90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
благодаря scizero за доброто обяснение, аз обаче ядох аеро, е само 1 пар4енце, ама...

# 181
Хей, здравейте, сладурки-фиданки! Днес ми е втори плодов... ядох обаче на обяд доамти с краставици и .... един зеленчуков бульон... готов... ще ми се карате ли... Embarassed
А снощи си забравих пак шоколада... черния... ама той много черен 70% и 85% си взех, половинката каза че е мнооого горчив, ама аз все не стигам до него...
А иначе на тях им правих от ония кремвирши - октоподи и медузки.../ извинете, не помня кой ги подаде, но станаха супер!!!/.... , бяха във възторг...

А аз се облизвах отстрани... Утре ще ви кажа за тези 8 дни равносметката, днес не се сдържам, но мълча.... утрееееееее  Hug Hug Hug

# 182
Здравейте фиданки-сладуранки Hug
Много се кефя, че ви чета в момента....аз се загубих последния месец но нямам нет като хората. Едва зарежда горе-долу скайпа. Искам да кажа добре дошли на всички нови фиданки Hug-не мога да ви изброя поименно защото не съм изчела предните теми....а вие толкова много сте изписали за 1 месец Crazy
звездичка благодаря за грижите по темата-страхотна си Hug
Виждам, че говорите за белия шоколад-в 90 дневната е разрешен черен и след вечеря. И аз мисля, че аерото е много сладък та дори и черен да го водят.
scizero аз си правя десертите с обикновенно брашно. В рецептите, които споменаваш си има нужните набухватели. Пробвай с обикновенно брашно така както е в рецептите и няма да сбъркаш Peace
Хайде аз да се върна да ви чета Hug

# 183
Моите квадрати много ги харесаха децата,надявам се все пак и да ми остане един за другия въглехидратен.Аз от глад вече мисля какво ще ям утре и реших да е пържени кюфтета ,за да не готвя отделно и домочадието.Днеска им сготвих яко вкусна манджичка и направо ми се плаче,че не мога да си хапна CryДнеска съм яла един грейпфрут и една ябълка-жалка работа ,то това си е нищо ,за сметка на това съм напред с водата.Знаете ли,чувала съм ,че сутрин на гладно една чаша пресно изцеден сок от грейпфрут топел мазнините на корема.Мисля да започна да пия,пък да видим,че то мойто едно коремище...

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 14:52 от milena80

# 184
благодаря scizero за доброто обяснение, аз обаче ядох аеро, е само 1 пар4енце, ама...
Той май се яде само вечер след вечеря шоколадът. Simple Smile

Жанета, мерси. Simple Smile
А аз сега си правя пица...ама маята не иска да бухне  Crossing Arms

# 185
То шоколада само във въглехидратен-нали?

# 186
# 187
Тишинаааааа!Гладни ли сте,щото аз много ooooh!

# 188
Ами ... никой не казва в плодов ден може ли готов зеленчуков бульон....  newsm78 ... ама щом  може зеленчукова супа....  Thinking

# 189
Най ме мъчи мисълта, че ми е време да обядвам, но не мога, защото яденето не е готово Grinning
Въглехидратните, какво обядвахте?

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 16:08 от scizero

# 190
Филия хляб, спаначена супа, салата,печена ябълка и 4 сушени смокини.Simple Smile

За вечеря-филия с лютеница и кисела краставичка. Simple Smile

# 191
Въглехидратен ден имам днес и направих бисквитена торта и това имам и за обяд и вечеря, а за закуска 3бр изсушени кайсии Peace

# 192
  • Бургас
айда да се отчета
на обяд 1 пакетче ръжени сухари със салата от спанак, дотук добре
но после 3 бобнона сушард сеншейт, направо ми залепнаха уж само един а то  3,
за вечря трябва да не ям,
а утре плодов нямам търпение
колкото искам ли моха да си ям плодове, купила съм си ананаси...

# 193
  • област Софийска
Ами ... никой не казва в плодов ден може ли готов зеленчуков бульон....  newsm78 ... ама щом  може зеленчукова супа....  Thinking
Не мисля, че може, защото е доста солен. На първа страничка е дадено: кубче зеленчуков бульон в белтъчен и бобов на обяд.
Аз днес съм на бобови и хапнах задушени зеленчуци, за следобедна закуска - едно киви  Wink
yana_kuncheva, хапвай си плодчета утре, колкото искаш, важното е между две хранения да са минали поне два часа.

# 194
  • Бургас
само да попитам, ако ям само един и сщи плод мога ли постоянно да си хрупам, а 2 часа ако ги сменям

Общи условия

Активация на акаунт