90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Ето ме и мен,нещо тези дни не мога да се включа по-рано.Не че си поспивам,малката се грижи да ставам рано,още по тъмно. #Cussing outДа ви кажа умирам от глад,едва чакам да стане 12 ,че оризчето ми е готово и така мирише,че ми идва да го почна още сега.didi-demi welcome

# 301
Здравейте мацки Simple Smile
на мен днес ми е 5 ден, добре се справям, не ми е трудно, гладна бях само първите 1-2 дена. Но от време на време имам малки прегрешения-кафе с мляко, чаша вино..дано въпреки това да има резултати, защото при все всичко, мисля, че се храня много по-добре, отколкото преди това...За днес съм си направила риба, печена и това е, евентуално и тараторче. Успех на всички!

# 302
  • София
Добро утро! Hug

Вчера с тези плодове си бях много гладна. #Cussing outВечерта щом чак захрупах суров карфиол... Joy Много ми беше студено цяла нощ...абе кошмар...Но днес съм възнаградена с малък минус - 500 гр.!!!Усилието си заслужаваше! newsm44

Габинце, наминавай пак, нищо че не си на режима и внимавай с толкова много празници, да не се осв..иш... Laughing

...  поводи за празнуване винаги ще има по една или друга причина. Според мен почнеш ли веднъж особено ако си издържала 10-15 дни не трябва да се отказваш. И при мен декември месец е най-тежък от към банкети и рожденни дни( 4 рожденника и 2 именника+ коледа и нова година), но аз мисля да удържа фронта- желанието ми да изглеждам добре в новогодишната нощ е по-силно от всичко друго. Мисълта ми е ако можеш и намериш сили да не се отказваш защото после ще ти е още по-трудно да се настроиш психически поне при мен, а можеби при всички вас е така- първо психически се настойвам ,че съм на диета и после нещата си идват от самосебе си.
newsm10

# 303
  • Бургас
ох, на мен не ми се и помисля за декември ча азк до януари цялата рода има рожденни дни и именни, но ще диетиваме, аз съм се хранила някога 2 години плътно само на разделно, така че ще отцелеем.
Само ще е най-трудно акто готвя за другите в нас.
До сега съм изяла 1/2 грейфурт и съм гладна, арибата е  в нас, ще взема да пална колата и да ида да хапна, нали съм белтъчна.

# 304
  • dobrich
момичета аз си хапнах две лъжици ориз със салатка от маруля краставица и червено зеле взех да губя апетит  Thinkingкоето е добре имам още 7 дена до края на втори цикъл не са кой знае какви резултатите но все пак го очаквах при положение че два дена бях в нарушения миналата седмица но пък имам още един цикъл така че имам шанс пък да видим Flutter

# 305
от много работа тези дни нямам никакво време за ядене и за писане.... Mr. Green , видях , че за три дена съм смъкнала  близо  едно кило....лелеее, въобще не съм очаквала, още повече че като нямам време да ям и хапвам на бързо  каквото има и не винаги е режимно... Embarassed  лек ден на всички , дано в понеделник да свърши зора и да имам пак време за вас .

# 306
# 307
hipopotam4e   Joy hahaha Joy hahaha
Колегите ме гледат странно  Joy
Похапнахте ли? Wink
Да пийнем по кафе?!  Sunglasses

# 308
hipopotam4e, това животинче е много якоо Joy

# 309
Здравейте сладуранки Hug
Тъкмо мислех да ви поднеса по едно кафенце....но виждам вече че е сервирано Crazy Там-там много приятно ухаещо кафенце-благодаря Hug
Валентинче бях изчезнала последния месец защото нямах хубав нет и само скайпа се зареждаше Confused При мен нищо ново-режима ми действа до плодовия ден...свалях добре и после застой и след това започват плюсове. Сега имам едни планове за 30-ти ноември преди пълнолунието. Но нека направя това, което съм намислила и после ще разкажа Hug

# 310
Ох момичета много съм несериозна.Приемам бухалки,тигани и кой каквото има под ръка.От утре трябва да се стегна, че тия 15 кила с ядене няма да се свалят.Като ви чета всички сте режимни или имате малки прегрешения апък аз .... Накрая ще си стоя дебела и гладна  smile3535
hipopotam4e  много яко пиле  Joy  Joy  Joy

# 311
Хайде и аз с кафенцето пред компютъра Simple SmileДоволна от обяда,добре ми се отрази.Аз да ви кажа мисля,че съм стриктна ,обаче не свалям много,но не мисля да се отказвам,защото се чувствам много добре.Вечер като си легна ми е леко на корема и най-важното-без угризения,че пак съм прекалила с яденето Hug

# 312
4ух кафенце 6те пийвате...Аиде да поседна и а3 с вас и да припална една...

# 313
Голямо затишие днес, защо така къде се изпокрихте. Искам да ви пожелая приятна събота и неделя и без прегрешения.
bebok_86 стягай се, че ще те налагаме с бухалки вече, шегувам се дано разбираш от майтап, явно психически не си се настроила за режима.  bouquet

# 314
Май вси4ки 3абегнаха на село Joy.Желая ви приятен,релаксира6т есенен уикенд моми4ета.Рин4е,рин4е каде 3абегна пак бе ду6ице Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт