незнам. #Cussing out
Но....иначе пък като чета - много се радвам на новите попълнения. Добре дошли - голям купон си е тук във форума. Аз вече си ви имам всички за приятелки и като не пиша един ден ми е чак криво...  bouquet

# 154
Добро утро на всички!
Новичките да не се отказват, ще се почувствате много добре момичета!  Hug
Благодарв за кафенцето и закуската, а мама кулинар да дава рецептатат за тортата , че току виж сме се събрали и сме дошли у вас да ядем  Joy
Мама кулинар искам рецетата и за онова другото тестяното, аз си падам повече по тестени неща.  Hug

Днес въглехидратна и май ще ходя да си взема гевреци от баничарницата, а довечера незнам.  baby_neutral
Заповядайте с най-голямо удоволствие ще ви почерпя скоро смятам да правя козунаци ще ви покажа снимки а тортата на вид е страхотна и на вкус е добре но нещо не ми хареса блата затова другия път ще я пробвам със друг блат.

# 155
  • dobrich
ami ako moje6 da spodeli6 receptata mama kulinar 6te bade super

# 156
Ако се измества закуската малко по касно от колкото трябва да е, нали няма да е кой знае какав проблем , защото на мен закуската ми идва на обяд, но просто ежедневито ми е такова ....

# 157
ami ako moje6 da spodeli6 receptata mama kulinar 6te bade super
Ще ви я споделя но тя не отговаря на режима защото е със яйца и сметана нито за белтъчен нито за въглехидратен ще я кача във рецептите малко по късно, че не съм си у нас Hug Hug

# 158
Аз сега да кажа - банана така и не го изядох, а вече е 12 часа.Въпроса ми е какво да хапна сега? newsm78

# 159
Стана време за обяд.Може да нападаме вече яденето.
АИЯ ми то в 12 освен да обядваш друго не виждам какво да правиш.

# 160
Здравейте момичета  Hug
Лелеее,от кога не съм писала тук  ooooh!
За времето докато ме нямаше съм с -1кг. и то само,защото не бях много стриктна Embarassed,но аз не се отказвам  Naughty ,защото вече забелязвам малки минуси в обиколките и това е страхотно!!! Hug
Успех на всички нови и стари фиданки   bouquet

# 161
Значи и между закуската и обяда се пази време? Охх...  #Crazy
Току- що изядох един банан. Значи трябва да обядвам в 2? Въглехидратен ден съм.
И съм свалила 1 кг!  Grinning

# 162
  • Бургас
ох и аз съм въглихидратна, казвайте какво ще обядваме, че ми стърже стомаха

# 163
 newsm51  Здравейте сладуранки...Може и да ме забравихте...но аз не съм.Така се стекоха нещата ,че не можех да влизам тук.Честита нова темичка.Ще я изчета по-късно.
mama kulinar  Благодаря за кафенцето Hug

Добре дошли на всички нови фиданки и не се отказвайте..Заслужава си.

gargamel - тенкс за закуската.Обожавам ягоди.

Харизанче... Heart Eyes.Нещо ми се губят много сладурани ,но и тях ги поздравявам нищо че в момента не са на линия.

Аз зациклих на -9кг.но при мен има защо.Но на см определено свалям.Купих си нов панталон ...и е с 4 размера по малък от предишния newsm44.Днес ми е 63 или 64 ден от диетата и аз съм определено доволна.Целувки на всички.Желая лек ,спокоен и отслабващ ден на всички.

# 164
имам проблем с линийката не мога да си я сложа в профила Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт