90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета аз бях на тази диета и за 1 месец свалих 10 кг и я  провалих на морето  Embarassed
Сега обаче съм сериозна и започвам от начало днес ми е 3 ден и го карам стриктно за сега Simple Smileдано и сега да имам такива резултати Лека вечер на всички

# 316
Милена 80 щеше да се мериш днес май,не казваш резултати ....или съм ги пропуснала,давай че ни трябва стимул  Wink
jakinka страхотен резултат,много стриктна ли беше ?

# 317
Не имах 1-2 грешки

# 318
polq29   разбирам от майтап и още как. Явно наистина не съм се настроила или съм със слаби ангели и бързо се поддавам на изкушението.Не знам.Но от утре за кой ли път не знам сериозна

# 319
  • TX
Здравейте фиданки, малко Ви бях позарязала , но от понеделник стриктно при вас да си продължа. Днес се върнах от "Румънция"  както казва едната ми щерка, а там не можех да Ви следвам.

# 320
Милена 80 щеше да се мериш днес май,не казваш резултати ....или съм ги пропуснала,давай че ни трябва стимул  Wink
                                                                                                                                                                                                          Нещо този път нямам резултат,въпреки,че бях режимна Cryаз по принцип се меря след плодовия,ама този път кантара нещо не мърда,но аз не се отчайвам.       

# 321
Добър вечер фиданки!
Днес бях мн заета и нямах възможност да се включа по рано.
Вчерашния  #2gunfire плодов мина прекрасно с една малка водка, и днешния белтъчен също мина горе долу добре. Ядох в 9:00 часа, това е проблема, но така било писано. Продължавам смело напред защото се чувствам добре в кожата си и искам да сваля всичките 20-25 кг. Докато не стана 60 кг мисля да не спирам да го правя.
Вие какво мислите?
Харизанче ти си добре предполагам, както и останалите изчетох ви.
Видях че Габито ще прекъсне, ами по-добре е май, че като прочетох какво ядене я чака, просто незнам как би могла да спазва режима перфектно. Успех Габи и новата година да ти донесе желаните килца.  Hug
Мурка много хубаво си направила мила. Ех аз с тези деца май скоро няма да посетя нито една държава, дори и тя да е близо.  Thinking
milena80 нищо мила, то има и застой и после пак тръгват надолу.
jakinka  прекрасен резултат, дано всички да се похвалим с такива резултати   bouquet
До утре. Лека ви нощ  baby_neutral

# 322
                                                                                                                                                                                                          Нещо този път нямам резултат,въпреки,че бях режимна Cryаз по принцип се меря след плодовия,ама този път кантара нещо не мърда,но аз не се отчайвам.       
Разбира се ,че няма да се отчйваме,продължаваме и резултатите ще дойдат  Hug Пак ще си обуем дънките  newsm10
На мен днес ми е въглехидратен -любиииим ! Да видим обаче как ще изкарам утре плодовия,че вчера милото се върна от командировка ииии...той винаги ме проваля с неговото "Абе я да си ядеш,ти си си добре и т. н. " Ама няма да се предам ,ще устискам 2-3 дни пък той във вторник пак заминава  Wink

# 323
добро утро момичета Hug днес честа да ви почерпя се пада на мен (отдавна не се беше случвало )  слагам ви и едно стимулче,който го пие  кафето както трябва без своеволия ( с мляко само в белтъчен и с мед и захар само във въглехидратен)

и малко закусчица,кажете кой какво си е избрал после

Лек и успешен уикенд Hug

# 324
  • dobrich
Добро утро хубавици!
Валентинче, благодаря за кафето - аз го пия точно както си го пуснала -силно,чорчиво и чисто, а от закуската си избирам баначето  bouquet
Днес си промених линийката. След вчерашния плодово-зеленчуков ден минуса досега ми се затвърди на -2.200 досега. Мога да кажа ,че съм доволна и ако върви така(пу-пу) за 2етапа и ще съм в желаните килца.
Да си призная без бой - в плодовия вчера ядох салата овкусена.Пробвах да ръфам краставиците и доматите натурални,но изобщо не ми е вкусно. Знам ,че ще ме скастрите и резултатите може да са по-бавни, но аз за никъде не бързам.
Не знам дали това е голям грях - вие кажете.
Днес съм на белтъци и от сега започвам да се облизвам и дано обед дойде по-бързо .
Хубав ден фиданчици!

# 325
Добро утро и от мен аз днес съм на плодове и мисля да хапвам печена тиква защото ме засища и не чуствам глад Simple Smile Утре ще докладвам колко ще е минуса  newsm78

# 326
Добро утро фиданки!valentin4e,всичко,което си ни поднесла тази сутрин е супер,аз вече изгризах една ябълка.bariksto, с тебе вървим заедно,и аз днеска съм въглехидратен и мисля да направя пица,че децата ме врънкат от няколко дни. аз изчаках нарочно да е днес,за да мога и аз да си хапна,а не да преглъщам само.Въпреки,че моята ще е малко по-различна,но красотата иска жертви! Hug

# 327
Добро утро и от мен!  bouquet

Рали, дано се срещнем днес някъде по трасето. Simple Smile

# 328
Добро утро кандидат фиданки!
И аз днес съм на въглехидрати  - на обяд сме на детски рожден ден , а вечерта в мамини  , но ще издържа , че съм +1,5 кг  Shocked  Може и от МЦ- то да е  , а може и защото имах малки прегрешенийца.Още две седмици ми остават до края на режима , но май от трети цикъл няма да се похваля с минусчета . Confused  Абе каквото е такова и на това съм доволна. Peace
Valentinche  - благодаря за кафенцето и закусчицата !  bouquet И аз кафенцето го пия чисто и горчиво. Peace
polinakoleva - браво за постигнатото досега. Peace По- добре прегрешение с овкусена салата , отколкото с нережимни храни ( така смятам аз). Wink
rali44ка - ще ги свалиш килцата . Peace Като мине диетката обаче си направи почивка от три месеца и тогава пак наново ( нали така пише на първа страница) Peace
Лек и минусов на всички  ! Hug Hug Hug

# 329
добро утро и от менSimple Smile
аз днес съм плодова...хапнах 2 круши за закуска и пийнах ройбос-че с лимон и кафенце без захар, но със млякоSad

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 10:28 от Бубу-линка

Общи условия

Активация на акаунт