90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Добрич
Добро утро , момичета Hug

Чета ви от доста време, чудех се и се маех коя диетка да почна, лутах се ,лутах се и  вече се присъединих към вас! Днес ми е трети ден от диетата. За сега се справям. Да видим за по-нататък как ще е Hug
Лек ден на всички

Опс, писали сме по едно и също време и то със съгражданка - ей много се радвам.

# 286
Добро утро, момичета! Вчерашния  ми ден мина почти без прегрешения - само дето леко си овкусих салатата. Embarassed Днес ми е белтъчен и се надявам да мине по-леко.
Да попитам тези, които са по-напред в диетата - само в началото ли е така трудно да не хапваш нищо друго? Все си мисля, че после организма ще ми се настрои на по-малко храна newsm78.

# 287
Добро утро прелестни мой фивадки   love001
Благодаря на ранобудните за кафенцето и закуската. Вчерашния ден ми мина без прегрешения, днес на варива донесох си варено картофче за работа, а довечера ще е печен Peace, обожавам картоф. smile3533
Medenkata свикваш по-нататък с всичко, като ти се дояде нещо просто си чакаш деня, в който можеш да си го хапнеш и готово. И аз снощи давах на детето тарелка с любимите ми сладки и аха да си взема, но викам не след два дена ще си купя и ще ям, така че се свиква преди бяпх с по-слаби ангели признавам си, а като виждаш, че има резултат и хората почват да те хвалят ти става много хубаво и разбираш, че всичко си е заслужавало newsm44 newsm68 newsm10
didi_demi   welcome
Ели пак ти гледах снимките, наистина са ми голям стимул и понеже те познавам от преди /ти си знаеш/, знам че снимките не са нагласени, а са реални  newsm20 направо шапка ти свалям, искам да приличам на теб по воля.
Писано - сладурано   mrstraetz спинкаш ли, или  newsm18 с Били.

# 288
Добро утро на всички.Да се похваля вчера стриктно плодова - 2 ябълки само за целия ден.Днес белтъчна и - 1кг. Peace
Продължавам все така. Joy
Само,че довечера ще видя как ще удържа фронта....ще има пита,баница ....мн.др. Crossing Arms Thinking

# 289
  • Шумен
Добро утро, фиданки-бърборанки!
Благодаря за кафенцето/изпих го вече/ и закуската - хапвам ябълки   Laughing . Вчерашният ден беше провал - колежката рожденничка , надонесла едни вкусотии и нямаше как, ще се обиди. Гризнах 2бонбона, 2 парчета баница и малко ядки , но за вечеря бях стриктна. Обаче ме хвана грипа, пия илачи, та се успокоявам с това за прегрешенията. И друго ми се случи- дойде ми МЦ почти 10 дена по-рано - чудех се дали има връзка с диетата, някой да има подобни наблюдения? А днес съм на лещичка и карт.салатка .
Успешен ден на всички  Hug

# 290
  • Бургас
Здравейте, за МЦ обикновенно от диета закъснява.

Аз вчера бях плодова и издържах, независимо че снощи пекох скумрийка с лимонче във фурната за днес, а как мирише тази риба отекоха ми лигите. Но сега съм в офиса и не си взех за обяд, надявам се да се прибера и да хапна 1, или 2 паченца със салта спанак. Да видим дали ми се е свил моя корем, а и -1кг съм, дали се запазват килограмите или се дигат после.... Тая скумрия ми се струва много мазан но според съчетаването на храните според кръвната ми група А скумрията ми е много полезна, а много полезните храни са лекарство.

На мен режима ми е много лесен още на първтаа 4ка, но не пия вода и ям малко късно.

Ох кажете ми пак мед само във въглихидратния ли може, карам я без чай вече.

# 291
Хайде, дами, споделете положителни резултати, че да се изгризкам отзад, дето прегрешавам от време на време  Crazy. tanju6,  на мен МЦ ми закъснява, но не го отдавам изцяло на диетата, по-скоро на променливото време - тук е 1 ден студ и дъжд и 2 дни пече та се не трае, още не съм се настроила на зимен режим Rolling Eyes. Усмихнете се и вярвайте в успеха!

# 292
Добро утро на всички  Hug
mama kylinar кафенцето е прекрасно   bouquet
bebok_86 от тази закуска царевичката как ме изкушава  Laughing
Но аз днес съм на въглехидрати Wink Ще се яде тесто  Mr. Green
Medenkata  свиква се с режима и храната даже става по-вкусна Simple Smile
Аз отсега си признавам че през уикенда ще има прегрешения  Rolling Eyes Embarassed
Отиваме на рожден ден на свекъра, пък свекърва ми е учител по готварство и ако откажа нейно творение го приема като лична обида  ooooh!
Хубав и слънчев ден на всички  Hug Hug  bouquet

# 293
Добро утро и от менВагариус.Рин4е,Светленце Hug

# 294
Добро утро, фиданчици  Hug
Днес съм плодова - планирам на круши и ябълки.
Чувам, че коментирате МЦ - при мен с тоя режим се нормализира, при иначе закъсняващ... Не мисля, че има причина да закъснява от диетата, тя не е нещо драстично...По-скоро други неща могат да причинят, настинки, смяна на сезони...
Габи, ще ми е мъчно че се отказваш сега от режимчето, но след нова година да си на линия  Naughty
Хубав ден ви пожелавам и много минусчета  Heart Eyes

# 295
привет и от менSimple Smile аз днес съм на въглехидрати, ама ми е много трудно да реша какво ще хапвам, последния път прекарах 1 парче торта и за вечеря тиквеник, а за днес съм в чуденка... newsm78

# 296
  • Шумен
Благодаря за отговорите,момичета. Явно грипа и нервите си казват думата  #Cussing out

# 297
Добър ден на всички! Hug

Поли, нито спя, нито играя.След плодов съм особено ранобудна. WinkА Били гледах как го играят.Мисля да мръдна на някъде във фаталния ден.WinkЯдат ми се броколи и ще ходя да си взема от Кауфланд.Мама ми е сготвила, така че за днес няма да го мисля.Ще се включа по-късно на пряката ни линия, Юксееееееееееел! Joy

# 298
Добро утро  кандидат - фиданки!
mama kylinar   , bebok_86, hipopotam4e   Благодаря за кафенцето , закуската и  фрешчето  !  bouquet
didi_demi - радвам се да те видя тук . Peace Peace Peace  Успех!  bouquet
Лек и минусов на всички! Hug Hug

# 299
  • dobrich
Добро утро и от мен фиданчици!
Приспах шефа(така викаме на малкото човече) и реших и аз да се разпиша.
Момичета, благодаря за кафето и закуската - ще си избира плодчетата,че днес съм плодовата лейди Laughing
Габи жалко,че се отказваш от диетката- ще липсваш, но поводи за празнуване винаги ще има по една или друга причина. Според мен почнеш ли веднъж особено ако си издържала 10-15 дни не трябва да се отказваш. И при мен декември месец е най-тежък от към банкети и рожденни дни( 4 рожденника и 2 именника+ коледа и нова година), но аз мисля да удържа фронта- желанието ми да изглеждам добре в новогодишната нощ е по-силно от всичко друго. Мисълта ми е ако можеш и намериш сили да не се отказваш защото после ще ти е още по-трудно да се настроиш психически поне при мен, а можеби при всички вас е така- първо психически се настойвам ,че съм на диета и после нещата си идват от самосебе си. Но всеки сам преценява , ако не ще те чакаме след празниците отново при нас  Hug
Сори, стана малко дълго .
Хубав ден момичета и минусчета утре на кантара.

Общи условия

Активация на акаунт